Eşimle tartışmam

Size vurmuş hem de defalarca.Iyiligi batsın onun.
Boşanmayacaksiniz muhtemelen bari tehdit edin.Bir daha yaparsan seni hapse attıririm vs gibi.
Özür bile dilememiş bur hafta olmuş.Ondan artık soze hayır gelmez.Pisman değil.Asla da olmayacak.
Size bunu bir kez daha yapmasına lütfen izin vermeyin

Son iki aydır sürekli kavga ediyorduk zaten büyük bişey çıkacağı belliydi aslında ben ilgi isteyip tartışma cıkarıyordum ama bu kadarını beklemiyordum çok üzüldüm

Adam bir gün gecikince kiziyorsan ve bunu sürekli yapıyorsan belliki biriktirmiş.
En sonunda da patlamış.
Vurması doğru değil ama senin de kocanı darlaman ve sinirlenmen yanlış.
1 gün gezmiş çok mu ?
Zaten geri kalan zamanında Sana karsi gayet ilimliymis.
Yani mülayim adamı cildirtmissin.
Birine vurmak çok yanlış ama kocan da son raddesine gelmiş.
Sen özür beklesen bile eşin ayrılmak ister gibi geliyor bana.

Son iki aydır sürekli kavga ediyorduk zaten büyük bişey çıkacağı belliydi aslında ben ilgi isteyip tartışma cıkarıyordum ama bu kadarını beklemiyordum çok üzüldüm
Kötü bi yorum olcak ama; ilgi beklerken şiddet gelmiş. Ben şiddetten çok, 1 haftadır bi açıklama, özür, pişmanlık gelmemesinden dolayı eşinizden bi hayır gelmeyeceğini düşünüyorum. Ama en ufak bi adımda affetmeye hazırsınız. Bu yüzden de bu şiddet tekrarlanacak. Bi de şunu merak ediyorum 5 yıldır böyle bişey olmadı da 5 yıl sonra adam şiddet mi uyguladı hem de sıradan basit bi sebeple. Niye eve geç geldin kavgasıyla...

Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm
Ya istediğin kadar büyüt bu gösterdiği şiddeti haklı yapmaz. Kaldı ki bit haftadır gram pişman olup yaklaşmamış bile düzeltmeye bile çabalamamış. Ki şiddet öyle bir şey ki düzelmiyor sonrası. Ben affedemedim ve oda pişman olup özür dahi dilemedi hoş dilese yine affetmezdim. Şiddet başka bir şey ya olmuyor affı gerçekten.

Eğer boşanmak niyetinde değilseniz evi terk etmeyin. Boşanmayı ciddi ciddi düşünün derim ama tekrarlanmayacağının garantisi yok. Meseleyi büyütmüş olmanız size gösterdiği şiddeti haklı kılmaz

Selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim uzun süredir burayı takip ediyordum ve şimdi çözüm bulamadığım sorunumda bana yardımcı olursanız sevinirim ben 27 yaşında 5 yıllım evli ve çocuklu bir kadınım aynı zamanda memurum eşimde benimle aynı yaşta ve oda benimle aynı işte çalışıyor sorun şu ki eşim her zaman bana yardımcı iyi bir eş iyi bir babadır bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister gider geç dönünce elimde olmadan sinirleniyorum yine öyle bir günde bir anda bana vurmaya başladı ne olduğunu bile anlayamadım ailesine haber verdim geldiler ikimizede kızdılar ben evimdeyim eşimde evde bir haftadır yatakları ayırdık kesinlikle konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık nasıl güvenebilirim ki bana yeniden vurmayacagına evi terketsem yada ailemin yanına gitsem nasıl olur yada onun benden özür dilemesini mı beklemeliyim bilmiyorum değerli fikirlerinize ihtiyacım var

Benim fikrim şudur, ilk vurmasında evden çekip gitmeliydiniz annenizin evine sonrasında da öyle bi pişman olacaktı ki kapınızda anca öyle dönecektiniz... ama siz gidip aikesine habet vermişsiniz? yav nasıl düşünüyorsunuz?

Kendi ailenize haber verip gelip beni alın diyeceğinize, eşinizin ailrsini arayıp "bana vurdu:((" mu diyorsunuz... bunu okula gitmeyen çocuklar yapıyor.

Özür dilese ne olacak hem? Özür değiştirecek mi? Yine döver, nasılsa özür dilerim barışır der... Çok yanlışsınız çooook...

Selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim uzun süredir burayı takip ediyordum ve şimdi çözüm bulamadığım sorunumda bana yardımcı olursanız sevinirim ben 27 yaşında 5 yıllım evli ve çocuklu bir kadınım aynı zamanda memurum eşimde benimle aynı yaşta ve oda benimle aynı işte çalışıyor sorun şu ki eşim her zaman bana yardımcı iyi bir eş iyi bir babadır bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister gider geç dönünce elimde olmadan sinirleniyorum yine öyle bir günde bir anda bana vurmaya başladı ne olduğunu bile anlayamadım ailesine haber verdim geldiler ikimizede kızdılar ben evimdeyim eşimde evde bir haftadır yatakları ayırdık kesinlikle konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık nasıl güvenebilirim ki bana yeniden vurmayacagına evi terketsem yada ailemin yanına gitsem nasıl olur yada onun benden özür dilemesini mı beklemeliyim bilmiyorum değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Onun ailesine haber verme nedeniniz nedir? Adam özür bile dilememis ki özürlûk bir durum değil. Özür çok başka durumlara hastır. Ama en azind5bir gönül almaya bile çalışmıyorsa

Kendi ailem uzakta ikinci gün onlarada söyledim babam biliyo olmasına rağmen beni bir kere bile aramdı

Eğer geri dönecekseniz evden gitmeyin.
Gitmeyecekseniz de ayni evde konusmamak, yatak ayirmak falan biraz sacma geliyor.
Siddet bir kez olunca ben devamının gelmeyecegine asla inanmıyorum.
Kendi adima ben sürdürmezdim.

Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm
Siz büyütmüşsünüz evet ama bu dayağı haklı çıkarmıyor.
Neden ailesini arıyorsunuz? Anaokulunda Çocuğu annesine mi şikayet ediyorsunuz? Tepki koymamışsınız ki hem dayak yiyip hem ailesinden azar yemişsiniz. Adamın da umrunda değilsiniz bir haftadır yanınıza gelmemiş özür bile dilemeye.
Bu hareket bana yapılsa kapının önüne koyarım. Benim affedeceğim bir hareket değil. Ama siz belli ki o biraz daha gelmese gidip ayağına barışmaya çalışacaksınız. Aile evine gitmeye de temelli gitmeye niyetiniz yok, gelip beni alsın modunda oturacaksınız belli.
Napacaksanız bir an önce yapın. Aynı evde iki hayat olayı hiç mantıklı ve sürdürülebilir değil

Kendi ailem uzakta ikinci gün onlarada söyledim babam biliyo olmasına rağmen beni bir kere bile aramdı
İyi de memursunuz bir çocuğunuz var ihtiyaçlarını karşılayabilir yalnız yaşayabilirsiniz kimseye göbekten bağlı değilsiniz. Ailenizin de yüzünü görmüş oldunuz. Yolunuza bunları göz önünde bulundurarak devam edeceksiniz

Yani ağır ve keskin konuşmak istemiyorum ama sizin kendinize gelmeniz gerek. Dışarıdan bu haliniz çok gurursuz duruyor. Adam el kaldırıyor ailesi ikinize de kızıyor? Af dilememiş barışmak bir çabası yok siz hatayı kendinizde arıyorsunuz hala. Muhtaç bir kadın olsanız anlayacağım da bu halinizle dik durmak varken eğiliyorsunuz boş yere.

Adamın size vurmasını ne kadar doğal bir şeymiş gibi laf arasında öylece söylüyosunuz? Bir de övüp durmuşsunuz şöyle iyi böyle iyi diye, ya siz normal misiniz? Bir de ailesine söylemekteki amacınız nedir gidip polise şikayetçi olacağınız yerde 10 yaşında çocuk gibi aileye söylemeler falan. Yatak ayırınca ne olacak sanıyorsunuz? Aaa çok pişmanım karım bana sağlam bir ders verdi mi diyor sizce şu anda? Tam tersine cepte görüyor artık ve şiddet uygulamaya devam edecek çünkü nasılsa ne yaparsam yapayım dizimin dibinden ayrılmayacak boşanmayacak diyor şu anda pişkin pişkin.

O el bir kere kalktıysa ilk ve son olmaz. Şiddete meyilli insana güvende olmaz. En doğru kararı siz verirsiniz tabii ama ben şiddeti affedemezdim.

Back
X