Çok meraklıyım.Müge Anlı gibisen, yemin. Sevdim.
Gerçi ben de öyleyim.
Bu harika çünkü hayattan alacaklarınız ve hayata katacaklarınız hiç bitmeyecek.Çok meraklıyım.
Ders çalışırken de böyleydim.
Mesela kitapta bir sehir ismi geçti. Hemen araştırır bakarım dünyanın neresinde bilmem lazım. Yoksa catlarim.
Cocukken de böyleydim. Bütün ülkelerin yerini ezberledim baka baka.
Sınıfta ders anlatırken duvardaki haritaya takılıp kalirdim ezberimde olmasina ragmen.
Öğrenciler kaziyarak aldirdi beni harita başından.
BekliyorumHmm şaka
Aradım buldum beğenmedin mi ?
Dur senin beğeneceğim bir şey bulayım
Açmasın müsait değilim desin biliyorum zaten çalıştığını ben arayıp darlamıyorum ki sürekli ki Emin’im telefonla da konuşuyor zaten benim dışımda tanıdıkladıyla abisiyle ailesiyle vs.Ama siz de adam calisirken arayip bir sekilde konsantrasyonunu bolmus oluyorsunuz bir de oyle dusunun.
Bu okul sinav isleri evlilik donemine kalinca boyle oluyor iste
Aklımdaki sorunun cevabını almadan konuya odaklanamiyorum. o cevapları derhal almam gerekir. Bu ders çalışırken de böyle benim için. Benim icin olayin yeri ve zamanı çok önemli. Bu ikisi bana en başta söylenirse sorun kalmaz.
Bekliyorum
sınav stresidir
aramayın o sizi arar
aynen kim, nerde ne zaman nasıl neden 5n 1kHele ben.
Bana bi şey anlatırken mutlaka sorarım.
Tam olarak hangi gün ve hangi saatlerde oldu.
Ortamda başka kimler vardı.
Bu iki soru fix sorulur tarafımdan. Istisnası yoktur.
Soru sormak değil işte mesela dün soru sorup böldü başka gün su ister başka gün şekeri uzat der falan hep bölünüyorum hepAy bende de bir erkek kardes var konuşurken bisey sorsak boyle davranıyor insani sinir ediyor , dinlemiyorsunuz diyor valla cok sıkılıyoruz robot gibi dinlemek gerekiyor. Kisac hatalisiniz sorabilir
kendi kendinize kurmayın lütfen, belki de huyu böyledir herkese karşı aynıdır belki deAramıyorum beni neyse de kızını merak edip evden birine ulaşır diye düşünüyorum yoksa çok kızacağım cidden
Allah sizi de böyle güldürsün inşallahArkadaşlar kırlentimin içindeki renkle halımın çiçeğindeki renk birbirine uymuyor ne yapacağım ben Of alırken de elli kere kontrol etmiştim ben bu odada oturamam akıl verin
Kadinlar olarak daha dayanikliyiz,ayni anda birkac isi yapabiliyoruz ama bence erkekler oyle degiller.Açmasın müsait değilim desin biliyorum zaten çalıştığını ben arayıp darlamıyorum ki sürekli ki Emin’im telefonla da konuşuyor zaten benim dışımda tanıdıkladıyla abisiyle ailesiyle vs.
Sorun arayıp rahatsız etmem değil sorun ben bir şey anlatırken hep bunu yapması
Ben de evlendikten sonra atandım ama ona hiç böyle yapmadım
Şekeri ver miDeğişik bir bakış açısı demek ki
Ben de kendi adıma hiç hoşlanmıyorum bundan
Soru sormak da neyse şekeri ver de öyle anlat deyince anlatadım gelmiyor
Seviyorum tabii ki de işte dediğiniz gibi değişmesini beklemek hata sanırımkendi kendinize kurmayın lütfen, belki de huyu böyledir herkese karşı aynıdır belki de
eşinizi seviyorsanız bu durumu kabulleneseniz iyi olur
yoksa kimse kimseyi değiştiremez, sizde onu değiştirmek için kendinizi üzmeyin
Çok önemli bi sınavmış gerçekten sınav stresi bazen insana kendi dışında şeyler yaptırıyor. Şimdilik erteleyin bence sınavdan sonra hallolur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?