• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

Son yazdığınız açıklamayı okudum.Güven kontrole tabidir derler...Herşeyin fazlası zarardır, kontrolünde...Sizde ki durumda böyle olmuş sanki...Fazlasıyla bunalmış ve bunaltmışsınız...Eşime güvenmiyorum demişsiniz, nedenlerinide yazmışsınız...Belki haklısınız, belki değilsiniz şimdilik bunu bilemiyorsunuz....Net kanıtlarıınz yok elinizde... Sadece boş kuruntularla hayatı kendinize ve eşinize zindan ediyor da olabilirsiniz...Ve gerçekten olmayan şeyler yüzünden hayatınızı bu şekilde geçiriyorsanız yazık olur...Mutlu olmak varken, yok yere olamamak üzücü bir durum...Biraz rahat olun...Elinizdekilerin ve hayatınızın kıymetini bilin.

Ne kadın ne de erkek hesap kontrolü yapmamalı, eşinizin istediğim yemeği yiyemiyordum sözü çok üzücü bence. Olayı kadın erkek rollerine getirmek de hoş değil bazı yazanlar olmuş. Konu sahibi erkek gibi davranıyormuş. Yani erkekler bunları yapabilir mi? Bir aile kurulmuşsa para saklanmaz saklanmamalı ama bir eşin nadiren de olsa(çünkü yalnızca bir kere 24 tl den bahsetmişsiniz) çıkıp istediği yemeği yemesine düşmanınız paranızdan fiske çalmış gibi yaklaşmanız çok ürkütücü bir durum. Biraz şefkat biraz anlayış lütfen... Bunlarla birlikte evlilikte asla para saklanmamalı, eşler birbirine söylemeden ve rıza almadan anne,baba, kardeş ya da diğer akrabaya bile para vermemelidir. Tekil bir yaşam sürmüyorsunuz artık bu tarz şeyler uzlaşma ile olur, saklanan şeyler elbet ortaya çıkarlar ve güven sarsılırsa yerine koymak çok güç oluyor. Psikolojik destek almanız şart görünüyor. Şükredin ki eşiniz başka türlü yollara sapmamış çünkü yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kontrol takıntınız ve öfke kontrolü sıkıntınız var. Eşinizi bu denli anlayışsızlıkla kuşatırsanız sürekli eleştiri ve müdahalede bulunursanız şefkat ve anlayışı başka kişilerde arayabilir. Kendi iç dünyanızı düzeltmeniz gerekiyor öncelikle yalnızca biraz sevgi...

Back