- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
Nasil meselaHaramda sifa yoktur fayda da..az olsa da cok olsa da..tabi inancima gore..siz farkli dusunebilirsiniz..baska tarafa cekmekte istemiyorum konuyu.
Arkadasa donecek olursak kavgayla kizmayla olcak is degil guzelce ikna edebilir.
Bendemi yapsm ama oyle buyuk bi tartisma yasamayormSize bi suru akıl verilmiş. Bir zamanlar kocası alkolik olan bi kadın olarak şunu söylemek isterim, o tavsiyeleri atın bi tarafa. Kararlılığınızi ortaya koymazsaniz isiniz zor.
Haftada 3 gün olan içme bir müddet sonra 4 e, daha sonra 5,6,7 ye çıkacak. Beyin daha fazla alkol isteyecek Eşiniz daha fazla içecek.
Kusura bakmayın sizin moralinizi bozmuş olabilirim ama olay budur.
Mide bulandıran ilaçlar falan hikaye. Ben bütün yolları demedim olmadı.
En sonunda bir arkadaşımın yıllardır söylediğini yaptım. Arkadaşın babasına alkolikti bir zamanlar. Bana, ya hacca götür yada bosanicam senden diyerek evden kov dedi. Ben ikincisini bir cinnet anında yaptım. Sonuçta 5-6 yıldır eşim icmiyor ama ben hala tetikteyim.
Allah size kolaylık versin.
'...' (üç nokta) önemli tabi. Sonrasına 'boşluk' da bırakılmalı elbette.O içki içmesin elbette..sizde sesli harf kullanın yazarken bir zahmet..
Eşinizle konuşun ciddi ciddi..
NE YANI illa cinnet noktasina mi gelsin ki cinnet hali oyle saglam cikilan bi durum deildir uzuldum adiniza ama her alkol icen ayni mantikla icmioki esinin bir zarari yok bi kere sadece arkads ortami cekiyo hepsi bu butun evliliklerde var bu ne yazikki bizde cozum olarak surat asip kaciracgina kendine cek dedikSize bi suru akıl verilmiş. Bir zamanlar kocası alkolik olan bi kadın olarak şunu söylemek isterim, o tavsiyeleri atın bi tarafa. Kararlılığınızi ortaya koymazsaniz isiniz zor.
Haftada 3 gün olan içme bir müddet sonra 4 e, daha sonra 5,6,7 ye çıkacak. Beyin daha fazla alkol isteyecek Eşiniz daha fazla içecek.
Kusura bakmayın sizin moralinizi bozmuş olabilirim ama olay budur.
Mide bulandıran ilaçlar falan hikaye. Ben bütün yolları demedim olmadı.
En sonunda bir arkadaşımın yıllardır söylediğini yaptım. Arkadaşın babasına alkolikti bir zamanlar. Bana, ya hacca götür yada bosanicam senden diyerek evden kov dedi. Ben ikincisini bir cinnet anında yaptım. Sonuçta 5-6 yıldır eşim icmiyor ama ben hala tetikteyim.
Allah size kolaylık versin.
'...' (üç nokta) önemli tabi. Sonrasına 'boşluk' da bırakılmalı elbette.
Birazdn gelck surat yapmicam aksine davrancam sasrsn baklm ertesi gun kendi cekinsinNE YANI illa cinnet noktasina mi gelsin ki cinnet hali oyle saglam cikilan bi durum deildir uzuldum adiniza ama her alkol icen ayni mantikla icmioki esinin bir zarari yok bi kere sadece arkads ortami cekiyo hepsi bu butun evliliklerde var bu ne yazikki bizde cozum olarak surat asip kaciracgina kendine cek dedik
Guzelim biraz disini sk bi kacgun alkollu veya alkolsuz farketmez eve geldiginde kapida karsila op sarilirBirazdn gelck surat yapmicam aksine davrancam sasrsn baklm ertesi gun kendi cekinsin
Ofkeni azcik bastr hem senin hem bebgin icin zarar verme bebginede bak ben senin sahip olduna sahip olmaya calisiyorum yillardr lutfen ofkene yenik dusmeBendemi yapsm ama oyle buyuk bi tartisma yasamayorm
Kizimin karsisinda tartismak istemiyorum dedgn gibi bebegmid dusunuyorum ama nabcagmi sasrdm oncedn ilk zamanlr evden ciktg an msjlar atardm arardm ust uste cok kizardi herkesn esi var rencide ediyosun beni adamlarn yaninda diodu ama artk gelene kadar aramiyorm skldm artk seviyorum ama sogumakdan korkuyormOfkeni azcik bastr hem senin hem bebgin icin zarar verme bebginede bak ben senin sahip olduna sahip olmaya calisiyorum yillardr lutfen ofkene yenik dusme
Bulursan soyle canm :) kimse dort dortluk degil icmeyipde neler karistiranlar var benm esim cok sukur evine bize duskun sadece kafa dagtmak icn alkol alio gece hayati yok erknden gelr telfonla asla ilgilenmez sosyol medyayla alakasi yok hic sevmez cok sukur bi tek alkolBen de aynen böyle olacağımı bildiğimden hiç içmeyen biriyle evlenmek istiyorum, dileğim bu yönde...
Umarım sorununuz çözülür.
Zaten erkkler arasinda cok buyuk dalgadir o bildigiim kadaryla esimde bi arkadsyla boyle dalga gecrdi hanimi zir zir ario flan die bos birak demiorum ama yinede kontrol sende olsun geliomusun askim bitanem ne diosan artik oyle ara bi bahne bul ya iste onun icin ara mantikli olsun ama. Oyle yap mesajdada cok atar gider arizaya baglama tepkini biliodur zatenKizimin karsisinda tartismak istemiyorum dedgn gibi bebegmid dusunuyorum ama nabcagmi sasrdm oncedn ilk zamanlr evden ciktg an msjlar atardm arardm ust uste cok kizardi herkesn esi var rencide ediyosun beni adamlarn yaninda diodu ama artk gelene kadar aramiyorm skldm artk seviyorum ama sogumakdan korkuyorm
Bulursan soyle canm :) kimse dort dortluk degil icmeyipde neler karistiranlar var benm esim cok sukur evine bize duskun sadece kafa dagtmak icn alkol alio gece hayati yok erknden gelr telfonla asla ilgilenmez sosyol medyayla alakasi yok hic sevmez cok sukur bi tek alkol
Sevmedgn ot burnunun dibinde misali hayrlisi hakkinda insaah ben cok seviyorum esimi icince sinr oluyorm bildgn gibi degl[/QUOhazrliklar nasil canim yap bi bol kopuklu kahve ona kendinede bi balli sut:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?