İki ucu şeyli değnek bu evlilik aynen ayrı bir dert neyse siz yine de çocuk için evleninAyy evlilikler hep mi aynı olur ya evlensek dert evlenmesek dert
Yok değilim ama yakınRegl döneminde misiniz ?
Bende heyecanlıyımdır bazen elimde olmadan keserim.
Resmen adamın motivasyonunu daha da düşürmüşsünüz.
Büyütecek bir şey göremedim ben .
Eşinizle kronik sorununuzu çözmeye câlismak veya bu sorunu körüklemek için bence yanliş zaman ..o hatali ama siz de köstek oluyo gibisiniz..bence strese verin sinavi gecsin sakince konusun..üzerine gitmeyin alttan alin derim
Ya ben de böyleyim. Anlatılan şeyde saçma sapan ayrıntılara takılır sorarım konuya girip bitirene kadar bir sürü yan konu konuşuluyor. Bunun o kadar da sinirlenilecek bir şey olduğunu düşünmemiştim hiç. Sizi önemsemediğini niye düşünüyorsunuz ki zihni dağınık biri demek ki.
Hele ben.Ya ben de böyleyim. Anlatılan şeyde saçma sapan ayrıntılara takılır sorarım konuya girip bitirene kadar bir sürü yan konu konuşuluyor. Bunun o kadar da sinirlenilecek bir şey olduğunu düşünmemiştim hiç. Sizi önemsemediğini niye düşünüyorsunuz ki zihni dağınık biri demek ki.
Araya girip mi soruyorsunuz siz de ?Hele ben.
Bana bi şey anlatırken mutlaka sorarım.
Tam olarak hangi gün ve hangi saatlerde oldu.
Ortamda başka kimler vardı.
Bu iki soru fix sorulur tarafımdan. Istisnası yoktur.
Dinlemez yada dinler gibi yaoar demissiniz
Adam soru sormuş demek ki dinliyor üstelik soru soruyor
Bir sorun varsa bile sınavdan sonraya bırakın.İyi geceler herkese.
Eşim çok önemli bir sınava hazırlandığı için kızımı da alıp annemlere geldim daha rahat çalışsın diye gün içinde de rahatsız etmemek adına çok fazla aramıyorum zaten çünkü tam arıyorum çalıştığı zamana geliyor yarım kalıyor falan veya aradıysam da uzatmıyorum neyse
Bugün on iki gibi konuştuk sonra akşam sekiz buçukta aradım moralim bozuk çalıştığım şeyleri yapamıyorum falan dedi ben de onla aynı durumda olan birinciden örnek verecektim ki motivasyonu artsın bu arada örnek vereceğim kişi bayan hemen daha beni dinlemeden kim o ben tanıyorumdur belki falan dedi ben de kızdım ya nerden tanıyacaksın diye aslında sorun kıskançlık değil ben bir şey anlatırken eşim araya hep başka şeyler sokar bu yüzden sinirimden ağladığım zamanlar bile oldu defalarca uyardım ben de sinirlendim bana dedi ki böyle yapacaksan beni bir daha arama iyi aramam dedim kapattım
Ben biliyorum acayip inatçı biridir aramaz ama ben de onu aramayacağım çünkü bu hareketi kendimi değersiz hissettiriyor.
Sizce haksız mıyım ?
Yoksa sınav stresine mi vermeliyim bu durumu ?
Evet. Çünkü olayı tam anlamak istiyorum. Araya girip sorarım. Sormazsam yeterince anlayamam .Araya girip mi soruyorsunuz siz de ?
anlatması bittikten sonra sorsanız çünkü konsantre gidiyor anlatılan şey unutulabiliyorEvet. Çünkü olayı tam anlamak istiyorum. Araya girip sorarım. Sormazsam yeterince anlayamam .
Eşiniz de ayrıntıları tam anlamak istiyodur bence. Anlattığınız şeyi önemsiyor oluşu ile ilgili olabilir. Kendinizi üzmeyin
Yok o zaman da ben kendimi veremiyorum. Konuyu bitirene kadar sorular aklımda tur atıyor. Olay mahallinizi ve zamanını tespit edebileceğim ipuçları arıyorum.anlatması bittikten sonra sorsanız çünkü konsantre gidiyor anlatılan şey unutulabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?