• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle son dönemde yaşadıklarımız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım dışardan akıl vermesi boşan demesi öyle kolay ki, tamam ihanet ayrılık için ciddi bir sebeptir fakat sen hamilesin hemde doğumun yakın, diğer bebeğinin tam hareketli zamanları üstüne lohusa olacaksın, o bebekleri doyur, yıka oyna, gül bahçesinde olan bir kadın için bile yıpratıcı. Bu dönemde senin kazma ayrılsanız ne yapacak deli deli boş boş dolancak durcak. Bu mu adalet bence hiç adil değil. Bırak şimdi karar verme, vermek zorunda değilsin. İhanet eden oyken sen verdiğin hiçbir karardan suçlu hissetmemelisin.
Evet duygularıma tercüman olmuşsunuz ❤️

Zaten iyi veya kötü şu an bir karar vermişsiniz bunun üzerine daha fazla kafanızı karıştırmayın bence.

Verebileceğim tavsiye sözleşmenin şartlarını bir daha beni aldatırsa diye değil de boşanma durumunda diye güncelleyin ,noterde onaylatın artık yasal olarak geçerlilik nasıl oluyorsa yani.

Allah ömür verirse 40 50 sene boyunca bu şüpheyle yaşanmaz , önünde sonunda boşanırsınız , boşanmasınız da kocanızın diğer bir hayatı hep olur maalesef.

Yaşayamadığı gençlik yıllarının acısını şimdi çıkarmak istiyor evli ve çocuklu hali ile, ama fazla da uzatmayın süreci bence çocuklar kendini kurtardığı gibi önünüze bakmanızı öneririm.

Yoksa bir sonraki adımı sizi suçlamak olacak, sen boşanmadın diyecek ,yüzgöz olunacak falan.

Şu vaziyette duygusal değil mantıklı düşünmeniz lazım, beni ve çocuklarını zaten gözden çıkarmış, ama ben en az hasarla nasıl yeni bir düzen kurarım diye düşünün , kafanızı kendiniz ve çocuklarınız için yorun , eşiniz bir süre daha kenarda bekleyebilir bence.

Hukuken kısmına katılmıyorum. Avukat arkadaşımla yazdık noterde imzalatmam gerekiyorsa da imzalatırım zaten sözleşme elimde. Çok araştırdım ama geçerli olduğunu söyledi avukatlarda. Yine avukat olanınız varsa bilgilendirirse sevinirim. Yoksa notere giderim imza için
velayet maddesi geçerli değil ondan eminim. Çünkü o konuda tek yetkili mahkeme. Cocuğun yararını gözetir. Diğer maddeler doğruysa aldat8rsa diye madde eklemeyin kanıt zor olur. Boşanırsak deyin maddeye. Siz bosanırsanız her türlü sizin olsun yani.
Hukuken kısmına katılmıyorum. Avukat arkadaşımla yazdık noterde imzalatmam gerekiyorsa da imzalatırım zaten sözleşme elimde. Çok araştırdım ama geçerli olduğunu söyledi avukatlarda. Yine avukat olanınız varsa bilgilendirirse sevinirim. Yoksa notere giderim imza için

Teşekkür ederim. Yaşadığım şok ve hayal kırıklığını belli etmemem mümkün değildi. Zaten ben bunları asla affedecek bir kadında değilim. Çok savunmasız bir dönemde yakalandım işin içinden çıkamıyorum sadece.
Cinsel hayatın olmasın. İki ev arkadasi olun. Çocuklarına eşek gibi bakacak. Her şeylerini karşılasın. Bir kuruş bile vermeyin. Çocuklarınla takip ye iç gez. O da evde yabancı gibi olsun. Bakalım ne kadar dayanacak. Çocukların büyüyünce kararını verirsin.
Tüm kazancını sana versin. Kendine harçlık alsın. Ne nane yerse yesin .

Bir de şeyi merak ediyorum konu sahibi sen eşinin telefonundan başka kadınlarla konuşulduğunu gördün bunların ekran görüntüsünü falan aldın mı kendi telefonunla fotoğraf falan çektin mi? Hani çok bilinçliyim bunları Affedecek bir kadın asla değildim falan diyorsun ya o yüzden soruyorum. Böyle kendinden emin bir kadın herhalde delil falan almıştır boşanmaya niyeti varsa. Ha yoksa almamıştır zaten sadece eşine biraz ceza verir affeder
Yahu hayat kadınıj hayatı, on tane mesaj atmışsınız çok çirkin tonda, fikrini söyler geçersin bu neyin hırsı, neyin saldırısı? Annen mi ablan mı karşındaki ne oluyor ne bu nefret?

velayet maddesi geçerli değil ondan eminim. Çünkü o konuda tek yetkili mahkeme. Cocuğun yararını gözetir. Diğer maddeler doğruysa aldat8rsa diye madde eklemeyin kanıt zor olur. Boşanırsak deyin maddeye. Siz bosanırsanız her türlü sizin olsun yani.
Evet boşanırsak dersek daha garanti olur teşekkür ederim.

Böyle konularda hep başıma gelseydi ne yapardım diye düşünüyorum. Eşimi affedebilmem için sanırım onun gözü önünde fake hesap açıp erkeklerle konuşurum ben. O buna razıysa affedecekse ben de affederim. Ha değilse ikimiz de birbirimizi aldatmış olarak ayrılırız. Ben çok kötü kısasa kısas insanıyım malesef.
Hatta bjr rüyamda eşimin beni aldattığını öğrenip gidip yabancı biriyle yatmıştım.
Yanlışsa yanlış gunahsa gunah igrencse igrenc
Ben Asya gibi beni aldatanı aldatmadan sogumazdim 🤣 YTD
Bu da ilginç vaka. Abartı desen var. Yabancı biri de Sudanlı idi herhalde :KK53:

Bu çocuklar kreş yaşına gelene kadar üç yıl geçecek hatta dört. İyi madem dört sene beklesin konu sahibi herkese hayırlı işler
Ee sizi rahatsız eden ne? Ayrıca ne biliyosunuz belki doğum yapacak 6ay-1seneye dönecek işine bi rutini olacak kendine gelecek, ayrılacak adamdan güçlü bir şekilde. Evinde hiç sorunu olmayan pamuklara sarılı kadınlar dahi doğum sonrası nasıl zorlanıyor üstüne bi bebek daha olacak evde, siz şak diye boşansa bu kadının çekeceği çileyi anlamıyosunuz. Neden çile çeksin, saat başı uyandırsın davarı ağlayıp intihar edeceğine çocuk baksın, konu sahibi salak bi kadın değil aklını kullanacak.
Baba evinde doğum acısı, emzirirsin memelerinin sızısı, eteğini çekiştiren keşif zamanında bir bebekle ne yapacak. Gururuna sarılır oturur artık.
Ben her zaman kadınların menfaatine en uygun en akıllıca olanı yapmasını isterim. İhanete mi uğradın, çelme mi taktılar duygularınla değil aklınla hareket edeceksin.
Bu evlilik ihanet yüzünden biteceksede konu sahibi değil, eşi sürünmeli.

Bu çocuklar kreş yaşına gelene kadar üç yıl geçecek hatta dört. İyi madem dört sene beklesin konu sahibi herkese hayırlı işler
bu ne hırs gerçekten ya. sarmışsınız resmen kadına. saydırıp duruyorsunuz her mesaja. ben bile rahatsız oldum okurken. bi salın konuyu da kadını da.

Merhaba, zor bir dönemden geçiyorum. Deneyimli arkadaşlardan fikir almak isterim. Öncelikle eşimle 13 senedir birlikteyiz lise aşkıyız. 5 senedir de evliyiz. 4 sene sonra bi kızımız oldu. Ben evlenir evlenmez 3 sene doğuya atandım eşim özel sektörde iyi bir maaşla çalışıyordu uzak bir ilde. Üç ayda ancak görüşebiliyorduk. Birbirimize sadakatimizi hiç sorgulamadım. Hep ilgili romantik bir eş olmuştu bana. 3 senenin sonunda hamile olarak yanına eş durumu yaptım. Hemen ardına bebeğimiz oldu. Anneler geldi ben işe başladım tekrar yalnız kalamadık ama o eski sevgili hayatımız yerine artık sorumluluk artmış şekilde evlilik çatısı altında olduğumuzu iyice hissetmiştim. Çocuk çok güzel bir duyguydu çok yorulsam da bir sene sonra tekrar hamile olduğumu öğrendik. Bebeğim şimdi 1,5 yaşında ama eşimin desteğiyle hep halledemeyeceğim bir şey olmaz diye düşünüyordum. Ne maddi ne manevi tatmin sorunumuz yok. Cinselliğimiz de iyiydi. Hiç şüphe edecek bir durum oluşmamıştı. Neyse fazla uzatmayım. Son zamanlarda birkaç rüya gördüm ve telefonunu kurcalama gereği duydum. Bir de ne göreyim fake hesap açmış kendine sosyal medyadan birkaç senedir kızlarla yazışmalarını gördüm. Birine telefonunu vermiş konuşmuşlar hatta. Aşk sözcükleri cinsel içerikli konuşmalar vs. Herhangi bir buluşma yok kendini yurtdışında biri olarak tanıtmış. Konuşup tekrar donduruyormuş hesabını sonra aklına gelince tekrar açıyormuş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bir gecede tüm inancım yerle bir oldu. Boşanmayı kafama koydum ama hamileyim diğer bebeğim küçük bu kararı bir anda almak yerine biraz zaman tanımak istedim kendime. Bir evimiz var benim üzerime zaten maddi kaygım yok ama iki çocukla yine de bu kararı almak zor benim için zaten hassas bir dönemden geçiyorum. Çok pişman oldu ağladı bağımlılık gibi bir şeydi vs ben ne kaybedeceğimi anladım dedi. Kaç gün yatakları ayırdım yüzüne bakmadım. Zona çıkardı. Psikiyatriye gitti ilaca başladı. Numarasını değiştirdi. Tüm hesaplarını kapattık vs. Yine de ben aklımdan çıkaramıyorum olanları. Boşanmak iyi gelecek mi bilmiyorum. Gerçekten pişman mı onu da bilmiyorum zaman gösterecek ama benim beklemeye mecalim var mı bilmiyorum. 30 yaşındayım herkesin beğendiği bi kadınım daha yolun çok başındayım kendi değerimin de farkındayım. Ama bir sürü soru işareti var kafamda. Affedilemeyecek bir durum mu çocuklar için tek bir şans vermeli miyim bilmiyorum. Bi sözleşme imzalattım böyle bir durumun tekrarında tüm mal varlığını altın takı ne varsa ayrıca çocukların velayetini bana bıraktı ve çocuklara bunu aynen bu şekilde açıklayacağımı söyledim. Yine de içim rahat değil acaba hiç devam etmesem mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.🙏🏻
. Merhaba, yaşadığın durum çok sık rastlanan bir davranış şekli.
Öncelikle kendin için ne istiyorsun bu önemli, kendine özgü değer verme eylemi birincil konu, daha ne kadar süre sürdürebilirsin bu ilişkide mutlaka bir son olacaktır, zamanını belirlemek senin elinde, sürdürülebilir olmaz çünkü sosyal medya olmaz, başka ortamda benzeri mutlaka olacaktır.
Unutmayın eşler ayrılır, ama Ebeveynlik ten ayrılmazlar, makul şekilde konuşup ne kadar erken o kadar iyi gelecektir. Takıntılarla ilişki sürdürülemez, konuşarak çözüme ulaşılmalı.

. Merhaba, yaşadığın durum çok sık rastlanan bir davranış şekli.
Öncelikle kendin için ne istiyorsun bu önemli, kendine özgü değer verme eylemi birincil konu, daha ne kadar süre sürdürebilirsin bu ilişkide mutlaka bir son olacaktır, zamanını belirlemek senin elinde, sürdürülebilir olmaz çünkü sosyal medya olmaz, başka ortamda benzeri mutlaka olacaktır.
Unutmayın eşler ayrılır, ama Ebeveynlik ten ayrılmazlar, makul şekilde konuşup ne kadar erken o kadar iyi gelecektir. Takıntılarla ilişki sürdürülemez, konuşarak çözüme ulaşılmalı.
Terapi alarak kendini değiştirmesini beklemek kişiliğini ve eksiklerini görmesi açısından bir fırsat olamaz mı dersiniz? En azından çocukları için bunu yapmasını bekliyorum. Yine yaparsa yine yakalarım bir şekilde er ya da geç. O zaman dönüşü olmaz diye düşünüyorum. Artık benim kaybedeceğim değil onun kaybedeceği çok şey var çünkü

İlk eşim tarafından aldatıldım yıllaaar yıllar önce, direkt boşanmadan önce de 6 ay verdim bu KUTSAL AİLE kurumuna ve KUTSAL KOCAMA düzelirse diye :)
tabi ben de aynı sizin gibi yatakları ayırdım konuşmadım vs vs ama bu arada öyle öfkeli, güvensiz, mutsuz ve paranoyak bir kadına dönüştüm ki
haliyle ev hem ona hem bana dar oldu, kavga kıyamet gırla gidiyorken ben bu g.tün yine aynı şeyleri yapmaya devam ettiğini sadece 15 gün ara verdiğini öğrendim
o gece sadece 10 dk içerisinde 3+1 evi bir insanın yaşayamayacağı hale getirdim halen şaşırırım düşündükçe nasıl bir güç geldi de yaptım diye, neyse :)
Sonuç olarak ne oldu biliyor musunuz? G.t lalesi karşıma geçip sen benimle sürekli tartıştığın, eski sıklıkta beraber olmadığın ve benimle ilgilenmediğin yaptım sen hatalısın senin yüzünden dedi :)
İlk yaptıklarını kendisi dahil herkes çoktan unutmuştu bile :) kısacası ben aldatıldığım için değil huzursuz ve geçimsiz bir kadın olduğum için boşanmış oldum :)
işin özü arkadaşım bir kez yapan bir çok kez daha yapıyor, pişmanlıklar genelde kısa sürüyor ve olan yine yine yine kadına oluyor. Umarım kendiniz ve evlatlarınız için en doğru ve hayırlı kararı alırsınız, umarım iyileşirsiniz, bol şanslar :KK200:

Konu sahibi lütfen biraz dürüst olur musunuz, gerçekten dürüst olun. Şu an hamile olmasaydınız kesinlikle boşanırdım diyebilir misiniz? Sormak istediğim boşanmamak için çocukları bahane ediyor olabilir misiniz? Bakın siz şu an yeni doğum yapmak üzere olan bir kadınsınız ve hormonlarınız da tavan durumda, eşinize karşı sevginiz bitti mi ? Siz boşanmak isteseydiniz çocukların belli bir yaşa gelmesini bekliyorum sonrasında ayrılırım derdiniz, ben sizin boşanmak istemediğinizi düşünüyorum bunun sebebi de başlı başına sadece çocuklar değil aynı zaman da eşinizi bırakmak istemiyorsunuz. Ben yeriniz de olsaydım şunu bunu yapardım da diyemem insan gerçekten yaşamadan içinde olmadan bilemiyor, sadece bazı şeyleri kendinize itiraf edin ona göre de yolunuzu çizin. Sizin için ve çocuklarınız için mutluluğunuzun nasıl olacağına inanıyorsanız onu yapın.

İlk eşim tarafından aldatıldım yıllaaar yıllar önce, direkt boşanmadan önce de 6 ay verdim bu KUTSAL AİLE kurumuna ve KUTSAL KOCAMA düzelirse diye :)
tabi ben de aynı sizin gibi yatakları ayırdım konuşmadım vs vs ama bu arada öyle öfkeli, güvensiz, mutsuz ve paranoyak bir kadına dönüştüm ki
haliyle ev hem ona hem bana dar oldu, kavga kıyamet gırla gidiyorken ben bu g.tün yine aynı şeyleri yapmaya devam ettiğini sadece 15 gün ara verdiğini öğrendim
o gece sadece 10 dk içerisinde 3+1 evi bir insanın yaşayamayacağı hale getirdim halen şaşırırım düşündükçe nasıl bir güç geldi de yaptım diye, neyse :)
Sonuç olarak ne oldu biliyor musunuz? G.t lalesi karşıma geçip sen benimle sürekli tartıştığın, eski sıklıkta beraber olmadığın ve benimle ilgilenmediğin yaptım sen hatalısın senin yüzünden dedi :)
İlk yaptıklarını kendisi dahil herkes çoktan unutmuştu bile :) kısacası ben aldatıldığım için değil huzursuz ve geçimsiz bir kadın olduğum için boşanmış oldum :)
işin özü arkadaşım bir kez yapan bir çok kez daha yapıyor, pişmanlıklar genelde kısa sürüyor ve olan yine yine yine kadına oluyor. Umarım kendiniz ve evlatlarınız için en doğru ve hayırlı kararı alırsınız, umarım iyileşirsiniz, bol şanslar :KK200:
Siz onun için değil kendiniz için bir şans vermişsiniz ama değerlendirememiş sizin kıymetinizi bilememiş. O saatten sonra üzülmesi gereken zaten siz değilsiniz elinizden geleni yapmış olmanın rahatlığıyla boşanmışsınızdır eminim. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için 💐

Konu sahibi lütfen biraz dürüst olur musunuz, gerçekten dürüst olun. Şu an hamile olmasaydınız kesinlikle boşanırdım diyebilir misiniz? Sormak istediğim boşanmamak için çocukları bahane ediyor olabilir misiniz? Bakın siz şu an yeni doğum yapmak üzere olan bir kadınsınız ve hormonlarınız da tavan durumda, eşinize karşı sevginiz bitti mi ? Siz boşanmak isteseydiniz çocukların belli bir yaşa gelmesini bekliyorum sonrasında ayrılırım derdiniz, ben sizin boşanmak istemediğinizi düşünüyorum bunun sebebi de başlı başına sadece çocuklar değil aynı zaman da eşinizi bırakmak istemiyorsunuz. Ben yeriniz de olsaydım şunu bunu yapardım da diyemem insan gerçekten yaşamadan içinde olmadan bilemiyor, sadece bazı şeyleri kendinize itiraf edin ona göre de yolunuzu çizin. Sizin için ve çocuklarınız için mutluluğunuzun nasıl olacağına inanıyorsanız onu yapın.
İnanın boşanırdım çocuklar olmasaydı tüm samimiyetinle söylüyorum hiçbir şüphem yok bu konuyla ilgili. Ama sırf çocuklar için bu adamla olacaksam da düzelme ihtimali %1 de bile onu değerlendirir mi diye umut taşıyorum. Biz zor şartlar altında evlendik çok bekledik. Duygularım karmakarışık ona karşı öfke duydukça kaçmaya da çalışıyorum bilmiyorum haklısınız belki dışarıdan bakınca farklı anlaşılabilir de.

Terapi alarak kendini değiştirmesini beklemek kişiliğini ve eksiklerini görmesi açısından bir fırsat olamaz mı dersiniz? En azından çocukları için bunu yapmasını bekliyorum. Yine yaparsa yine yakalarım bir şekilde er ya da geç. O zaman dönüşü olmaz diye düşünüyorum. Artık benim kaybedeceğim değil onun kaybedeceği çok şey var çünkü
Evet terapi olsada, geçecek sürede mutluluk ve zaman kaybı geri dönüşü zor travma etkisi olacaktır, sanki tekrar yapmasını bekliyorsunuz ki aldığınız karar net olsun istiyorsunuz, ruhen, gönül olarak bitmişse uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum, cinsellik düzenli devam ediyormu örneğin haftada kaç defa oluyor? Birincil kriter bu

Bosaninca cocuklarin, evin maddi manevi yuku kadina kaliyor. İsterseniz durumunuz toparlanana kadar ayrilmayin. Ama adami iliklerine kadar somurun. Yuklu bir borca sokup ev araba vs aldirin kendinize. Surekli harcama yapin, kendine harcayacak 5 kurusu kalmasin. Yemege temizlige asla dokunmayin. Eve temizlikci kadin alin. Hicbir alanda 5 dk bile yorulacak uzulecek duruma sokmayin kendinizi. Madem bosanmayacaksiniz adami maddi manevi somurun.

Evet terapi olsada, geçecek sürede mutluluk ve zaman kaybı geri dönüşü zor travma etkisi olacaktır, sanki tekrar yapmasını bekliyorsunuz ki aldığınız karar net olsun istiyorsunuz, ruhen, gönül olarak bitmişse uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum, cinsellik düzenli devam ediyormu örneğin haftada kaç defa oluyor? Birincil kriter bu
Aslında şöyle ileride çocuklar anne daha küçücüktük bir şans daha verilemez miydi babama derse evet ben bir şans daha verdim ama bakın babanız değerlendiremedi yazışmaya devam etti artık olay benim affetmemden çıkmıştı diyebilmem için o sözleşmeyi yaptırdım itiraf ettirdim orda zaten. Sırf kendi üzerime bir şey düşüyorsa onu yapmamın hafifliğiyle ayrılmak istiyorum. Bu şansı verince de sürekli başına kakmak değil amacım onun kendini düzeltmesi bulması. Evlilik devam edecekse bu şekilde devam etmeli diye düşünüyorum. Fiziksel yakınlıktan ziyade duygusal yakınlık kurmak çok daha zor bilirsiniz

İnanın boşanırdım çocuklar olmasaydı tüm samimiyetinle söylüyorum hiçbir şüphem yok bu konuyla ilgili. Ama sırf çocuklar için bu adamla olacaksam da düzelme ihtimali %1 de bile onu değerlendirir mi diye umut taşıyorum. Biz zor şartlar altında evlendik çok bekledik. Duygularım karmakarışık ona karşı öfke duydukça kaçmaya da çalışıyorum bilmiyorum haklısınız belki dışarıdan bakınca farklı anlaşılabilir de.
Aldatılan bir çok kadın çalışmadığı işi olmadığı için boşanamıyor siz en azından kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız. Eşinizi tanımıyorum ama aldatmalar da bir kez yapan bunu tekrarlıyor ve bu sefer ki yıkım çok daha farklı oluyor, benim sindiremediğim siz de o süreçte ayrıydınız neden aldatan siz olmadınız bu yüzden aldatmak karakter ile alakalı bir durum gibi geliyor bana. Sizin dediğiniz gibi sevgisel anlamda kendimden emin olup sadece çocuklar için durduğum bir evlilik ise yeni doğan bebeğin biraz büyümesini bekler o şekilde boşanırdım. Sebebi şu ki çocukların yaşı ilerledikçe hissedecekler, anlayacaklar sevgisiz bir evlilikte büyüyen çocuklar olmak yerine annesi babası ayrı mutlu bir ev de büyümeyi tercih ederler diye düşünüyorum. Siz şu an sizin için hangisi iyiyse onu yapın lohusalık süreci, bebeğin ilk ayları, diğer çocuğunuz üstesinden gelmeniz çok zor fiziksel yanını geçtim biliyorsunuz lohusalık çok zor ve aldatılan bir kadın olarak belki de yoğun bir depresyon süreciniz olacak o yüzden şu an eşinizin yanında kalmasını doğru buluyorsanız kalsın, ben bu şartlar altında sağlıklı bir karar alabileceğinize inanmıyorum. Bebeğiniz sağlıkla doğar lohusalık sürecini atlatırsınız, hormonlarınız rayına oturur işte o zaman en doğru kararı verirsiniz. Kendinize yüklenmeyin, eve kapanmayın yürüyüşe çıkın arkadaşlarınız ile görüşün ilgi odağınızı değiştirin çok sevdiğiniz hobileriniz varsa onları yapın.

Aslında şöyle ileride çocuklar anne daha küçücüktük bir şans daha verilemez miydi babama derse evet ben bir şans daha verdim ama bakın babanız değerlendiremedi yazışmaya devam etti artık olay benim affetmemden çıkmıştı diyebilmem için o sözleşmeyi yaptırdım itiraf ettirdim orda zaten. Sırf kendi üzerime bir şey düşüyorsa onu yapmamın hafifliğiyle ayrılmak istiyorum. Bu şansı verince de sürekli başına kakmak değil amacım onun kendini düzeltmesadına cesur karar alabilirsin, yeni yaşam önce sen ve tabi çocuklar. ması. Evlilik devam edecekse bu şekilde devam etmeli diye düşünüyorum. Fiziksel yakınlıktan ziyade duygusal yakınlık kurmak çok daha zor bilirsiniz
Anlıyorum ama net tavsiyem çocukların hiç alet edilmemesi, sonuçta Baba figürü onlar için önemli, onlarıın gözünde küçük düşürülmeden, sağlıklı şekilde anlatılır. Kendini düzeltmesine gelince, fırsat açık alan bulduğunda tekrardan yapar, meyilli olduğu anlaşılıyor, kendini de üzmemen adına yeni yaşam yeni olgular duygulara odaklanın.
Duygusal yakınlık yoksa zaten bitmiştir,bu durumda fiziksel yakınlığı yapabiliyormusun peki ve onun yaklaşımı nasıl, seni istiyor arzuluyormu, arzu yoksa heyecan yoktur çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X