Eşimle sorunum

Eşimiz sınava hazırlanacak diye neden düzeninizi bozdunuz ki rahatsız oluyorsa kütüphaneye gidip çalışsın ben de oraya takıldım

Müge Anlı gibisen, yemin. Sevdim.
Gerçi ben de öyleyim.
Çok meraklıyım.

Ders çalışırken de böyleydim.

Mesela kitapta bir sehir ismi geçti. Hemen araştırır bakarım dünyanın neresinde bilmem lazım. Yoksa catlarim.

Cocukken de böyleydim. Bütün ülkelerin yerini ezberledim baka baka.

Sınıfta ders anlatırken duvardaki haritaya takılıp kalirdim ezberimde olmasina ragmen.

Öğrenciler kaziyarak aldirdi beni harita başından.

Bu harika çünkü hayattan alacaklarınız ve hayata katacaklarınız hiç bitmeyecek.
Keşfedecek hep mutlu olacaksınız.

Ama siz de adam calisirken arayip bir sekilde konsantrasyonunu bolmus oluyorsunuz bir de oyle dusunun.
Bu okul sinav isleri evlilik donemine kalinca boyle oluyor iste
Açmasın müsait değilim desin biliyorum zaten çalıştığını ben arayıp darlamıyorum ki sürekli ki Emin’im telefonla da konuşuyor zaten benim dışımda tanıdıkladıyla abisiyle ailesiyle vs.
Sorun arayıp rahatsız etmem değil sorun ben bir şey anlatırken hep bunu yapması
Ben de evlendikten sonra atandım ama ona hiç böyle yapmadım

Değişik bir bakış açısı demek ki
Ben de kendi adıma hiç hoşlanmıyorum bundan
Soru sormak da neyse şekeri ver de öyle anlat deyince anlatadım gelmiyor

Ay bende de bir erkek kardes var konuşurken bisey sorsak boyle davranıyor insani sinir ediyor , dinlemiyorsunuz diyor valla cok sıkılıyoruz robot gibi dinlemek gerekiyor. Kisac hatalisiniz sorabilir

Ay bende de bir erkek kardes var konuşurken bisey sorsak boyle davranıyor insani sinir ediyor , dinlemiyorsunuz diyor valla cok sıkılıyoruz robot gibi dinlemek gerekiyor. Kisac hatalisiniz sorabilir
Soru sormak değil işte mesela dün soru sorup böldü başka gün su ister başka gün şekeri uzat der falan hep bölünüyorum hep

Aramıyorum beni neyse de kızını merak edip evden birine ulaşır diye düşünüyorum yoksa çok kızacağım cidden
kendi kendinize kurmayın lütfen, belki de huyu böyledir herkese karşı aynıdır belki de
eşinizi seviyorsanız bu durumu kabulleneseniz iyi olur
yoksa kimse kimseyi değiştiremez, sizde onu değiştirmek için kendinizi üzmeyin

Çok önemli bi sınavmış gerçekten sınav stresi bazen insana kendi dışında şeyler yaptırıyor. Şimdilik erteleyin bence sınavdan sonra hallolur inşallah

Kadinlar olarak daha dayanikliyiz,ayni anda birkac isi yapabiliyoruz ama bence erkekler oyle degiller.

Olduğu gibi kabullenin ve stresli insana trip atacaksanız aramayın.sınav zaten insanı geriyor birde karşınızda alıngan tipler olunca iyice bunalıyorsunuz.

Seviyorum tabii ki de işte dediğiniz gibi değişmesini beklemek hata sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…