Sana da davranışına takılmadın da mesaj atmadığınımi takıldın?
Memnun değilseniz ayrılın,seçenek var yani.Merhabalar eşimle sürekli kavga ederiz. Ama sürekli ben bir şey yok gibi hangi yemek saatiyse gecirmem ağlaya ağlayada olsa Ama çok kaba davranıyor bana karşı sanki normal zamanda da kavgalı gibi azarlar şekilde konuşuyor. Bu durum beni çok yoruyor. Benim tahammülüm kalmadı bayramda kendi memlekete gitti benle cocuk annemde kaldık. Bayram günü öğleden sonra babamı aradı bayramlaştı. Ablamlara büyük olarak bir mesaj atıver dedim atmadı 2. Gun gelirken otobüste ben gelince eve geçeriz dedi. Ona bozuldum. Arabada ablam ve annem olduğu için annemlere geçtik dedim ki sadece babamın bayramını kutladın diğerlerine de iyi bayramlar deyiver dedim benim için bayram bitti dedi. Cok üzüldüm alt tarafı iyi bayramlar diyecekti. Ufacık bir şeyi yapmayan birine tavrınız ne olurdu
Onlarla bir sıkıntısı yok ya da onların onla mesaj atmadı aynı ortama gelincede bayram ya hani kutlanmali diye düşünüyorumBen görümceme mesaj atmadım eşim de ablama at diye zorlamadı. Henüz görmedim de eşinin memleketine gitti. Kaynıma da atmadım eltime de atmadım. Annesinin babasının yanına üst üste iki gün gittim bayramlarını kutladım. En başından anne babana saygıda kusur etmem ama diğerleri için benden bir beklentide olma demistim o da beklemiyor zaten. Velhasıl kimseyi zorlamaya hakkınız yok.
İlla sıkıntısı olması gerekmiyor baldızının bayramını kutlamak zorunda değil. Aynı ortama gelince de karşılıklı hoş geldin hoş bulduk yapılır ve karşılıklı kutlanır.Onlarla bir sıkıntısı yok ya da onların onla mesaj atmadı aynı ortama gelincede bayram ya hani kutlanmali diye düşünüyorum
Merhabalar eşimle sürekli kavga ederiz. Ama sürekli ben bir şey yok gibi hangi yemek saatiyse gecirmem ağlaya ağlayada olsa Ama çok kaba davranıyor bana karşı sanki normal zamanda da kavgalı gibi azarlar şekilde konuşuyor. Bu durum beni çok yoruyor. Benim tahammülüm kalmadı bayramda kendi memlekete gitti benle cocuk annemde kaldık. Bayram günü öğleden sonra babamı aradı bayramlaştı. Ablamlara büyük olarak bir mesaj atıver dedim atmadı 2. Gun gelirken otobüste ben gelince eve geçeriz dedi. Ona bozuldum. Arabada ablam ve annem olduğu için annemlere geçtik dedim ki sadece babamın bayramını kutladın diğerlerine de iyi bayramlar deyiver dedim benim için bayram bitti dedi. Cok üzüldüm alt tarafı iyi bayramlar diyecekti. Ufacık bir şeyi yapmayan birine tavrınız ne olurdu
Ben de öyle olduğunu söylüyorum ama inatla öyle olmadığını iddia ediyor ya da her şeyde ben hiç bir şey yok gibi davrandığım için bana öyle davranmaya devam ediyor
Cocuk geldiğinde her şey tam.olsun istiyorum. Onun bunun ortasında kalmasını istemiyorum.Neden bir şey yok gibi davranıyorsunuz? Ağlaya ağlaya bile yemek saatini geçirmem demissiniz sebep? Bu muameleden pek şikayetç
Ağlaya ağlaya da yemek saatini geçirmemek ne demek? Çocuk musun?Merhabalar eşimle sürekli kavga ederiz. Ama sürekli ben bir şey yok gibi hangi yemek saatiyse gecirmem ağlaya ağlayada olsa Ama çok kaba davranıyor bana karşı sanki normal zamanda da kavgalı gibi azarlar şekilde konuşuyor. Bu durum beni çok yoruyor. Benim tahammülüm kalmadı bayramda kendi memlekete gitti benle cocuk annemde kaldık. Bayram günü öğleden sonra babamı aradı bayramlaştı. Ablamlara büyük olarak bir mesaj atıver dedim atmadı 2. Gun gelirken otobüste ben gelince eve geçeriz dedi. Ona bozuldum. Arabada ablam ve annem olduğu için annemlere geçtik dedim ki sadece babamın bayramını kutladın diğerlerine de iyi bayramlar deyiver dedim benim için bayram bitti dedi. Cok üzüldüm alt tarafı iyi bayramlar diyecekti. Ufacık bir şeyi yapmayan birine tavrınız ne olurdu
Bosver bayram mesajını falan da ağlaya ağlaya yemek hazırlayıp yutkuna yutkuna sofrasında ekmek yediğin birinden ayrıl başka napacaksınŞimdi kendimi tamamen çektim.hic konuşmuyorum sizler ne yapardınız öyle bir durumda
Siz nie onun memleketine gitmediniz mesela bi sorun mu var ailesiyleBen benim ailemin evine girerken benim.icin bayram bitmiştir demesine takıldım çünkü hiç sorunları yok hep beraber çok vakit geçiririz yan yana gelince bayram kutlanmaz mi