Esimle sorunlar..

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
kizlar ben cok üzgünüm, söyle basliyim ben 26 yasindayim esim 22 yasinda, 5 aylik evliyiz. Esim önceden hep cok ilgisini sevgisni gösterdi, bir dedigimi iki etmezdi, beni görmek icin can atardi. Bekarligindan beride hergün disari cikan birisiydi zaten ve nisanliligimizdada öyleydi, ona söyledim bak evlendikten sonra böyle olmicak kendini alistir öyle fazla cikmamaya tamam tamam dedi.

Disari cikma sayisini azalttik gerci ama yine hep bi nedenler cikiyo haftanin 3-4 günü yine cikiyor yani.
Ve suan yine oturmus agliyorum, cünkü artik beni anlamiyor, ne sevgisini gösteriyor ne ilgi veriyor, isi gücü hep arkadaslari arkadaslari, bu arada arkadaslarida hepsi bekar. Hic bi karimla bisey yapim bi plan yapim yok, biyere gitcek oluruz mesela is cikisinda o plan bozuluyo hemen diyorki iyi madem olmuyo ben ozaman suraya gidiyom buraya gidiyom. Hic benim isteklerime göre davranmiyo anca kendi istekleri. Ben ona bunlari söylemekten yoruldum diyorum oda bana diyorki bende duymaktan yoruldum.. ee madem yoruldun ozaman sende yapma.. ne yapacagimi bilmiyorum gercekten, baska birisindende süphelenmiyorum cünkü telefonunu filan öyle saklamaz hic herseyi ortada o konuda güvenim sonsuz zaten ama benim sevgim yipraniyo gittikce cok Yoruldum evliligimim ilk aylari ama ben hic mutlu degilim :‘(

Bence bırakın çıksın. Daha deşarj olmuş olarak size daha güzel ve ilgili davranabilir.Siz böyle davrandıkça huzursuz olup sizden hepten uzaklaşabilir. Siz de çıkın. Hayatınızı eşinize endeksli yaşarsanız mutlu olamazsınız.

Yasi kücük biliyorum ama normalde olgun birisi zaten ben o yüzden kabul ettim cünkü her konuda anlasirdik, ve o ilk erkekti tanidigim yasi kücük olan ama 30 lu yasli olanlardan daha olgun davranirdi..

Onunda yaşı küçük sizinde , çok normal olgunlaşmamış veya bilinçli olmuyorlar evlilikte erkekler. Sizin çevreniz varsa arkadas olarak . Onun yaptığını yapın her gün biriyle görüşün. O sizi özlesin. Erkeklerin ne kadar üstüne düşersek sevgi ve ilgi göstersek kendilerini geri çekiyorlar çünkü. Deneyimlemis biri olarak söylüyorum kendinizle mutlu olmaya bakın.

Kendisi istedi ben tutturmadim evlenelim diye e bunu isteyen kiside bunlara hazirlikli olmasi gerekirdi.. zamana birakmak en iyisi biliyorum ama o zamana birakmakla ben yoruldum tükendim resmen ayrilmayi bile düsünmüyorum degil ama o cesaret yok bende cok severek evlendik hep gözümüzün icine bakardik.. nerde o eski günler..

Ablacim nasil yapicam lütfen söyle bana yardimci ol cok kötü durumdayim bende istiyorum beni özlemesini beni görmek istemesini eskisi gibi..

Hep diyorum hele erkek bi 24-25 i bulacak evlenmesi.iyice bekarlığını yaşasın sonra erkenden evlenince evlilikten erkenden bıkıyor

Düzelir zamanla sabır biraz erkekler biz kadınlar gibi değil
Sadece sürekli kavga çıkarmayın ki sizden iyice uzaklaşmasın

Tamam ama sus sus nereye kadar bende ilgi istiyorum daha yeni evliyiz esimle biseyler yapmak istiyorum, sürekli tamam dersem öyle alisip gidecek diye daha cok korkuyorum.. biliyorum yasi kücük ama normalde kafa olarak olgun birisi ve hep kendisi istedi evlenmeyi benimle

Hic kimseylede konusamiyorum kendi kendime sadece agliyorum

Siz de arkadaslarinizla cikin
Onun ciktigi saatler bazen gec te olabiliyo bende tabi hangi kiz arkadasimi sürekli bulcam haftanin 3-4 günü ve zaten ben öyle sürekli disari cikan biriside degilim..

Ağlama sende arkadaşlarınla programlar yap çay,kahve,kahvaltı.Hiç umursama kendi haline bırak ama kendini eve kapatıp ağlama hayatın temiz havanın tadını çıkar,arkadaşların uygun olmasada çık kendin birşeyler yap..

Onun ciktigi saatler bazen gec te olabiliyo bende tabi hangi kiz arkadasimi sürekli bulcam haftanin 3-4 günü ve zaten ben öyle sürekli disari cikan biriside degilim..

Ben o yaştayken evin yolunu bilmezdim konu sahibi eve sadece üstümü değiştirmeye ve de azıcık uyumaya gelirdim, sonra gene çıkardım. Oooh sabahlar olmasın derdik arkadaşlarla; tavlalar, canlı müzikler vs vs çok eğlenceliydi. Eşinin de arkadaşlarıyla çıkması çok normal, daha çocuk çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…