Eşimle sorunlarımız var

herkesın bazı gecıs donmelerı olabılır.nasıl kadınlar bazı donemlerde cınsellıkten uzaklasabılıyorsa erkeklerde de aynı durum olabılır.zamanla bunu sız de ogreneceksınız.esınızın uzerıne gıtmeyın.

peki kızlar siz hafatada kaç kez yaşıyorsunuz? hep sormak isteyipte kimseye soramadığım bir soru bu :s dediğim gibi haftada bir bazen iki haftada bir yeni evli 8-9 aylık bir ilişki için çokmu kötü?

ne bu
anketmi?...

evet kaçmak ta bir yöntem olabilir...mesela ben evde tayt giyerim mini,şort falan giyerim ve eşim beni böyle gördükçe sürekli etrafımdadır.etkilendigini söyler durur.gögüs dekoltemde olur genelde evde:) gelirim arada sexy bir şekilde öper giderim sadece.bilmiyiroum baska neden olabilir ne denebilir

yoo gayet seksi giyiniyorum ben yaklaşıyorum genelde,ama evlendikten sonra cok kilo aldım evliliğealışamadım antidepresan falan kullandım,onlar kilo aldırdı acaba o yuzden mi böyle

Antidepresan neden kullanıyorsun ?

Evliliğinizde sorunlar varsa,tek etkilenen sen değilsindir.
Bir de üstelemen,kızgınlıkla ifade etmen eşini uzaklaştırabilir.

canım biraz acımasız olacak ama 9 ayda 10 kilo alınca adam evlenmeden önceki kişiyi göremiyordur tabii karsısında.ve aynı zamanda sen de bunun farkında oldugun için adama hiç sans tanımıyorsun sürekli baskı yapıyorsun beni begen begendigini söye ,göster seklinde.bunu dile getirmesen de öyle davranıyorsun sanırım.acilen bunlara dikkat etmelisin bence

cok üstüne gitme en basta bu... ikincisi kilonu koru ya bişey diyimmii kişiyle alakası ok cok üstüne gitmicen benim hiç faslallığım yok cevremdede baya begeilirim boyumda kısa değil ama aynı durum benimkide ben takıp bıktırmıorum ki o zaten bi süre gecince kendiliğinden gelişiyor dıs görünüşünü bu kadar acaba benden mi acaba ben ciriknmiyim falan die kurmaaa alakasıı yok adamı fasla sıkıstırma yeter hepimiz aynıyık :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

şimdi belli ki evde huzursuzluk var
durduk yere antidepresan alacak halin yok
cinsellik de sadece biyolojik değil psikolojik bir olgudur
eşinin keyfi yoksa, isteği de olmayabilir
normal gayet
burada normal sorunlarını anlatman lazım ki insanlar olayı geniş açıyla değerlendirsin
yoksa sexi çamaşırla, kaçmayla kovalamayla, şunla bunla olacak işler değil onlar
sizin evdeki gerginliğin ana teması ne
ona odaklanmak lazım

Back
X