- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Karasevda123
-
Sony hiç hayra alamet değil
yaaa ama bu rahatligin insanı cildirma noktasına getiriyor...Lise bitti çok şükür muhasebeciyim açıktan üniye devam ocakta başlıyorum çalışmaya en azından sosyal bi çevre edincem nişanlıyken ve evliliğimizin ilk iki ayı iyiydik kız yazınca işler değişti
ya ablacım ben sıfır hatasız kimsenin olmadığını anlatmaya çalışıyorum ona belki bunu dile getirdiğim için beni ezik görüyodurama sende bir garipsin arkadaşım, tabikii herkesin eksiği gediği vardır ancak bu aldatmayı/aldatılmayı gerektirmez. Yani öyle bir yazıyorsun ki kocanın edepsizliğinin senden kaynaklı olduğuna inanmışsın sanki. kendine değer ver lütfen. sıfır hatasız kimse yok zaten hayatta.
O şuan evliliği dörtlük mü yaşıyor ki dört dörtlük istiyor eski sevgiliyle mesajlasmak nedir ya kendin de eksik arayıp durmaTam dörtlük istiyordu herşeyi
Tepki verdiğim zaman yeter dediğim zaman sonuç değişmedi hala konuştuğuna eminimyaaa ama bu rahatligin insanı cildirma noktasına getiriyor...
hiçmi ehhh beee yeter ne bu böyle demedin sözde kocan olacak adama
nasıl bu kadar sakin kalabiliyosun aklım almıyo???
Yoo yoo ben senin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum biri beni cimdiklesin
Eski sevgilisine cvp mi? Pardonda ben o tlfnu param param parcalarim o adamin da ......... Sn nasil duruyorsun anlam veremedm. O kizi arayip bi guzel saydirip bu adamin tl num degistrsneMeraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?
iyi ozaman..Tepki verdiğim zaman yeter dediğim zaman sonuç değişmedi hala konuştuğuna eminim
Doktora gittik üstelik biz çocuk için yok bi sıkıntı ilimizde de allah biliyor ya sonumuzun iyi olmucagını nasip etmiyoO sana sarılmiyosa sen ona saril zamanla ondada aliskanlik olur. Ama eski seevgili konusunda cok sert olmalisin bu kabul edilemez bisey siz evlisiniz ne demek eski sevgilisine msj atiyo aynı seyi ben yapsam sen ne düşünürsun tarzinda ciddi bi konusma yapmaniz lazim. Ayrica cocuk tek basina yapilan bisey degil sıkıntı eşinizdede olabilir bunu ona hatirlatin
Bazı tanıdıklarla da paylaştım sıkıntı mı onlar çocuk olduğu zaman düzelir düşer ikinizin üstüne diyorlar ama Ben benimle değil sadece bebekle ilgileneceğini düşünüyorumBenim sana tek diyeceğim lütfen çocuk falan yapma
Sakın sakın onu diyenler kafayı yemiş ya ben bence böyle bir insanın eski sevgiliyle mesajlaşan insanın ne bebeğine nede çocuğuna bir baba olacağını düşünmüyorum!Bazı tanıdıklarla da paylaştım sıkıntı mı onlar çocuk olduğu zaman düzelir düşer ikinizin üstüne diyorlar ama Ben benimle değil sadece bebekle ilgileneceğini düşünüyorum
İşte bu geri kafalı çevre insanı rezilde eder vezirdeBazı tanıdıklarla da paylaştım sıkıntı mı onlar çocuk olduğu zaman düzelir düşer ikinizin üstüne diyorlar ama Ben benimle değil sadece bebekle ilgileneceğini düşünüyorum
Bazı tanıdıklarla da paylaştım sıkıntı mı onlar çocuk olduğu zaman düzelir düşer ikinizin üstüne diyorlar ama Ben benimle değil sadece bebekle ilgileneceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?