- Konu Sahibi pessimistic_02
-
Çok mu pasif kalıyorsun acaba ?
Birlikte olurken hiç karşılık vermiyorsan,onun da isteği azalıyor olabilir.
yoo haftada 2 normalde sanki sırf ben kızmayayım diye bana yaklaşıyo ben öyle hissediyorum
canım biraz sexy giyinip bastan cıkarman ya da arada bir onu kıskırtıcı konusman önerilebilir herhalde bilmem ki.bir de cinsel anlamda çok mu hımbılsın acaba?ne bileyim hani amiyane tabirle birsey yapmayıp ondan mı bekliyorsun herseyi?yani bir heyecan yok mu?ayy yazılmıyor da böyle seyler buradan
canım biraz sexy giyinip bastan cıkarman ya da arada bir onu kıskırtıcı konusman önerilebilir herhalde bilmem ki.bir de cinsel anlamda çok mu hımbılsın acaba?ne bileyim hani amiyane tabirle birsey yapmayıp ondan mı bekliyorsun herseyi?yani bir heyecan yok mu?ayy yazılmıyor da böyle seyler buradan
yoo gayet seksi giyiniyorum ben yaklaşıyorum genelde,ama evlendikten sonra cok kilo aldım evliliğealışamadım antidepresan falan kullandım,onlar kilo aldırdı acaba o yuzden mi böyle
bizde yeni evli sayılırız. bizi haftada 1 pazardan pazara, ben bunu ilk başlarda çok takıyordum baktım taktıkca panorayak oluyorum, şimdi hiç takmıyorum çünkü istediğim sadece huzur, bence sende zamana bırak, çalışmak ve yoğun iş temposu hafatada 1 gün izin olunca ister istemez cinsel hayatta çok etkileniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?