Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guvenmemekte Haklisin.
Adam senden habersiz kenara para atmis. Aciklamaya bak istedim yemegi yiyemiyirdum.
Gecen sene yapilan 24 tl harcamayi sormasan daha iyi olurdu. Az bir miktar sonucta
50tl de mi saklamisSizden 50 tl sakladı ve güvenünüz gitti.Benim ki milyarlar yemiş
birde bana milyarları borc olarak takmış.
İşinde gücündeyse rahat bırakın adamı Allah çok görür.
babam ticaretle uğraşıyor dün bazı yerlerlere ödeme yapmış cebinden 5000 binlira hatta biraz daha fazla gitmiş ki akşam anlatıyor annem de yapsın şimdi tek tek nereye ödedin diye gerçekten aklım almıyor o 24 tl babamların günlük yemek masrafı bile daha fazla.Modern evlilikle ne alakasi var be .
24 tl dedigin bir burger menusu bile degil .
Bugun arkadasima yemek ismarladim bak anlatiyorum =iki sucuk ekmek iki gozleme iki ayran tam 43 lira tuttu .
400 liralik benzin aldim 1 gunde bitti .
Is icindi mecbur aldim zenginlikten gebermiyorum .
Iki paket sigara 26 lira .
Su kola zart zurt bugunku harcamam toplam 500 lira !!!
Sen benim esim olsaydin demek beni bicaklamistin simdiye .
Bu ne aymazlik bu ne sacmalik yahu.
Siz nerden ciktiniz anlamadim ..
Adam istedigimi yiyemiyordum o yuzden yalan soyledim demis benim bile icim acidi .
Yazik gercekten boyle dusunen insanlara yaziklar olsun !!!!
50 teeeleee cekmis
Gorende 50 lirayla night cluplarda dansoze paralar yapistirdi ,ustune cilingir sofrasi kurdurdu,onun ustune yatina bindi sanar .
50 lira yaaaaa !!!!
Kenara attığım parları düşününce eşimin bana tekme tokat dalması sonrada boşaması lazım sizin konunuza göre.
Aman eşim sallamasında dökülürse gırtlağıma sarılır mazallah kafamda bardak kırar falanAhahaha çok güldüm bu yoruma.
Söyle bir ters çevirip sallamak lazım , dökülsün cebindekilerde. :)
babam ticaretle uğraşıyor dün bazı yerlerlere ödeme yapmış cebinden 5000 binlira hatta biraz daha fazla gitmiş ki akşam anlatıyor annem de yapsın şimdi tek tek nereye ödedin diye gerçekten aklım almıyor o 24 tl babamların günlük yemek masrafı bile daha fazla.
Kenara attığım parları düşününce eşimin bana tekme tokat dalması sonrada boşaması lazım sizin konunuza göre.
Evet burada hepimiz acayip zenginiz hatta birbirimizle tartisirken kafamiza cumhuriyet altini atiyoruz o derece..
Neden anlamak istemiyorsun konu sahibi, adam kazandigi maasi gidip barda yememis yahu yemek yemis, alninin teriyle kazandigi paradan caninin istedigi yemegi yemis.. o adam senin kolen degil, sana daha iyi bir hayat yasatmak icin calismiyor.. madem daha iyi yasamak istiyorsun kocanin yemegine haciz koyacagina ikinci bir ise gir..