Eşimle sorunlarım sürekli artıyor baş edemiyorum artık

Merhaba sizinle sorunlarımız benziyor diyebilirim bende şaşırdım napıcamı benim durumlarım dah karışık diye bilirim ama yoruldum artık bende eşimle iki gündür konuşmuyoruz çalışıyorum hiç aramıyorum oda öğle hiç aramıyor beni iki gün önce tartıştık çok bunaltıyorsun dedi muhattao olmuyorum seninle artık hesap sorma karışma bana dedi çok zoruma gitti ama belkide hakettin fazla ileri gittim bilmiyorum eşim şuan denetimli serbestlikte ve bitmesine 4 günü kaldı çalışıyordu sigortalı olarak çıkardılar son bir aydır iş bulamıyor ve kamu gorevine gidiyor günde 4saat iki gün sonra oda bitecek bende çalışıyorum bi kızımız var ve bu işsizliği çok canımı sıkıyor 4saatten sonra gidip eve yatıyor bakmıyor iş denetimli bitsin diye bakıyor belki çabalıyorda ben pek göremiyorum üzülüyorum bu sebepten konuşmalarıma dikkat ediyorum ama sinirlenince insanın azından herşey çıkıyo çıkmasa bile dediğimi hep yanlış anlıyor işin olmamasına bağlıyor hemen bende çok baskı yapıyor napıyon nereye gidiyor kimle konuşuyor diye napıcam nasıl aşıcam bunu biz kavga edince çıktı gitti ve eve gelmedi mesaj atmış arkadaşımda kalıcam merak etme birbirimizi kırıyoruz bu ara yarın konuşuruz diye ertesi günü ne geldi ne konuştuk suratı asık hiç konuşamadı napmalıyım bende inat ettim üstüne gitmiyorum konuşmuyorum bişi olmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…