İlk eşim tarafından aldatıldım yıllaaar yıllar önce, direkt boşanmadan önce de 6 ay verdim bu KUTSAL AİLE kurumuna ve KUTSAL KOCAMA düzelirse diye :)
tabi ben de aynı sizin gibi yatakları ayırdım konuşmadım vs vs ama bu arada öyle öfkeli, güvensiz, mutsuz ve paranoyak bir kadına dönüştüm ki
haliyle ev hem ona hem bana dar oldu, kavga kıyamet gırla gidiyorken ben bu g.tün yine aynı şeyleri yapmaya devam ettiğini sadece 15 gün ara verdiğini öğrendim
o gece sadece 10 dk içerisinde 3+1 evi bir insanın yaşayamayacağı hale getirdim halen şaşırırım düşündükçe nasıl bir güç geldi de yaptım diye, neyse :)
Sonuç olarak ne oldu biliyor musunuz? G.t lalesi karşıma geçip sen benimle sürekli tartıştığın, eski sıklıkta beraber olmadığın ve benimle ilgilenmediğin yaptım sen hatalısın senin yüzünden dedi :)
İlk yaptıklarını kendisi dahil herkes çoktan unutmuştu bile :) kısacası ben aldatıldığım için değil huzursuz ve geçimsiz bir kadın olduğum için boşanmış oldum :)
işin özü arkadaşım bir kez yapan bir çok kez daha yapıyor, pişmanlıklar genelde kısa sürüyor ve olan yine yine yine kadına oluyor. Umarım kendiniz ve evlatlarınız için en doğru ve hayırlı kararı alırsınız, umarım iyileşirsiniz, bol şanslar