Eşimle sorunlarımız var

cnm eşini rahat bırak sıkma cinsellikle ilgili konular açma

sen ne kadar istekli olursan erkekler böyledir istekleri gidiyor

ayrıca vücudu yorgundur iş stresi vardır eraksiyon problemi çekiyor olabilir

haftada 2 elbette yeni evli çiftler için az gelebilir fakat

bu 2 haftada 1 ancakta olabilirdi ozaman sorun olurdu işte

sen eşini rahat bırak sürekli seksle ilgili bazı şeyleri igneleyerek söylüyorsan

kendinden itersin adamı soğutursun....senin önceliğin kilo aldım diyorsun

kilolarını ver kendine güvenin gelsin bakım yap evde bir rimel bir kalem tamamdır

bide rahat ama seksi serin kıyafetler giy güler yüzlü ol birlikte yapabileceğiniz şeyler türet

emin ol düzelir...ha düzelmezse ozaman evliliğinde problem olur ok

Çekicilik kendine güvenden ileri gelir canım, sürekli sorman onu senin hatalarına odaklamıştır. Kusuru olmayan insan yok hayatta, bizim cennetten mi geldi acaba dediklerimizde bile.:21: Önce kendinle barışık ol kendine güven, kendini sev eşin de kusurlarını unutacaktır zamanla. Yine de fiziksel görünümden kaynaklandığını düşünmüyorum. Stress ve ağır çalışma koşulları her zaman isteği azaltır. Ona rahatlayacağı bir ortam sunabilirsin. Masaj ya da çeşitli aromalı mumlar gibi. Haftada 2 de bence ideal.:31:

Son düzenleme:
şimdi belli ki evde huzursuzluk var
durduk yere antidepresan alacak halin yok
cinsellik de sadece biyolojik değil psikolojik bir olgudur
eşinin keyfi yoksa, isteği de olmayabilir
normal gayet
burada normal sorunlarını anlatman lazım ki insanlar olayı geniş açıyla değerlendirsin
yoksa sexi çamaşırla, kaçmayla kovalamayla, şunla bunla olacak işler değil onlar
sizin evdeki gerginliğin ana teması ne
ona odaklanmak lazım

eşim evlenmeden önce daha ilgiliydi benimle evlendikten sonra ilgisi azaldı,kayınvalidemler üst katımızda oturuyo ama onlarla bir sıkıntım yok yemeğimi bile onlar yapıp getiriyo,

google a scribd yazın açılan sitede arama kısmına taocu sevişme yazın çıkan ilk kitaba tıklayın internet üzerinden okunabilir bu şekilde. indirme yok yani . isteyen okusun
taocu sevişme teknikleri kitabındakileri uygulayan herkese harika ilişki vaadediyor. tabi hem erkek hem kız okumalı beraber uygulanmalılar. zor birşey yok.

ne kadar kayınvalidemlerle sorunum yok desen de ben onlarla bu kadar yakın olsaydım evimde de hiç rahat edemezdim sürekli gelme ihtimalleri oldugu için.evde de istedigimi giyemezdim.komsu gibi olmazlar sonucta daha kolay gelip giderler.ben rahatıma fazla düşkünüm galiba bu konuda.banyodan cıkınca bornozla gezmek isterim örnegin.böyle bir durumda zor.

ne kadar kayınvalidemlerle sorunum yok desen de ben onlarla bu kadar yakın olsaydım evimde de hiç rahat edemezdim sürekli gelme ihtimalleri oldugu için.evde de istedigimi giyemezdim.komsu gibi olmazlar sonucta daha kolay gelip giderler.ben rahatıma fazla düşkünüm galiba bu konuda.banyodan cıkınca bornozla gezmek isterim örnegin.böyle bir durumda zor.

yoo evime tek bir defa geldiler evlendiğimden beri anlayışlılar,ama acaba eşim onlara yakın olduğumuz için etkileniyor olabilir mi

cnm eşini rahat bırak sıkma cinsellikle ilgili konular açma

sen ne kadar istekli olursan erkekler böyledir istekleri gidiyor

ayrıca vücudu yorgundur iş stresi vardır eraksiyon problemi çekiyor olabilir

haftada 2 elbette yeni evli çiftler için az gelebilir fakat

bu 2 haftada 1 ancakta olabilirdi ozaman sorun olurdu işte

sen eşini rahat bırak sürekli seksle ilgili bazı şeyleri igneleyerek söylüyorsan

kendinden itersin adamı soğutursun....senin önceliğin kilo aldım diyorsun

kilolarını ver kendine güvenin gelsin bakım yap evde bir rimel bir kalem tamamdır

bide rahat ama seksi serin kıyafetler giy güler yüzlü ol birlikte yapabileceğiniz şeyler türet

emin ol düzelir...ha düzelmezse ozaman evliliğinde problem olur ok

inşallah düzelir

evet ya birden ilgisi azalınca çok kötü oldum

tarafsız bır gozle yorum yapacagım benı yanlıs anlamayın lutfen.sanırım sevgılı ve nısanlılık donemınde esınız sızınle cok ılgılenıyordu.tabı gercek hayatla karsılasınca maddı ve manevı yonden sorumlulukları artınca sıze karsı bıraz degısmıs olabılır.sız de ılgı arsızı olmussunuz.ve en guzel gunlerınızı kendı ellerınızle bozmaya baslamıssınız.ılk once esınızın uzerıne gıtmekten vazgecın.daha cıcım ayları denılen gunlerde sız antıdepresanlarla hayatınızı kotu yonde etkılemıs ve hala da devam edıyorsunuz bana kalırsa.yanı anlattıgınız kadar da masum degılsınız.

tarafsız bır gozle yorum yapacagım benı yanlıs anlamayın lutfen.sanırım sevgılı ve nısanlılık donemınde esınız sızınle cok ılgılenıyordu.tabı gercek hayatla karsılasınca maddı ve manevı yonden sorumlulukları artınca sıze karsı bıraz degısmıs olabılır.sız de ılgı arsızı olmussunuz.ve en guzel gunlerınızı kendı ellerınızle bozmaya baslamıssınız.ılk once esınızın uzerıne gıtmekten vazgecın.daha cıcım ayları denılen gunlerde sız antıdepresanlarla hayatınızı kotu yonde etkılemıs ve hala da devam edıyorsunuz bana kalırsa.yanı anlattıgınız kadar da masum degılsınız.

bilmiyorum olabilir.acaba benim mi beklentim fazla,

9ayda tek bir defa mı geldiler?bu da garip geldi bana . her neyse bence de sen artık dert etme kaçan kovalanır taktigiyle sexyligi de elden bırakmadan devam et...

bilmiyorum olabilir.acaba benim mi beklentim fazla,

bence sız evlılıge alısamamısınız butun sorun buradan kaynaklanıyor.evlılık sevgılılık gıbı degıldır.kadın erkek sorumluluklar artar.herkesın beklentısı farklıdır tabı her konuda.bence bıraz daha az sevıyeye ındırgeyebılırsınız beklentılerınızı.alısma donemındesınız.esınızı bıktırmayın.

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum.fikirlerinize ihtiyacım var,ben 9 aylık evliyim evlendiğimden beri eşimle cinsel sorunlarımız var eşim cinselliği görev gibi görüyo,evlenmeden önce o kadar istekliydiki 3 yıl flört dönemimiz oldu ben kacacak yer arardım ama cinsel ilişki yaşamadık,evlendikten sonra ne oldu bilmiyorum onu çok seviyorum düzelmesini istiyorum,ben cok üstüne gittim beni beğenmiyosun fala diye onu çok bunaltım ondan mı bilmiyorum haftada 2 defa falan yaklaşıyo ama sırf ben kızmayayım diye.nasıl davranayım ne yapayım yardımcı olurmusunuz

birbirinize alışma sürecnde böyle şeyler olur bir aile terapistine gidebilirsiniz uzmanlar evlılıkle ilk 1 yıl cok tehlıkelı dıyor aman dikkat

Son düzenleme:
bence sız evlılıge alısamamısınız butun sorun buradan kaynaklanıyor.evlılık sevgılılık gıbı degıldır.kadın erkek sorumluluklar artar.herkesın beklentısı farklıdır tabı her konuda.bence bıraz daha az sevıyeye ındırgeyebılırsınız beklentılerınızı.alısma donemındesınız.esınızı bıktırmayın.

keşke başarabilsem onun üstüne gitmemeyi ama başaramıyorum

eşim evlenmeden önce daha ilgiliydi benimle evlendikten sonra ilgisi azaldı,kayınvalidemler üst katımızda oturuyo ama onlarla bir sıkıntım yok yemeğimi bile onlar yapıp getiriyo,

sen o zaman durduk yere mi antidepresan kullanıyosun
madem sorunun yok
ne diye psikolojin bozuk?
haftada 2 kere seks bir erkek için hastalıklı bir durum değildir; ama bir kadının durduk yere antidepresanlar kullanması daha büyük bir sorundur
cinsellik ihtiyacınızın karşılanmasından önce ruh sağlığınızın düzelmesine odaklanın bir bakalım

toplumda genel bir yargı var ben şahsen katılmıyorum..yeni evlilerin cinsel birlikteliği fazla olur diye

ne kadar cok birlikte oldugun önemli değil yaşadıgın ilişkinin kalitesi ve doygunlugu önemli bana göre....

Back
X