- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.039
- 348
- 39
- Konu Sahibi cicekkkbocekkk
Niye?Evli erkekler erkek arkadaşlarını evlerine getirip yatıya kaldırmazlar. Üstelik sizin ailenizde kalacağımızı bilmeden söylemiş bunu. İlginç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye?Evli erkekler erkek arkadaşlarını evlerine getirip yatıya kaldırmazlar. Üstelik sizin ailenizde kalacağımızı bilmeden söylemiş bunu. İlginç
Niye kalsın ki?
Merhaba.Merhabalar, herkese iyi geceler diliyorum.
Bu akşam (eşim de dışarı çıkacağını söylediği için) ailemin evine ziyarete gidecektim. İşten sonra eve gelmeyeceği için, evde durmak istemedim. İş çıkışı evimize uğramadan, ailemin evime geçtim. Saat 9 gibi napıyorsun diye aradığımda evde olduğunu dışarı çıkacağını söyledi. (önceki plan iptal olmuş, bu sefer yakın arkadaşıyla dışarı çıkacakmiş. ) Bu arkadaşının da bizde kalacağını söyledi. Bana daha önce haber vermedi. Ayrıca cumartesi bile çalişiyorum kafami dinlemek istiyorum. Daha yeni 3 aylık evliyiz. Ben de o bunu söyleyince ailemin evinde kalacağimi söyledim. Bu gece burda kaldım. Sizce sinirlenmekte haksiz miyim?
Oğlunuz kaç yaşında bilmiyorum.İpini koparan?
Eşimin yada oğlumun ipini koparanla bir münasebeti olmaz zaten
Önceden haber verilmesi elbette en iyisi ama her an planlı programlı yaşayamaz insanlar anlık gelişen durumlar olabilir, ben evimizin yada eşimin oğlumun patronu üstü değilim, benden icazet almak zorunda değiller, onların ne kadar eviyse benim de okadar evim ne eksik ne fazla
Ben birinin evimizde yatılı misafir olmasını istediysem programlı bir durumsa eşime oğluma haber veririm, planlı değil aniden gelişen bir durumsa sonradan öğrenirler, onlar da aynı durumda
Ben de başımdan geçen olayı anlatayım. Evliliğimizin ilk yıllarında benim bir kız arkadaşımla eşimin bir arkadaşını tanıştırmak için bir buluşma ayarladık. Benim arkadaşım yakın bir şehirden geldi bizde kalacaktı, iş çıkışı ben arkadaşımla buluştum, eşimin arkadaşı zaten iş arkadaşıydı bir yerde buluştuk çay kahve içtik. Artık sıkıldık dışarıda, eve geçelim dedik. Evde çay demledik, film izledik derken saat 3 oldu çocuk gitmiyor, ikisinin aynı anda kalması uygun olmaz, zaten o zamanlar bir yatak odası bir de salonumuz var. Kendi aramızda bakışıyoruz gitmeyecek mi falan diye. Eşim X hocam seni evine bırakayım dedi çok şükür gitti. İnsan bazen istemese de böyle misafir etmek zorunda kalabiliyor.Oğlunuz kaç yaşında bilmiyorum.
Ama örnek vereyim küçük yaşta bir çocuk çok rahat kafasına göre birini evinde yatıya kalmaya davet edebilir.O yaşta bir çocuğun muhakeme gücü gelişmediği için ipini koparan mı evinizde kalıyor koparmayan mı bunu çocuğunuzun o yaşta ayırt etmesi mümkün değil…
O an gelişen bi olay ancak akrabalar arasında olabilir arkadaşlar arasında o an gelişen ne gibi bi olay olabilir yatıya kalmak için.Tamam karnı ağrıdı evde oturuldu ardından herkes evine.Keyif için evli insanların arkadaşlarını eşlerine sormadan kafalarına göre evlerinde ağırlamalarını asla doğru bulmuyorum.
eşim ya da çocuğum evde kimi ağırlamak istiyorlarsa bana bilgi vermeliler.Siz buna icazet dersiniz ben bilgi vermek derim.Herkesin görüşü elbette kendine.