- 23 Aralık 2021
- 74
- 11
- 3
- Konu Sahibi efsane_kus
…..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden de böyle miydi? Ne kadardır tanisıyorsunuz?Arkadaşlar uzun olacak ama tecrübeli arkadaşlara ve diğer bayanların fikrine ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bana1,5 yıl olmak üzere evliyim ama resmen evli değilim gibi eşim benle yemek yemez çay içmez dizi izlemez adam akıllı evde bile durmaz ne yapacağımı şaşırdım resmen ve 7/24 arkadaşlarıyla telefonla konuşur annesinin evine gider ailesiyle aynı binadayız ne sorunum olsa anneme söyle Babama söyle ilgisiz ve sorumsuz bir insan ne yapacağımı şaşırdım kaldım ve ona söylediğim zaman ben akşam ev yemeği yemem çay sevmem televizyon sevmem günün 2 saati onunla geçiyor sadece onun dışında hep yalnızım evde ve kendisi de çalışmıyor şirketleri var ama onlar işe gitmiyor yoğun bir iş temposu da yok lütfen yardım cevaplarınız bekliyorum
Görücü usulü mü evlendiniz? Sonradan mi böyle oldu?Arkadaşlar uzun olacak ama tecrübeli arkadaşlara ve diğer bayanların fikrine ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bana1,5 yıl olmak üzere evliyim ama resmen evli değilim gibi eşim benle yemek yemez çay içmez dizi izlemez adam akıllı evde bile durmaz ne yapacağımı şaşırdım resmen ve 7/24 arkadaşlarıyla telefonla konuşur annesinin evine gider ailesiyle aynı binadayız ne sorunum olsa anneme söyle Babama söyle ilgisiz ve sorumsuz bir insan ne yapacağımı şaşırdım kaldım ve ona söylediğim zaman ben akşam ev yemeği yemem çay sevmem televizyon sevmem günün 2 saati onunla geçiyor sadece onun dışında hep yalnızım evde ve kendisi de çalışmıyor şirketleri var ama onlar işe gitmiyor yoğun bir iş temposu da yok lütfen yardım cevaplarınız bekliyorum
Birey olamamış ve hala ailesinin dibinde sorumsuzca yasayan bir adamla evlisiniz , düzelmesi çok zor , sınırlarınızı koruyun , aynı bina çok zorrrrr...Arkadaşlar uzun olacak ama tecrübeli arkadaşlara ve diğer bayanların fikrine ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bana1,5 yıl olmak üzere evliyim ama resmen evli değilim gibi eşim benle yemek yemez çay içmez dizi izlemez adam akıllı evde bile durmaz ne yapacağımı şaşırdım resmen ve 7/24 arkadaşlarıyla telefonla konuşur annesinin evine gider ailesiyle aynı binadayız ne sorunum olsa anneme söyle Babama söyle ilgisiz ve sorumsuz bir insan ne yapacağımı şaşırdım kaldım ve ona söylediğim zaman ben akşam ev yemeği yemem çay sevmem televizyon sevmem günün 2 saati onunla geçiyor sadece onun dışında hep yalnızım evde ve kendisi de çalışmıyor şirketleri var ama onlar işe gitmiyor yoğun bir iş temposu da yok lütfen yardım cevaplarınız bekliyorum
Neden resmen evli değilsiniz. Madem evli değilsiniz bırak bu adamı neden cekiyorsunuz kiArkadaşlar uzun olacak ama tecrübeli arkadaşlara ve diğer bayanların fikrine ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bana1,5 yıl olmak üzere evliyim ama resmen evli değilim gibi eşim benle yemek yemez çay içmez dizi izlemez adam akıllı evde bile durmaz ne yapacağımı şaşırdım resmen ve 7/24 arkadaşlarıyla telefonla konuşur annesinin evine gider ailesiyle aynı binadayız ne sorunum olsa anneme söyle Babama söyle ilgisiz ve sorumsuz bir insan ne yapacağımı şaşırdım kaldım ve ona söylediğim zaman ben akşam ev yemeği yemem çay sevmem televizyon sevmem günün 2 saati onunla geçiyor sadece onun dışında hep yalnızım evde ve kendisi de çalışmıyor şirketleri var ama onlar işe gitmiyor yoğun bir iş temposu da yok lütfen yardım cevaplarınız bekliyorum
Hayır görücü usulü değil ama çokta severek sayılmaz 1 sene içinde oldu tanışma evlilik önceden de biraz vardı bu kadarını beklemiyordum ama napacağımı bilmiyorum beni çokta severGörücü usulü mü evlendiniz? Sonradan mi böyle oldu?
2019 dan beri evlendikten sonra çok değişti kendisi çok merhametli iyi biri sevgisini de çok hissediyorum ama ilgisiz ArafayımÖnceden de böyle miydi? Ne kadardır tanisıyorsunuz?
Zaten kendisi sorunlu tüp bebek yapacağız 1-2 aya araftayım resmen beni çok seviyor değer veriyor ama yazdıklarım da cabası işteGercekten, yazik ya. Cok gençsin bu kalas herifleri anlamıyorum bazen dusunuyorum ben erkek olsam karıma gül gibi bakardim yaa
Konuş kavga et biseyler yap ne yaparsan yap olmuyorsa sakin cocuk yapmadan hayatina bak genceciksin inan çekilmiyor. Yillar geçtikçe insanin sevgisi, sabrisi tükeniyor. Biz cIcegiz, bziim sevgiye, ilgiye ihtiyacimiz var..
Daha simdiden hic bisey yapmayan adam susuz birakir seni.
Hayat zor, yolarkadasin destek degilse daha da zor canım benim sakin bebek yapma çözmeden
Araftayım resmen iyi biri merhametli beni seviyor değer veriyor ama evde hayatımız bu yönde ilerliyor arada kaldım ya yıpranıyorumÇocuk falan yoksa hiç düşünme bırak. Bunlar bana çok tanıdık geldi ama onun çocukları vardı. Olmasa çoktan bırakırdı. Dediğim gibi yaşayacağın hayat hayat değil, daha hayat arkadaşın bile yok yanında.
Araftayım resmen iyi biri merhametli beni seviyor değer veriyor ama evde hayatımız bu yönde ilerliyorÇocuk falan yoksa hiç düşünme bırak. Bunlar bana çok tanıdık geldi ama onun çocukları vardı. Olmasa çoktan bırakırdı. Dediğim gibi yaşayacağın hayat hayat değil, daha hayat arkadaşın bile yok yanında.
Ayyyy eminim kahvehaneside vardır bunun gidiyodur hepArkadaşlar uzun olacak ama tecrübeli arkadaşlara ve diğer bayanların fikrine ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bana1,5 yıl olmak üzere evliyim ama resmen evli değilim gibi eşim benle yemek yemez çay içmez dizi izlemez adam akıllı evde bile durmaz ne yapacağımı şaşırdım resmen ve 7/24 arkadaşlarıyla telefonla konuşur annesinin evine gider ailesiyle aynı binadayız ne sorunum olsa anneme söyle Babama söyle ilgisiz ve sorumsuz bir insan ne yapacağımı şaşırdım kaldım ve ona söylediğim zaman ben akşam ev yemeği yemem çay sevmem televizyon sevmem günün 2 saati onunla geçiyor sadece onun dışında hep yalnızım evde ve kendisi de çalışmıyor şirketleri var ama onlar işe gitmiyor yoğun bir iş temposu da yok lütfen yardım cevaplarınız bekliyorum
Çocuk olursa düzelirmişBu adamdan tüp bebek mi yapacaksınız???
Canım bak, böyle ikiniz özgür, rahat basbasayken bile ilgisizse, çocuk olduğunda beter olur.Çocuk olursa düzelirmiş