- Konu Sahibi 1tanelerimozi
-
Sustukça adam senin dırdırıa alışmadıgı için birden patlayınca adamda şaşırmış
ben eşime devamlı dedgim için hiç kırılmaz küsmezde çünkü adamın kulagı alışık
bir kavganın üzerine bu olumsuz şeyleri yazmak (geçmişi deşelemek) hoş olmamış..
önce kavgayı aşsaydınız, sonra iyi zamanınızda güzelce içinizde biriktirdiklerinizi ifade etseydiniz keşke..
şimdi eşinizin sinirinin geçmesini sakince bekleyin, üzerine gitmeyin..
aynen öyle. içine atmayacaksın. durduk yere bunlar nerden çıktı diye düşünmüştür adam tabi,
ama haklısın ve içinde kalanları söylemişsin. bundan sonra küslüğü fazla uzatma çünkü anladığım kadarıyla eşinin çok fazla bi hatası yok. hiç bişeyden haberi yok gibi duruyor." kötü" kelimesine de çok takılma. geçen hafta eşim de bana "çirkin" dedi yüzüme pembe maske yapmıştım diye,1 gece konuşmadımama o anda tepki vermezsen anlamıyor tatlım bu adamlar
''ya bu kadın ne güzel hiç problem çıkarmıyordu, herşeye kafa sallıyordu. kızsada belli etmediği için sallamıyordum geçiyordu mesele. annesini umursamadım ona bile kızmadı ohh ne rahattım şimdi nerden çıktı bu afralar tafralar Allahım nerden öğreniyor böyle şeyleri de başıma iş çıkarıyor bu kadın. en iyisi önceden yaptığım gibi sorunları görmemezlikten geleyim belki o da eski haline döner de halinden şikayet etmekten vazgeçer'' diye düşünüyor sanırım eşin..
Allah kolaylık versin belli bir zaman sonra kurulu sistemi değiştirmeye çalışmak, ilgi, saygı beklemeye başlamak karşı tarafı daha çok korkutur ama umarım tatlı tatlı halledersiniz ikiniz de birbirinizi kırmadan..
canım ısrar etme sessiz ol sen dargın ol o gelsin konuşmak için kaçan kovalanır diye bir söz vardır sabırsızlanma bekle hiçbir şey sorma
eşin ayıp etmiş herkez bu problemleri yaşayabiliyo nedemek boşanalım ortada boşanmayı gerektirecek bir neden yok sizi bastırmaya çalışıyo bence...
doğru söylüyorsun canım ama aklım almıyor nasıl olur da hala kendini haklı görür insan bir düşünmez mi ne kadar çok şey biriktirmiş kalbi kırılmış diye halbuki ben o üzülmesin diye sustum hep.. ihale bana kaldı yine..
tüm bunları bile mailde yazmışsınız, siz evli bir çiftsiniz, yüzyüze konuşamamak zaten aranızdaki iletişim bozuklşuğunu gösteriyor.
Ayrılalım lafını eden birine cevaben az bile yazmışsınız,şimdi ben kovsam da boşanalım desem de gitmeye cesaret edemez rahatlığını da vermişsiniz.
Önce iletişim bozukluğunu çözün,2 medeni insan gibi empati yaparak konuşmaya çalışın,olmuyorsa uzman desteği alın.
Onlarin huzuru bozulmasin diye susa susa boyle oluyor iste. Sen hakli olarak kirilmis ve patlamissin artik. Bence iyi olmus bunlari ogrendigi. Sakin ustune gitme, konusalim deme. Eve gelse de gelmese de arama. Tavirli olmasi gereken sensin.Konusmaya cabaladikca onun bir tarafi kalkacaktir, kendini hakli gormeye yer ariyordur zaten. O senin karsinda ailesinin yaptiklarindan dolayi ezik durumda olmanin hircinligini yasiyor. Sular bulanmadan durulmaz, bu lafimi unutma. Hersey yoluna girecek goreceksin. Birak o seninle konusmaya cabalasin. O zaman kavga etmeden uzgun bir sekilde magduriyetini aciklarsin. Baktin bosanma lafi ediyor al cocugunu git annene, gururunu ezdirme. Nasilsa gun gelecek siniri gececek. Goreceksin yikilmaz yuvan
hep sus almuyor canım işte patlama noktası böyle bişey oluyor...
konuşacaksın anlatacaksın sıkıntını tam her seferde dır dır et demiyorum ama sıkıntı oldukça karşılıklı çözmeye çalışacaksın.. hep içine atarsan kötü oluyo işte..
adam neye uğradığını şaşırmış birden..bunuları maille söylemek farklı yüzyüze anlatmak farklı olurdu... neyse olan olmuş yapacak bişey yok ..
şimdi eğer haklıyım diyosan kararlı ol üzerine gitme kendi gelsn derim...
Seni anlamiyor diye bir sey yok canim, bal gibi de anliyor. Aptala yatip uste cikmaya calisiyor, hemen hemen her erkek gibi. Sen onun anladigindan emin olmaya calisma. Onu asla gostermez. Ama ilerde mutlaka kulagina kupe olacaktir merak etme. Yigitlige surdurmemek diye bir deyim varallah razı olsun dünden beri içim sıkılıyor..
boşanalım lafına korktuğumdan değil hala nasıl beni anlamıyor..
Seni anlamiyor diye bir sey yok canim, bal gibi de anliyor. Aptala yatip uste cikmaya calisiyor, hemen hemen her erkek gibi. Sen onun anladigindan emin olmaya calisma. Onu asla gostermez. Ama ilerde mutlaka kulagina kupe olacaktir merak etme. Yigitlige surdurmemek diye bir deyim var
Icini ferah tut, birazcik karin agrisi yasayacaksin bir kac gun o kadar. Hepsi gecer, hepimiz gecirdik, geciriyoruz da zaman zaman. Bunlar olagan seyler, benim annemle babam cok kavga ederlerdi babaannem yuzunden. Babam da cok laf soktu anneme zamaninda olsun anam da kurtul diye. isin icinde cikamiyorlar ki? Annesi sonucta. Benim esim de toz kondurmaz ben en ufak imada bulunsam ama yeri geldi mi yerin dibine sokar kendi annesini. Sen etegindeki tasi doktun oh ne guzel. Birazcik sabir. Cocugunu ihmal etme ve lutfen uzgunlugunun acisini ondan cikarma emi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?