Eşimle sorunlar yaşıyorum..Bu konuda önerileriniz nelerdir ?

allahım yaa onun derdi yoksa senin varki konuşmak istiyosun bu ne vurdum duymazlık çok kızdımşimdi neye dayanarak seni suçluyo bu adam..
o kadar kolaymı hemen boşanalım demek...
bu ana kuzularını hiç anlamıyorum yaaa madem anacığına toz kondurmuyodun yaptıraydın bi kafes ana oğul yaşasaydız niye masumların günahına giriyonuzki

japonese katiliyorum sanirim saskinliktan ve durup dururken boyle uzun
sitem dolu bir mail almak agrina gitti
verecegi tepkiyi bile bilemedi ve kabaca kestirip atmakta care buldu

sakinligini koru ustune gitme derim..
eger yaklasilmayacak kadar katiysa bekle
ve normal hayatina devam et evin icinde
"ben diyecegimi dedim sen beni yanlis anlamak icin ugrasiyorsun ama
icim rahat" der gibi rahat ve net ol..

aynı şeyleri yaşadım önceleri içime attım sonraları baktım olmuyor içimdeki her şeyi kavgadan sonra kağıda döktüm mail attım.bizde kavga ettik.bekle sakin ol hiç bir şey yapma.o önce umursamaz tavırlar takınacaktır sanki evde sen yokmuşsun gibi.her şey yolundaymış gibi bu seni sinir edecek tabi. ama sakın adamı dürtme sakince bekle.ben beklemez gider tekrarkavga ederdim dahada kötü bir hal alırdı durum.elinden geldiği kadar sakin ol o sana mutlaka gelecek.emin ol.aynı şeyleri yaşadım biz bekleyemiyoruz olayı kurcalıyoruz bu sefer iyice kızıyolar.olayın boytu ciddileşiyo.erkekler olaylara bizim gibi bakmıyolar onların kafalaro farklı boyutlarda çalışıyor.
6 yılıkevliliğimde neler neler yaşadım inanamazsın.nerdeyse boşanıyduk terapiste bile gittik.en iyisi sakin olmak.bırak ilk adımı o atsın.olayları o yönlendirsin.

sağol canım.. ama dün o kadar konuşmak istedim defol dedi bana ne kadar üzüldüm.. şimdi benim de odalara kapanasım var..

benimkide çok boşanalım dedi.kıt beyinli hepsi işte.sıkar biraz boşanmak.söylerken çok kolay geliyo tabi.her kavgadan sonra olmuyo böule ayrılalım biz derdi.boşver onun dediklerini sen.önce öyle söylüyolar yalnız bunu söylerken gerçekten o an bunu istiyolar.akılları başlarına gelincede ee ben sinirimden söylemiştim oluyo.hiç canını sıkma.atıp tutmak kolay onlara göre çünkü onlar anlık yaşıyolar bizim gibi ileriyi düşünme kapasitelei çok yok

Diğer arkadaşlar gibi, bende olaylar tazeyken konuşma taraftarıyım..

Velakin erkekler allem edip, kallem edip üste çıkmayı çok büyük bir ustalıkla başarırlar...

O anladığını anladı...anasına ölümü yakıştıran kendisi... bu konuda kendini kötü hissetme...çok çirkin bir itham... kendini rahatlatıyor, aklı sıra sana vicdan muhasebesi yaptırıyor....

Bence artık konuşmak için çabalama... oluruna bırak, su akar yatağını bulur...

Dilin kemiği yokmuş... Yoksa yok, yapabileceğimiz bişey yok...

Bir tek önerim var... daha önce konuşupta halledemediğiniz sorunlar var ise... bırakın artık konuşmayın o konuları...

Boşuna dememişler ya bu deveyi güdeceksin, yada bu diyardan gideceksin...

Bu yaşa kadar kendini olgunlaştırmamış adamın, kendini yetiştirmesi emekliliğini buluyor...

Boşa canınızı sıkmayın derim

Eşin şoka girmiş bence yıllarca konuşma konuşma birden döktür şaşırmıiş adam şaşırdığı ve herşeye tek tek cevap veremiyeceği için kısa net ve acıtasyonlu bi cümle kurmuş
yazdığın herşey her evlilikte olan klasik şeyler hatta biara acaba bu topiğ ben açmıştımda unuttummu falan dedim her cümlende kendimi gördüm ve eşimi gördüm
kızlar kabuletmemiz gereken bi kaç şey var erkeklerin hepsi odun malesef çözümü susarak halletmeyi tercih ediyolar

bence hiç gerek yoktu eskiyi açmaya canım.bundan sonra da hiçbirşeyi içine atma.sıkıntını zamanında güzellikle anlatmaya çalış böyle biriktirip patlamak gördüğün gibi bir işe yaramıyor
şu durumda da en güzeli sakinliğini koruyup onun sana yaklaşmasını beklemek
umarım aranız kısa zamanda düzelir

Siz suçlu değilsiniz de, şöyle düşünün biraz ağır gelmiş olabilir.
Bu anlattığınız şeylere eğer yaşarken tepki verseydiniz, daha hafif olurdu, birden hepsini sıralayınca, sanki eşinizin ailesini düşman görüyormuşsunuz gibi olmuş, mevzularınızda haklı bile olsanız.
Normalde bile bu erkeklere ailesiyle ilgili birşey söylenmiyor, hepsini toplu söylemeye kalkınca, eşinizin böyle bir tepki vermesine hiç şaşırmadım.
Eşinizin bir diziden kötü anne olmanızı çıkarması da saçma.
Bence bilgisayar başında zamanını öldüren , o zamanı çocuğuyla geçirmeyen baba daha kötü.
Keşke sadece bu konuyu konuşsaydınız, çözseydiniz.
Bence artık içinizde biriktirip, bu şekilde toplu patlamayın.

haklı olan sensin ama tarzın yanlış bana göre.
evet kocan suçlu senin duygularını önemsememiş destek olmamış.
ancak maille yazdığın zaman çok duygusuzca geliyor karşı tarafa çünkü mimiklerinizi üzgünlüğünüzü göremiyor bencillik yaptığınızı sanıyor.
en iyisi kötü anne lafından dolayı trip atmanız gönlünüzü almasını sağlamanız belli bir süre sonrada konuşmak istiyorum diyip bi kısım içinizdekileri dökmenizdi sanırım.
üff biz kadınların işi de ne zor canını sıkan şeyi anında söylesen dırdırcı oluyorsun, içine atsan sen kırılıyorsun. önceden ben anında çat çat söylerdim sevgilimle çok kavga ettik biraz da tavrım serttir. sonra kavga çıkmasın diye söylememeye başladım ama belli oluyordu yine neşeli konuşkan bir mizacım vardır kafama bişey takıldıysa anında durgunlaşıyorum sevgilim de kılı kırk yarıp ne olduğunu bulmaya çalışıyor. en son aklına ne takılıyorsa söyle hemen fln demişti bana da. ben de söylediğimde neler olduğunu biliyoruz dedim. aman ya benim de kafam çok karışık tavrımı belirleyemiyorum hangisi doğru bilemiyorum ortasını bulmak lazım galiba

aynen canım ben de zaten hadi kötü gelin olmayayım dedim hadi eşim üzülmesin şimdi ne gerek var dedim söylemedim iş yerinde zaten canı sıkılıyor bide benimle uğraşmasın dedim.
dedim de ne oldu kıymetli mi oldum..
ben zaten a canım vah yazık ne yapmışlar sana demesini beklemiyordum ama bu kadar sert tavır niye hem suçlu hem güçlü..

keşke sorunları zamanında konuşup biriktirmeseydiniz
bence şu anda eşinizle ılımlı konuşup olayı fazla uzatmamanız lazım
biraz yumuşadıktan sonra yüz yüze daha rahat anlatırsınız
buraya kadar olan olayları sineye çekmişsiniz
bundan sonra patlamanız size zarar vermekten başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum
erkekler ince düşünmez size göre sorun olan onların aman diyip geçeceği şeyler
ilişkiler de ailelerin karıştırılmaması taraftarıyım
kimse ailesini kendi seçemez
ne kendi ailenize laf söyletin ne onun ailesine söyleyin

aaahhh bu kocalar.. canim az seyler olmamis ama sinirle dedigi seyleri unut gitsin sakinlasince yazdiklarinda hakli oldugunu anlatmaya calis. halen anlamaz ise sinirlendirme ara ver tekrar anlat o da anlasin senin ne kadar üzüldügünü..ama bunu bi takinti gibi yansitma o zaman bi anlami olmaz..

cok zor gercekten insanın eşiyle aynı evde ıkı yabancı gıbı yasaması cok zor bende kendımı tartıstıktan sonra odaya kapatmıstım annemı ıstemıyorsun gelınce haz etmıyorsun v.s demişti bana bagırmıstı cok kızmıstı benı kaynanalar olmasa sorun cozulecek benım tek sorunum kaynanam o olmasa ne tartısıyoruz ne bırsey ama yarın kendı tarafım gelecek cıg kofteye mesaj atmıs bana kesın annemıde cagır dıye kendı aileme ayda bır gıderız bey efendı kendı annesını cagırıyor hemen benımde moralım bozuluyor suratımı asıyorum sonra kötü gelin oluyor adım of offf cok buyuk dert senı anlıyorum canım benım bu adamlar laftan anlamaz ama derdını yazarak ıyı etmısın ısıne gelmedıgı ıcın defol demıstır emın ol işlerine gelmez zaten kendilerini su üstüne cıkarmayı ıyı bılırler..

sağol nihalcim.. ama çok canım sıkkın bak bu saat oldu hala yok ortada hayır anlamıyorum yani bütün derdi sıkıntıyı çeken ben beyimiz triplerde..

bizde kavga ettiğimiz gün eşim bana mesaj atmıstı eve 12de gelırım yada hiç gelmem diye.. ne kadar can sıkıcı değilmi... Allah ıslah etsın onları baska bırsey demıyorum bızımde ıletısım sorunumuz var konusamayız tartısma cıkmasın dıye bende mektup yazıcam bırdaha tartısırsak cunkı ıkımızde aslında bırbırıyle herkonuda cok guzel konusabılen bır cıftken nedense kavga edınce ıkımızde susuyoruz.. sen hiç merak etme gece mecbur gelir eve cocugun var bırde senın ben ısrar etmesem belkı esım gelmezdı ama keske ısrar etmeseydım gelmezse gelmesın bosver nerde yatacak annesinde yatar beyefendı

ne msj ne arama o da aramıyor bende
aramaya da niyetim yok allah biliyor.. keyfi bilir o böyle yaptıkça benim kırgınlığım öfkeye dönüşüyor..
insan azıcık eşini düşünr kırılmış diye gönül almaya çalışır biizmkinin hiç umrunda değil..

allah büyük dua ediyorum hep.. içim sıkılıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…