• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

Adam istedigim yemegi yemek icin demis ya.
Adam istediginide alip yiyemiyor demek vah vah.

Ben eşime maaşını sorarım oda bana sorar hatta bordromu ona yolluyorum
Bunlarda bence sıkıntı yok sıkıntı olan nokta geçen sene harcanan 24 tl için günlerdir gerginsiniz yani 24 tlye ne alabilir ne yapabilir
Bu yüzden lütfen tedavi olun güvensizlik hem size hem eşinize hem de çocuğunuza zarar veriyor

Sizden 50 tl sakladı ve güvenünüz gitti.Benim ki milyarlar yemiş
birde bana milyarları borc olarak takmış.
İşinde gücündeyse rahat bırakın adamı Allah çok görür.

Guvenmemekte Haklisin.
Adam senden habersiz kenara para atmis. Aciklamaya bak istedim yemegi yiyemiyirdum.
Gecen sene yapilan 24 tl harcamayi sormasan daha iyi olurdu. Az bir miktar sonucta

Guvenmemekte Haklisin.
Adam senden habersiz kenara para atmis. Aciklamaya bak istedim yemegi yiyemiyirdum.
Gecen sene yapilan 24 tl harcamayi sormasan daha iyi olurdu. Az bir miktar sonucta

yalnız adamın kenara atıp sakladığı da 50 tl imiş :bicak:

konu sahibesi seninle ömür geçmez yahu .

Konu sahibi erinmedim butun konularini okudum
Sok icindeyim cok ilginc bir karaktersin
Tedavi olman sart hem de en kisa zaman da
Boyle hayat gecmez

Modern evlilikle ne alakasi var be .
24 tl dedigin bir burger menusu bile degil .
Bugun arkadasima yemek ismarladim bak anlatiyorum =iki sucuk ekmek iki gozleme iki ayran tam 43 lira tuttu .
400 liralik benzin aldim 1 gunde bitti .
Is icindi mecbur aldim zenginlikten gebermiyorum .
Iki paket sigara 26 lira .
Su kola zart zurt bugunku harcamam toplam 500 lira !!!
Sen benim esim olsaydin demek beni bicaklamistin simdiye .
Bu ne aymazlik bu ne sacmalik yahu.
Siz nerden ciktiniz anlamadim ..
Adam istedigimi yiyemiyordum o yuzden yalan soyledim demis benim bile icim acidi .
Yazik gercekten boyle dusunen insanlara yaziklar olsun !!!!
50 teeeleee cekmis
Gorende 50 lirayla night cluplarda dansoze paralar yapistirdi ,ustune cilingir sofrasi kurdurdu,onun ustune yatina bindi sanar .
50 lira yaaaaa !!!!
babam ticaretle uğraşıyor dün bazı yerlerlere ödeme yapmış cebinden 5000 binlira hatta biraz daha fazla gitmiş ki akşam anlatıyor annem de yapsın şimdi tek tek nereye ödedin diye gerçekten aklım almıyor o 24 tl babamların günlük yemek masrafı bile daha fazla.

Eski konularına baktım sen eşine takmışsın
Kesinlikle normal degil
Eşine çocuğuna kendine hayatı zehir ediyorsun
Dr görün bence kafanı topla 24 tl bir sene öncesinin alışverişi adam ne bilsin
Ben dün yediğim yemeği bilmiyorum

babam ticaretle uğraşıyor dün bazı yerlerlere ödeme yapmış cebinden 5000 binlira hatta biraz daha fazla gitmiş ki akşam anlatıyor annem de yapsın şimdi tek tek nereye ödedin diye gerçekten aklım almıyor o 24 tl babamların günlük yemek masrafı bile daha fazla.

Cok enteresan ya biri bana gecen sene 24 lirayi naptin dese
Hasta misin derim :D
Ya paranin adi var sadece 3 parca sey aliyosun marketten 50 lira tutuyo bunun hesabini nasil yapicaksin yani ?
Ayrica konu sahibinin esinin yerinde olsam o bardagi nerde kirarim Allah bilir tovbe estagfurullah ;)

24lira mi :oha: Valla ben de banka kartindan harciyorum bazen hic hatirlamiyorum nereye harcadim.Hic de aklima gelmez esimin harcamalarını kontrol etmek .Cok zor sizinle yasamak.

Evet burada hepimiz acayip zenginiz hatta birbirimizle tartisirken kafamiza cumhuriyet altini atiyoruz o derece..

Neden anlamak istemiyorsun konu sahibi, adam kazandigi maasi gidip barda yememis yahu yemek yemis, alninin teriyle kazandigi paradan caninin istedigi yemegi yemis.. o adam senin kolen degil, sana daha iyi bir hayat yasatmak icin calismiyor.. madem daha iyi yasamak istiyorsun kocanin yemegine haciz koyacagina ikinci bir ise gir..

hastasınız bence sız bır psıkologa görunun.

geçen yıl ki 24 TL hesabı soran siz
ama suçlu eşiniz mi?

siz öncelikle karşınızda ki kişinin sizin emir eriniz olmadığını ya da çocuğunuz olmadığını unutmayın
24 LT yı hem de geçen sene ki sormanız çok iğrenç ben olsam telefonuma indiririm bankayı tek cihaz kullanımı seçer seni kudurturum çalışan kişiye 24 TL yi zehir etmek nedir?

Yaa benim esimin hesabinda da gecen ay 10kuruş luk bi acik vardi.. Benden para sakliyo galiba... Ben bunu sormazmiyim simdi...

(Allah akil versin size.. Esinize de sabir)

Back
X