- Konu Sahibi pessimistic_02
-
ya bazen bende eşimin çok istediğini farkediyorum
ama o an benim canım hiç istemiyor mesela
ama sırf onun gönlü olsun diye yaptığım oluyor benimde
eşimde aynen senin gibi söylüyor
sanki görevmiş gibi veya sırf benim canım istiyor diye yapıyorsun diyor, ben böyle ilişkiye girmek istemiyorum, soğuyorum o zaman diyor
istemediğin her halinden belli diyor
ama bu her zaman böyle olmuyor tabi
sürekli böyle olsa eminim eşimin psikolojisi bozulur
sizdeki sorun süreklimi böyle
hiç mi istekli hissetmiyorsun eşini
keşke bulunduğum yerde düzgün bir psikolog olsa aile terapisti olsa inan cok isterim gitmeyi ama yok bir defa gitim oda beni tatmin etmedi konuşmalarıben bu antidepresan işini anlamadım...
Belki konu bu değil diyeceksiniz ama, bence kilit nokta bu.
Doktor size neden antidepresan verdi? Daha doğrusu, hangi teşhisi koydu ilaçları yazarken?
Sen bunları iç gel ne demektir bu nasıl bir doktor?
Hariçten gazel okumuyorum, o eşekten ben de düştüm. Ben de ilaç kullanıyorum ama bana ağır depresyon teşhisi konmuştu.
Üstelik 15 yaşımdan beri dönem dönem tekrarlayan bir durumdu. Doktor her şeyi açıkladı, ilaç kullanmaya başladım ve beni hemen bir
psikolog bulup konuşma terapisine başlamam için yönlendirdi ki olması gereken budur.
İlaçları kullanma amacı, hastanın kendini daha güçlü hissetmesi, günlük hayatını sürdürmesi ve terapi yoluyla hayatındaki sorunları ortadan kaldırmasıdır.
İlaç sorun çözmez; hastanın sorunlarını çözmesi için destek verir sadece.
Eğer antidepresan kullanıyorsanız, ortada evliliğe alışamamaktan daha ciddi bir sorun vardır.
Ya da gittiğiniz doktor, doktor değil ilaç mümessilidir.
Bence siz hemen kendinize anlaşabileceğiniz bir psikolog bulun ve kendi sorununuzu çözmeye odaklanın.
Eşinizde sorun bulma çalışmalarınız; bilinçaltınızın sizi "sorun sende değil,onda" düşüncesine yönlendirmesinden kaynaklanıyor.
Kısaca bu açtığınız konu, bence bilinçaltınızın bir oyunu.
Siz ruh sağlınızı düzelttikçe, evliliğiniz de iyiye gider. Eşinizi de baskıyla bunaltmamış olursunuz.
En kısa zamanda terapiye başlayın, ne kadar iyi geldiğini göreceksiniz...
Evliliğin ilk başlarında olur böyle durumlar sen nasıl alışamadıysan bazı şeylere eşinde öyle olabilir.
Bence bu bir sorun değil hafta 2 gün gayet normal.
Bizler erkeklerin her an seks yapmaya hazır ve istekli olduğunu düşünüyoruz maalesef ama onlarda yorgun, isteksiz olabilir
beni arzulamadığını sırf görevmiş gibi düşündüğünü hissediyorum
Kadınlar öyle yapar erkekler değilkadın istemesede istiyormuş gibi görünür ama erkek istemese nasıl olsun bir düşün açık açık yazamadım
ayy bilmiyorum ki neden böle düşünüyorum,sanırım istek zamanlarımızda uyuşmuyo
sanki ben yaklaşmasam aklına gelmicek gibi duruyo
canım bak yazdığını gördüm yine dayanamadım uyarıcam
senin sorunun cinsellik değiiiilll
cinsel soğukluk bir sonuç sadece
senin sorunun daha derin
lütfen bir psikoterapi al yahu hala cinselliktesin
üzülüyorum
kaçan kovalanır.. üstüne gitme bence...sen kaç o kovalasın..
Bence bossan.seni istemiyormus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?