hiç bu açıdan düşünmemiştim bende anlatayım bitsinYok o zaman da ben kendimi veremiyorum. Konuyu bitirene kadar sorular aklımda tur atıyor. Olay mahallinizi ve zamanını tespit edebileceğim ipuçları arıyorum.
Allahım sonunda beni anlayan biri çıktıI ipek2890 eşimde eşiniz gibidir aileside aynı, bir olay anlatırsın onlar olaydaki sineğin gözünü sorarlar cinnet geçiriyoum
benim anlattığım ana fikir o değil ki
eşimi defalarca uyardım ilk etapta anlamadı
sonra sözümü kestiği yerde sustum anlatmadım devamını her defasında aynı şeyi yaptım
şimdi kesmeden dinler
Bir sorun varsa bile sınavdan sonraya bırakın.
Evet. Çünkü olayı tam anlamak istiyorum. Araya girip sorarım. Sormazsam yeterince anlayamam .
Eşiniz de ayrıntıları tam anlamak istiyodur bence. Anlattığınız şeyi önemsiyor oluşu ile ilgili olabilir. Kendinizi üzmeyin
Sevgili olsanız anlarım ama evlisiniz, sevgililikte kalmayın, kuruntu yapmayın
Yok o zaman da ben kendimi veremiyorum. Konuyu bitirene kadar sorular aklımda tur atıyor. Olay mahallinizi ve zamanını tespit edebileceğim ipuçları arıyorum.
hiç bu açıdan düşünmemiştim bende anlatayım bitsin
sonrasında istediklerini sorsunlar 100 defa daha açıklama yaparım diye bölünmesin istiyorum
Hmm şakaBu ne ya şaka mı ??!!! Dert arıyosun sanırım
Erkekler nato kafa nato mermer...başka bişi demiom
Hele ben.
Bana bi şey anlatırken mutlaka sorarım.
Tam olarak hangi gün ve hangi saatlerde oldu.
Ortamda başka kimler vardı.
Bu iki soru fix sorulur tarafımdan. Istisnası yoktur.
Kim o kim o diye ısrarla sorması beni sinir etti çünkü hep bunu yapıyor bir şey anlatırken hep beni bölüyorEşiniz anlattığınız konuyu dinlememiş değil ki aksine ilgi göstermiş gibi geldi bana.
Şimdi sınava hazırlanırken motivasyonum düşse bana deseniz ki "Sizinle aynı şartlardaki biri birinci oldu." Ben de o kişinin tüm şartlarını öğrenmeye çalışırım o an.
" Kim? Kaç yaşında? Evli mi? Ne kadar süre çalışmış?" sorarım da sorarım yani...
Bence her sözü duymaya hazır olun.
Evlilik 'kırılma, gücenme' gibi şeyleri kaldırabilen bir kurum değil zaten.
Herkes her şeyi dibi kökünden söyler olmuş.
Bence sınava kadar aramayın, sınavdan sonra bakarsınız icabına.
Bunda sinirlenecek ne var simdi ben mi anlamadim acaba?
Ama siz de adam calisirken arayip bir sekilde konsantrasyonunu bolmus oluyorsunuz bir de oyle dusunun.Bir şey anlatırken sürekli bölünmek veya dinlenmemek ben buna kızıyorum dün de aynısı oldu
Aklımdaki sorunun cevabını almadan konuya odaklanamiyorum. o cevapları derhal almam gerekir. Bu ders çalışırken de böyle benim için. Benim icin olayin yeri ve zamanı çok önemli. Bu ikisi bana en başta söylenirse sorun kalmaz.Sorulardan dinleyemiyorum mu diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?