Herkese merhaba nereden başlasam bilmiyorum 4buçuk yıllık evliyim 3buçuk yaşında bir kızım var. Kızım doğduğundan beri kendimi ona ve eşime adadım uykusu bozulur emzirme saati geçer vs diye evden doğru dürüst biyere çıkmadım emzirme bitene kadar. Anneme dahi ayda 1 ancak gitmişimdir. Bu süreçte evdeki sorumluluklarımı da aksatmadım temizliğimi yemeğimi vs. Eşimide hiç ihmal etmemeye çalıştım. Bu yıl mart ayında kızım artık büyüdü diyerek kpss çalışmaya başladım kızımı anneme bırakmaya başladım eşim çok bozuldu istediğim kitapları istemeyerek aldı bir ara bilgisayarı sakladı çok çalışıyorum diye böyle birkaç ay tavır yaptı sonra ekimde kızım kreşe başladı bende daha rahat ders çalışmaya başladım ama eşimde bana karşı bir öfke var elimde okumak için bir kitap görse bozuluyor önceden memurluk gibi bir işin olursa yada kendimiz bir iş kurarsak çalılırsın özelde çalışmana gerek yok ihtiyacımız yok derdi şimdi o adam gitti öfkeli bir adam geldi bende çok soğumaya başladım kendisinden nasıl bir yol izlesem bilemiyorum