- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
Bilmiyorumki yeni uyeyimdeÖzelden yazayım canım açık mı özelin
Katılıyorum sizeSen ne kadar elit davrnip siradanlasmassan herzamn ilgisini cekersin
Evde acigim kapaliyim normalde ama makyaj yaparm simdi nasl giyinsemSen ne kadar elit davrnip siradanlasmassan herzamn ilgisini cekersin
Tatlim benim dilerim Allahtan benimde senin gibi bi yavrum olur ins isteyen herkesin ve de Allah esinle muhabbetini arttisin seker tadinda ins bugun asilama yaptrdm bende bakalim bebgim olacakmiCok tesekkur ederim sana gercekten allah ne dilegin varsa kabul etsn dediklerini yapicam kizimi uyutunca simdi
Kapalı sanırım canım bulamadımBilmiyorumki yeni uyeyimde
Ben Yazdm geldimi nasil aciliyoKapalı sanırım canım bulamadım
Cvp verdim canım gelen kutusuna bakBen Yazdm geldimi nasil aciliyo
Güzelim aciklik yada tesettur deil davranisin kibarligin hanimliginin altinda güclu cesaretli ve kararli mantikli bir kadin olmalisin ayni zamandada bakimli tabi makyaji cok abartma bide sevdigi birsey varsa onu giy yoksa dugune gider gibide giyinmeEvde acigim kapaliyim normalde ama makyaj yaparm simdi nasl giyinsem
Canim benim cok dua edicem sana hemde hamileyim ama ne kadrlk bilmiyoruz pazartesi randevum idrar testnde cikti kizm 1 buck yasnda rabbim sana ikiz nasip etsn insallah allahm dileklerini kabul etsin guzel haberlerini esirgeme benden canim bekliyorumTatlim benim dilerim Allahtan benimde senin gibi bi yavrum olur ins isteyen herkesin ve de Allah esinle muhabbetini arttisin seker tadinda ins bugun asilama yaptrdm bende bakalim bebgim olacakmi
Canim benim cok dua edicem sana hemde hamileyim ama ne kadrlk bilmiyoruz pazartesi randevum idrar testnde cikti kizm 1 buck yasnda rabbim sana ikiz nasip etsn insallah allahm dileklerini kabul etsin guzel haberlerini esirgeme benden canim bekliyorumTatlim benim dilerim Allahtan benimde senin gibi bi yavrum olur ins isteyen herkesin ve de Allah esinle muhabbetini arttisin seker tadinda ins bugun asilama yaptrdm bende bakalim bebgim olacakmi
Tamam kuzum ins sevinc cigliklarimi atarim burda bende senden haber bekliorum bu arada bende ic anadolu kiziyim ama kardeniz geliniyimCanim benim cok dua edicem sana hemde hamileyim ama ne kadrlk bilmiyoruz pazartesi randevum idrar testnde cikti kizm 1 buck yasnda rabbim sana ikiz nasip etsn insallah allahm dileklerini kabul etsin guzel haberlerini esirgeme benden canim bekliyorum
Yanlış anlıyorsunuz demedim. Yanlış ve eksik anlatıyorsunuz biz yanlış anlıyoruz dedim. İletişim probleminiz var ki şu mesaj da tescilledi durumu. Neyse benden bu kadar. Umarım çözüm bulursunuz.Otlakcimi demenin neresi guzel kelime neresini yanlis anlamisim
Yok canm spor klasik takilrm ama begenr giyimimi abiye giymemGüzelim aciklik yada tesettur deil davranisin kibarligin hanimliginin altinda güclu cesaretli ve kararli mantikli bir kadin olmalisin ayni zamandada bakimli tabi makyaji cok abartma bide sevdigi birsey varsa onu giy yoksa dugune gider gibide giyinme
SagolunYanlış anlıyorsunuz demedim. Yanlış ve eksik anlatıyorsunuz biz yanlış anlıyoruz dedim. İletişim probleminiz var ki şu mesaj da tescilledi durumu. Neyse benden bu kadar. Umarım çözüm bulursunuz.
Yok canm spor klasik takilrm ama begenr
Ya neresindenTamam kuzum ins sevinc cigliklarimi atarim burda bende senden haber bekliorum bu arada bende ic anadolu kiziyim ama kardeniz geliniyim
KayseriYa neresinden
Haramda sifa yoktur fayda da..az olsa da cok olsa da..tabi inancima gore..siz farkli dusunebilirsiniz..baska tarafa cekmekte istemiyorum konuyu.Alkol şişelerce icilmedigi sürece zararlı değil aksine faydalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?