Eşimle sorunlarımız var

Madem okurken kizarip bozardiniz keske sonuna kadar okumayip (yorumlar dahil) baska bir konuya gecseydiniz.Bir de yorum yazmissiniz.Ben de bunu anlamiyorum.

ben o zihnyetteki insanların düşüncelerni hoş karşılayamıyorum kmse kusura bakmasn buda benm düşüncem, amaç ötekileştrmek değil,hatta şunuda dieblrm ben onun yorumuyla kadını hangi konumda gördğünüde az çok kestrdm olay ötekileştrmekse sewe sewe ötekileştiririm, ya tabi kmse kmseyle bir düşünmek zorundada değil, o arkadaşada söylüyorum madem ayıp senin burda bunu okumanda çok ayıp, herneyse arkadaşım konu sahbne ayıp oluyor bunu dallandrıp budaklanrmak değil amacım

yani eşim benimle cinsellikte mutlu olsa sık yaklaşırdiye düşünüyorm onun mutlu olmadığını düşünüyorum
İletişim sıkıntısı derken buna yakın bir şey demek istedim. Cinsellikten mutlu olmadığını eşinize siz yüklüyorsunuz. Zannettiğinizin öyle olduğunu düşünüp kanaat getirip mutsuzluk başlatıyorsunuz kendiniz de.
Halbuki eşinizin sebebini bilmiyorsunuz.
Sağlıklı iletişimde olmaz bunlar.

daha çok yeni evlisiniz,belki de evliliğe uyum sürecindedir eşiniz.hemen kendinizi değersiz hissetmeyin ya da sorun olarak yaklaşmayın bu duruma.yeni bir ev kurdunuz,tabii borçlarınız var,iki ayrı insan aynı evde yaşamanın zorluklarını çekiyorsunuz,birbirinize alışmaya çalışıyorsunuz vb...durumlarla stres yaşıyor olabilir..belki de görev gibi görmüyor ama sizin öyle düşündüğünüzü bildiği için o da soğuk davranıyor olabilir..ama gerçekten ciddi sorunlarınız olduğunu düşünüyorsanız da yardım alabilirsiniz ki ben düzeleceğine inanıyorum.

evet o sıkıntı olmadığını söylüyo ama ben bir soğukluk seziyorum

yani eşim benimle cinsellikte mutlu olsa sık yaklaşırdiye düşünüyorm onun mutlu olmadığını düşünüyorum

canım bende 1 yıla yakın evlıyım bende cok düşündüm etrafımdaki bilmişler yüzünden neden az biz yenı evlıyız diye ama şimdi öyle düşünmüyorum eşimlede acık acık konustum ...dedi ki az olması benım senı ıstemedıgım anlamına gelmez ..sırf birlikte olmak için birlikte olmak istemiyorum ilişkimizn sayısı değil doygunlugu önemli dedi iş stresi yorgunluk kafamın dolu olması halınde ben rahat olamıyorum dedı bende haklı buldum eşimi ve ilerisini düşünerek birbirimizden sıkılmayarak

ve böyle inan dahada mutluyum mutluyuz ...herşey cinsellik değil baska problemler olabılr kafası birşeye takılmıstır strestedır

inşallah düzelir eşim, çok seviyorum

keşke eşimde bnimle konuşsa ama öyle yapmıyo sen abartıyosun diyo sinirleniyo

ohooo seninki iyiyimiş benimki onuda yapmıyo anca ben istersem oda bazen oluyo.:))) neyseki baya düzelme var 5 senenin sonunda artık.
allah yardımcın olsun çok zor

ama 2 aydır çalışıyo daha önce işi yoktu,kendini kötü hissettiğini sölüyodu sen çalısıyosun ben işsizim millet ne diyodur diye üzülüyodu

ya ıste kendını erkek gbı hhıssetmıyodu demkkı anlıomus n erkekler ıcın ıs para cok onemlı
sımdıde sewmedgı bı ıste calısıo dıosn belkıde cıkıcak aa cıkmak ıstemıo yıne senın elıne bakmamak ıcın kesınlıkle iş para konuları cozulsun hersey rayına otrr bnde 12 aylık evlıyım ara ara oluyor bu tıp seyler bılıyorum

he bıde erkeklerde odaklanmak ıcın kafalarının bos olması gerekıo

Son düzenleyen: Moderatör:

ay ben bu yoruma bayıldım bukadarmı doğru bukadarmı net olur beğen butonu yetmedi yazmakta istedim

keşke eşimde bnimle konuşsa ama öyle yapmıyo sen abartıyosun diyo sinirleniyo

bu tür şeyler konusulmadan çözülmez ki ama biraz önce söylemişsin eşin işinde mutsuz buda haliyle evliliğine yansıyor fazlada üsteleme kalbini kırmasın mesela birlikte oldugunz vkitlerde kokulu mumları kullanın cok ise yarıyor

ama ek geliri var eşimin para sıkıntısı yok borcumuz falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…