Eşimle sorunu ne?

Bir erkek niye karısına ve özgürce seks yapmaya gezmeye tozmaya doymadan ilk aydan çocuk ister? Hayır olan çocuğun da yüzüne bakmıyorlar, bir biberon vermiyorlar, hamile eşle ilgilenmiyorlar, kucaklarına 2 dk alıp başlarından atıyorlar, bir alt değiştirmiyorlar.
Bu Türk erkeklerinin %80'ini dinlene dinlene döveceksin kırbaçlayıp tuz basacaksın şerefsizim.

yaaa ama bu rahatligin insanı cildirma noktasına getiriyor...
hiçmi ehhh beee yeter ne bu böyle demedin sözde kocan olacak adama
nasıl bu kadar sakin kalabiliyosun aklım almıyo???

ya ablacım ben sıfır hatasız kimsenin olmadığını anlatmaya çalışıyorum ona belki bunu dile getirdiğim için beni ezik görüyodur

Dört buçuk aylık evlisin 19 yaşındas
Tam dörtlük istiyordu herşeyi
O şuan evliliği dörtlük mü yaşıyor ki dört dörtlük istiyor eski sevgiliyle mesajlasmak nedir ya kendin de eksik arayıp durma

Güzellikler konuştum olmadı dedin sert konuşsam inada bindirir dedin

Eee adam her türlü konuşmaya devam edicek anlaşılan anca gönlü geçince bırakacak belki de böyle devam edicek

Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun bu durumda

yaaa ama bu rahatligin insanı cildirma noktasına getiriyor...
hiçmi ehhh beee yeter ne bu böyle demedin sözde kocan olacak adama
nasıl bu kadar sakin kalabiliyosun aklım almıyo???
Tepki verdiğim zaman yeter dediğim zaman sonuç değişmedi hala konuştuğuna eminim

Eski sevgilisine cvp mi? Pardonda ben o tlfnu param param parcalarim o adamin da ......... Sn nasil duruyorsun anlam veremedm. O kizi arayip bi guzel saydirip bu adamin tl num degistrsne

Doktora gittik üstelik biz çocuk için yok bi sıkıntı ilimizde de allah biliyor ya sonumuzun iyi olmucagını nasip etmiyo

Eski sevgiliyle mesajlasmak nedir sende buna musade edip cocuk icinmi ugrasiyorsun bak bak pasaya birde baski yapiyor neden sen cocukla evde ugrasirken oda eski sevgilisiylemi gezecekmis

Bazı tanıdıklarla da paylaştım sıkıntı mı onlar çocuk olduğu zaman düzelir düşer ikinizin üstüne diyorlar ama Ben benimle değil sadece bebekle ilgileneceğini düşünüyorum
Sakın sakın onu diyenler kafayı yemiş ya ben bence böyle bir insanın eski sevgiliyle mesajlaşan insanın ne bebeğine nede çocuğuna bir baba olacağını düşünmüyorum!

Bazı tanıdıklarla da paylaştım sıkıntı mı onlar çocuk olduğu zaman düzelir düşer ikinizin üstüne diyorlar ama Ben benimle değil sadece bebekle ilgileneceğini düşünüyorum
İşte bu geri kafalı çevre insanı rezilde eder vezirde

Ne demek çocuk yap!!!

Çocuk bağlayıcı olsaydı 2 3 5 yapanlar ayrilmazdi

Çocuk olunca düzelseydi buraya hergün konu acilir miydi "esim aldatti dövdü ama çocuk var ayrılamiyorum diye yahu. Çocuk olmasi ayrılmaya engel değil ama cocuk yapmadan once aranizin duzelmesi gerek. Esin sen hamileylen o Kızla gorusurse sasirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…