Eşimle son 1 haftadır sürekli tartışıyoruz

hiçbir evlilik hayal edildiği gibi olmaz hayaller başkadır hayat bambaşka bunları aşmak için ilk önce realist bir yaklaşım şart bir evde iki farklı insanın bir hayatı paylaşırken tartışmaması sizce olası mı ? değil. burda dikkat edilmesi gereken tartışmaların boyutu ve devamlılığı. sürdürebileceğinize inanıyorsanız devam edin
bu sürece lütfen kimseyi alet etmeyin özelliklede masum bir yavruyu
ve evlilikte ilk 5 6 yılın en zoru olduğuna inanıyorum
masum yavrumu neden bu işe karıştırıyım nedemek istiyorsunuz?
1 hafta oldu ben bebişimi kaybedeli aklımdan bir dakika bile çıkmıyor üzgünüm hem de çok da bunun neresi alet ya bilip bilmeden atıyosunuz anca

masum yavrumu neden bu işe karıştırıyım nedemek istiyorsunuz?
1 hafta oldu ben bebişimi kaybedeli aklımdan bir dakika bile çıkmıyor üzgünüm hem de çok da bunun neresi alet ya bilip bilmeden atıyosunuz anca
sorunlu bir evlilkte çocuk düşünmeyin
başınız sağolsun

Hangi konularda tartışıyorsunuz? Çözüm yolunda sıkıntı var belli ama misal hangi sebepten çıkıyor tartışma? Belki eşiniz hiç yoktan tartıştığınızı düşünüp ne trip atmanızı ne de ne sıkıntı olduğunu anlatmanızı istemiyordur.
Ya profilinizdeki resmi gördükçe sanki bana gülümsüyor saniyorum bende gülümsüyorum. :KK53:

Tepkili bir kaç yorumunuzu gördüğüm halde nedense hiç dikkate alamıyorum ya. Sanki kizamazsiniz gibi.

Yok ne zamandır diyeceğim diyemiyordum . Oh iyi oldu. :KK54:

Size sürekli gulumseyecegim diye kirisacagim yaav:p

Back
X