Eşimle sorunlarımız var

evet evlendiğimizden beri böle

ben bu antidepresan işini anlamadım...
Belki konu bu değil diyeceksiniz ama, bence kilit nokta bu.
Doktor size neden antidepresan verdi? Daha doğrusu, hangi teşhisi koydu ilaçları yazarken?
Sen bunları iç gel ne demektir bu nasıl bir doktor?
Hariçten gazel okumuyorum, o eşekten ben de düştüm. Ben de ilaç kullanıyorum ama bana ağır depresyon teşhisi konmuştu.
Üstelik 15 yaşımdan beri dönem dönem tekrarlayan bir durumdu. Doktor her şeyi açıkladı, ilaç kullanmaya başladım ve beni hemen bir
psikolog bulup konuşma terapisine başlamam için yönlendirdi ki olması gereken budur.
İlaçları kullanma amacı, hastanın kendini daha güçlü hissetmesi, günlük hayatını sürdürmesi ve terapi yoluyla hayatındaki sorunları ortadan kaldırmasıdır.
İlaç sorun çözmez; hastanın sorunlarını çözmesi için destek verir sadece.
Eğer antidepresan kullanıyorsanız, ortada evliliğe alışamamaktan daha ciddi bir sorun vardır.
Ya da gittiğiniz doktor, doktor değil ilaç mümessilidir.
Bence siz hemen kendinize anlaşabileceğiniz bir psikolog bulun ve kendi sorununuzu çözmeye odaklanın.
Eşinizde sorun bulma çalışmalarınız; bilinçaltınızın sizi "sorun sende değil,onda" düşüncesine yönlendirmesinden kaynaklanıyor.
Kısaca bu açtığınız konu, bence bilinçaltınızın bir oyunu.
Siz ruh sağlınızı düzelttikçe, evliliğiniz de iyiye gider. Eşinizi de baskıyla bunaltmamış olursunuz.
En kısa zamanda terapiye başlayın, ne kadar iyi geldiğini göreceksiniz...

keşke bulunduğum yerde düzgün bir psikolog olsa aile terapisti olsa inan cok isterim gitmeyi ama yok bir defa gitim oda beni tatmin etmedi konuşmaları

Evliliğin ilk başlarında olur böyle durumlar sen nasıl alışamadıysan bazı şeylere eşinde öyle olabilir.
Bence bu bir sorun değil hafta 2 gün gayet normal.

Bizler erkeklerin her an seks yapmaya hazır ve istekli olduğunu düşünüyoruz maalesef ama onlarda yorgun, isteksiz olabilir

beni arzulamadığını sırf görevmiş gibi düşündüğünü hissediyorum

canım haklısın ama dediğim gibi bulunduğum yerde adamakıllı bir terapist yok,ve aklıma takılan bu sorunlar yüzünden kendimi kötü hissediyorum yoksa başka bir sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…