Eşimle sorunlarımız var

pessimistic_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
284
0
26
Adıyaman
mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum.fikirlerinize ihtiyacım var,ben 9 aylık evliyim evlendiğimden beri eşimle cinsel sorunlarımız var eşim cinselliği görev gibi görüyo,evlenmeden önce o kadar istekliydiki 3 yıl flört dönemimiz oldu ben kacacak yer arardım ama cinsel ilişki yaşamadık,evlendikten sonra ne oldu bilmiyorum onu çok seviyorum düzelmesini istiyorum,ben cok üstüne gittim beni beğenmiyosun fala diye onu çok bunaltım ondan mı bilmiyorum haftada 2 defa falan yaklaşıyo ama sırf ben kızmayayım diye.nasıl davranayım ne yapayım yardımcı olurmusunuz

Çok mu pasif kalıyorsun acaba ?
Birlikte olurken hiç karşılık vermiyorsan,onun da isteği azalıyor olabilir.

siz istiyor musunuz istemiyor musunuz. Onu anlamadım ben. Yai mantıklı olarak hafta 2 nin kafi olacağını düşünüyorum hem herşeyin fazlası zarardır :34:

canım biraz sexy giyinip bastan cıkarman ya da arada bir onu kıskırtıcı konusman önerilebilir herhalde bilmem ki.bir de cinsel anlamda çok mu hımbılsın acaba?ne bileyim hani amiyane tabirle birsey yapmayıp ondan mı bekliyorsun herseyi?yani bir heyecan yok mu?ayy yazılmıyor da böyle seyler buradan:(

canım biraz sexy giyinip bastan cıkarman ya da arada bir onu kıskırtıcı konusman önerilebilir herhalde bilmem ki.bir de cinsel anlamda çok mu hımbılsın acaba?ne bileyim hani amiyane tabirle birsey yapmayıp ondan mı bekliyorsun herseyi?yani bir heyecan yok mu?ayy yazılmıyor da böyle seyler buradan:(

bence tam tersini yapması lazım
ben senin yerinde olsaydım o 2 günde köşe bucak kaçardım ondan

sonra kendi kendine sorsun dursun bu kız benden niye kaçıyor diye :9:

Nasıl kızıyorsun :)
Kızmak demişsin de..Acaba görev gibi mi hissediyor ?

Hazırsın diye hevesi mi kalmıyor anlamadım.
Bir süre sen adım atma bakalım ne olacak.
Adım atma ama çaktırmadan taciz et mesela :)

kendi isteğiyle, senin isteğinle. ne farkeder ki sonuçta yaklaşıyo işte. boşver kafanda kurmayı da keyfine bak bence :1:

bizde yeni evli sayılırız. bizi haftada 1 pazardan pazara, ben bunu ilk başlarda çok takıyordum baktım taktıkca panorayak oluyorum, şimdi hiç takmıyorum çünkü istediğim sadece huzur, bence sende zamana bırak, çalışmak ve yoğun iş temposu hafatada 1 gün izin olunca ister istemez cinsel hayatta çok etkileniyor.

yoo gayet seksi giyiniyorum ben yaklaşıyorum genelde,ama evlendikten sonra cok kilo aldım evliliğealışamadım antidepresan falan kullandım,onlar kilo aldırdı acaba o yuzden mi böyle

bizde yeni evli sayılırız. bizi haftada 1 pazardan pazara, ben bunu ilk başlarda çok takıyordum baktım taktıkca panorayak oluyorum, şimdi hiç takmıyorum çünkü istediğim sadece huzur, bence sende zamana bırak, çalışmak ve yoğun iş temposu hafatada 1 gün izin olunca ister istemez cinsel hayatta çok etkileniyor.

eşim 12 saat çalısıyo ama yorucu deil işi arkadaşlarıma soruyorum onlar eşlerinden kactıklarını söylüyorlar

peki kızlar siz hafatada kaç kez yaşıyorsunuz? hep sormak isteyipte kimseye soramadığım bir soru bu :s dediğim gibi haftada bir bazen iki haftada bir yeni evli 8-9 aylık bir ilişki için çokmu kötü?

Back
X