Öncelikle ablan yaşında değilim akranınım:)Ablacim nasil yapicam lütfen söyle bana yardimci ol cok kötü durumdayimbende istiyorum beni özlemesini beni görmek istemesini eskisi gibi..
22 yaşına kadar nasıl yaşayacağını yaşamış olabiliyor, hızlandırılmış tur mu hayat?22 yasinda ama simdige kadar yasicagini yasamis gezdi tozdu her istedigini yapmis olan birisi.
Bende bunlarin farkindaydim tabiki ve herseyide konustum söyledim bastan.
Disari cikma konusunu bugünden yarina degistiremem ama denicem dedi, ama ben cok yoruldum, annemde bana demisti yasi kücük diye ama mutluyum diye hic biseye karismadi.. annemede bisey söyleyemiyorum ama annem hakli cikti.
20 yaşında bi yeğenimiz var eve sokamıyoruz,eşim de 22 yaşındayken çok takılırmış arkadaşlarıyla sonra geçmiş o günler. 22 yaşındaki çocukla evlenilir mi siz 26ysanız en az denk yaşınızı bulmalıydınız,olgunlaşmasını bekleyeceksiniz yapacak birşey yok.kizlar ben cok üzgünüm, söyle basliyim ben 26 yasindayim esim 22 yasinda, 5 aylik evliyiz. Esim önceden hep cok ilgisini sevgisni gösterdi, bir dedigimi iki etmezdi, beni görmek icin can atardi. Bekarligindan beride hergün disari cikan birisiydi zaten ve nisanliligimizdada öyleydi, ona söyledim bak evlendikten sonra böyle olmicak kendini alistir öyle fazla cikmamaya tamam tamam dedi.
Disari cikma sayisini azalttik gerci ama yine hep bi nedenler cikiyo haftanin 3-4 günü yine cikiyor yani.
Ve suan yine oturmus agliyorum, cünkü artik beni anlamiyor, ne sevgisini gösteriyor ne ilgi veriyor, isi gücü hep arkadaslari arkadaslari, bu arada arkadaslarida hepsi bekar. Hic bi karimla bisey yapim bi plan yapim yok, biyere gitcek oluruz mesela is cikisinda o plan bozuluyo hemen diyorki iyi madem olmuyo ben ozaman suraya gidiyom buraya gidiyom. Hic benim isteklerime göre davranmiyo anca kendi istekleri. Ben ona bunlari söylemekten yoruldum diyorum oda bana diyorki bende duymaktan yoruldum.. ee madem yoruldun ozaman sende yapma.. ne yapacagimi bilmiyorum gercekten, baska birisindende süphelenmiyorum cünkü telefonunu filan öyle saklamaz hic herseyi ortada o konuda güvenim sonsuz zaten ama benim sevgim yipraniyo gittikce cok Yoruldum evliligimim ilk aylari ama ben hic mutlu degilim:‘(
2 yıl yaşadım aynı seounu dil döktü m bak geldi bekar evlenince hepsi karısıyla kapancsk evine kimse takılmaya ak anlamadım benikizlar ben cok üzgünüm, söyle basliyim ben 26 yasindayim esim 22 yasinda, 5 aylik evliyiz. Esim önceden hep cok ilgisini sevgisni gösterdi, bir dedigimi iki etmezdi, beni görmek icin can atardi. Bekarligindan beride hergün disari cikan birisiydi zaten ve nisanliligimizdada öyleydi, ona söyledim bak evlendikten sonra böyle olmicak kendini alistir öyle fazla cikmamaya tamam tamam dedi.
Disari cikma sayisini azalttik gerci ama yine hep bi nedenler cikiyo haftanin 3-4 günü yine cikiyor yani.
Ve suan yine oturmus agliyorum, cünkü artik beni anlamiyor, ne sevgisini gösteriyor ne ilgi veriyor, isi gücü hep arkadaslari arkadaslari, bu arada arkadaslarida hepsi bekar. Hic bi karimla bisey yapim bi plan yapim yok, biyere gitcek oluruz mesela is cikisinda o plan bozuluyo hemen diyorki iyi madem olmuyo ben ozaman suraya gidiyom buraya gidiyom. Hic benim isteklerime göre davranmiyo anca kendi istekleri. Ben ona bunlari söylemekten yoruldum diyorum oda bana diyorki bende duymaktan yoruldum.. ee madem yoruldun ozaman sende yapma.. ne yapacagimi bilmiyorum gercekten, baska birisindende süphelenmiyorum cünkü telefonunu filan öyle saklamaz hic herseyi ortada o konuda güvenim sonsuz zaten ama benim sevgim yipraniyo gittikce cok Yoruldum evliligimim ilk aylari ama ben hic mutlu degilim:‘(
Yanlış anlama evlilikte kadının erkekten büyük olmasına karşı değilim çevremde çok örneği var ama bunlar hep 35 in üstünde insanlardı. 22 yaşında bir erkek daha çocuk bence. Yani ben 26yken 22 yaşında delikanlılara ablacım diye konuşurdum hiç o gözle bakmamıştım. Olgun gosteren bir erkekti de oyle mi kapildin desem anlattiklarina bakilinca evliliği idrak edememiş bir ergen portresi çiziyor kocan. Bu açıdan tuhafıma gitti konu. Peki eğitim durumlarınız nedir? Çalışıyor musunuz? İşi gucu var mı? Askere de gitmemiştir henuzkizlar ben cok üzgünüm, söyle basliyim ben 26 yasindayim esim 22 yasinda, 5 aylik evliyiz. Esim önceden hep cok ilgisini sevgisni gösterdi, bir dedigimi iki etmezdi, beni görmek icin can atardi. Bekarligindan beride hergün disari cikan birisiydi zaten ve nisanliligimizdada öyleydi, ona söyledim bak evlendikten sonra böyle olmicak kendini alistir öyle fazla cikmamaya tamam tamam dedi.
Al benden de okadar ve sizin yaptığınız yorum tam anlamıyla yerinde, 17 senedir evliyim ve bunu herzaman bidaha anlıyorum ben, ara ara rahatsız olduğumu belirttigim zamam ya kavgayla ya soğuk durmakla , o bana daha çok soğuk davraniyo ve her seferinde der ki benim yaptığım arkadaşlarla vakit geçirmekten başka bir şey yok ve bunu da bana çok gorme ama bıraksam daha mutlu olacak ve dolayisiyla bende daha huzurlu olacamBence bırakın çıksın. Daha deşarj olmuş olarak size daha güzel ve ilgili davranabilir.Siz böyle davrandıkça huzursuz olup sizden hepten uzaklaşabilir. Siz de çıkın. Hayatınızı eşinize endeksli yaşarsanız mutlu olamazsınız.
beklentiniz fazla mi yüksek.. arkadaşlarıyla arada görüşmesi gayet normal. sürekli ilgi beklerseniz kavga cikartan taraf siz olursunuz ve evliliğiniz bozulur..Kendinize hobi vs bulun. arkadaslarinizla gorusun..kizlar ben cok üzgünüm, söyle basliyim ben 26 yasindayim esim 22 yasinda, 5 aylik evliyiz. Esim önceden hep cok ilgisini sevgisni gösterdi, bir dedigimi iki etmezdi, beni görmek icin can atardi. Bekarligindan beride hergün disari cikan birisiydi zaten ve nisanliligimizdada öyleydi, ona söyledim bak evlendikten sonra böyle olmicak kendini alistir öyle fazla cikmamaya tamam tamam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?