Eşimle sorunum

Bu konu hep böyle aslında sınavla çok ilgisi yok bu durumun diyebilirim

Anladım çok haklısınız ama oldu ki sınavdan istediği bi sonucu alamadı eşiniz hani size demesin sen de benim kafamı çok karıştırdın filan.. Az kalmış zaten inşallah halledersiniz sınav zamanı geçince herşeyi söyleyin tabi sizi rahatsız eden

Haklısınız biraz daha idare etmem gerek sanırım

Çok gereksiz yere bi tartışma yasamissiniz. Sizin de eşinizin de verdiği tepki doğru olmamış.

Sizin anlattığınıza benzer şeyler,zaman zaman bizde de oluyordu.Eşim benim anlattığım veya anlatmak istediğim konudan uzaklaşıp, kendine göre lafı bir yerlere çekiştiriyordu. Eğer benim için çok önemli bir şeyse konuştuğum mesele,"lafa limon sıkma da bir dinle"diyorum."Dinlemeyi istemiyorsan da söyle konuşmayım"diye tepki veriyorum.Ciddiye alınmasını istediğim konularda sadece bu tepkiyi vereceğimi bildiği için artık,o da eskisi gibi yapmıyor.
Siz de orta yolu bulursunuz zamanla.

Aslında uyardım sustum kızdım falan ama değişmedi maalesef
Ben de diyorum ona senin yüzünden sana çoğu şeyi anlatmıyorum artık
Dinlerse de bunu mu kafaya taktın falan der yani her türlü bu konuda kızdırıyor beni

Benim tepkim hep bir şekilde bölünmek aslında burda da iyice patladım
Eğer doğru tartışmayı basaramayip birbirinizi uzuyorsaniz . Sakinlestikten sonra konuşun senin bu yaptığın davranış bana kendimi şöyle şöyle hissettiriyor diye anlatın.

Ya biri bişey anlatırken bende aklıma takılan kilit yerleri mutlaka sorarım . Sormazsam aklım oraya takılı kalıyor , büyük resmi kaçırıyorum
Aksine konuyla ilgilendiğim zaman yaparım bunu daha çok. Çevremdeki kişiler tarafından laf kesiyormuşum saygısızlık yapıyormuşum olarak algılandığı zaman çok şaşırıyorum . Herkesin diyalog şekli farklı sanırım çok ta şey yapmamak lazım

Eğer doğru tartışmayı basaramayip birbirinizi uzuyorsaniz . Sakinlestikten sonra konuşun senin bu yaptığın davranış bana kendimi şöyle şöyle hissettiriyor diye anlatın.
Ben çok çabuk sinirlenirim ve kırıcı olurum böyle olunca da tahammül edeniyorum kızıyorum

İşte sorun sadece soru sormak değil
Mesela şu şekeri uzatsana mutfağın ışığı açık mı kalmış vs bölünüyorum sürekli bu yüzden kızdım
Sürekli bölününce de biz anlatırken unutuyoruz

Ben çok çabuk sinirlenirim ve kırıcı olurum böyle olunca da tahammül edeniyorum kızıyorum
Çok çabuk sinirlenmenizin farklı sebepleri de olabilir. Şeker hastalığı troid vs gibi. Eğer bu tip bir rahatsizliginiz byoksa öfke kontrolü tedavisi alın en uzunu 6 ay sürüyor . Hem hayatınızdaki insanların huzuru hem de en önemlisi sizin huzurunuz için bunu yapmalısınız

Ay canım sınav stresi olmuş eşiniz. Odasına çikilata felan bıraksaydınız zihni açılırdı ara sıra yedikçe :)
Kocaman adamların yaptıklarına bak yaa..

Bunu yapmayin ya cok sinir bozucu bir durum
Esimde cok yapardi , uyara uyara duzelttim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…