Eşimle tartışmamız :(

onların yanında sizde tedirgin oluyorsunuz büyük ihtimal.
asıl sorun özgüven olabilir mi?
yoksa eşinin evinizde kalacak kadar samimi olduğu kuzeni kiskanmaniz manasız.
sizde yaninda tişört v.b şeyler giyin.
saçınızı felan güzelce toplayın.
kendinizi daha rahat hissedersiniz .bu kadar sorun etmezsiniz diye düşünüyorum.
he bende onun gibi giyiniyorum ama onlardan rahatsız oluyorum diyorsanız o zaman diyecek bisey bulamıyorum.
arkadaşı bende istemem
kuzenide yatılı ağırlamak zorunda değilsiniz.
ama sırf kıyafetinden dolayı arayıp uyarmak
yerin dibine girerim heralde

Otomatik düzenlemedeydi ilk yazdığımda eşimi ben kullanmıyorum cevresindekiker kullanmaya çalışıyor. Herşeye tamam dediği için

Sanane canım, nə isterse onu giyer, yoksa eşine güvenmiyormusun

O kuzeni eşinizin farkında mısınız?
Sizinle 4 yıllık evli, 4 yıllık eşiniz, o kız ile eşiniz kaç yıllık kuzen?
İnsan bu yakıştırmayı yaparken utanmalı.
Bu devirde insan kendi çocuğuna bile neler yapıyo. Ben yakıştırmıyorum bir ilişki yaşıyolar demedim. Farkındaysanız

Akrabaligi o kadar öldürmüsler ki kuzenlerden bile huylanmis hanimefendi...sükür bizde kuzenler kardes sayilir. Bu ara: kizin giyinmesi sizi ilgilendirmez. Karisma hakkiniz yok. Evliliginizde sorun olmasa bu kadar sarmazdiniz kiza

Hanımlar realist yorumlar yapalım . Biri eşinizin yanında eğilip göğüs gösterse çıldırmaz mısınız yahu ? Bu kıyafete karışma mevzusu değil ki .

Benim esim kuzeninin acilan gögüslerine bakacak kadar asagiliksa cildirim da kuzenine degil esime. Bu kadar az güvendigim bi adamla da ne kadar evli kalirdim bilemiyorum

Bu devirde insan kendi çocuğuna bile neler yapıyo. Ben yakıştırmıyorum bir ilişki yaşıyolar demedim. Farkındaysanız

Yakıştırıyorsunuz. "Çevreye güvenmiyorum, eşime güveniyorum" derken, çevreden bir etkiyle eşinizin aklının çelinebileceğini, size kendi kuzeniyle sadakatsizlik edebileceğini söylemiş oluyorsunuz. Yani eşiniz iki çatal görünce aklı karışabilir biri? Ya da kuzeninin orasına burasına bakabilecek biri öyle mi?

Arkadaşı konusunda da uyardım çünkü hiç tanımafığım biri insan benm evime geliyor ister istemez tedirgin oluyorum.benm 20 senelik arkadaşım geldi bir kaç gün evimde kaldı onda da rahatsız oldum ve arkadşım uyurken eşimin adını sayıkladı kendi aramızda konusurken hep ismiyle hitap etti eşim geldiğinde benhizmet yaptığım halde kendi öne atladı eşimin geleceği saatler duşa girdi. Bunu yaşadıktan sonra ben gğvenemyorum benm evimde kalan birine ailesiyke geldiği zaman kapalı giyiyor ailesi olmadığı zaman her yeri meydanda oluyor

Oha. Bu dogruysa haklisiniz. Kuzeni diye kulotla gezsin bari. Nasil olsa kuzen, bir sey olmaz(!) Kim olursa olsun bu ne be? Edep denen bir sey var. Kuzen, yegen fark etmez. Insan babasinin yaninda dikkat ediyor...

Tek hataniz arayip bu konuda muhatap olmaniz. Baska sebeplerle eve kabul etmeyebilirdiniz. Arkadasini getirmesi ayrica sacma.

Bir kiziniz olursa yandı desenize..
Kuzen onlar yahu kuzen..siz yokken de vardi o..eger esinizin gozu onda olsaydi zaten onu seçerdi
Ayip yaptiginiz birde acik acik kiza kapali giyin diye fetva vermissiniz.esiniz de kizmis hakli olarak..
Kapali giyin diyeceğinize hic olmazsa gelmesine mani olacak bahaneler bulsaydiniz keske.En azından bu kadar kucuk dusmemis olurdunuz

Benim esim kuzeninin acilan gögüslerine bakacak kadar asagiliksa cildirim da kuzenine degil esime. Bu kadar az güvendigim bi adamla da ne kadar evli kalirdim bilemiyorum

Burda ne konular okuduk iyimser olamıyorum . En son bir hanım eşine ne kadar güvendiğinden bahsetmişti de eşinin onu komşusuyla aldattığı ortaya çıkmıştı .

En son komşusu adamın çalıştığı yere gidip hamileyim diye bağırıyordu . Konu kapanmıştı .

Ne demek istediğinizi açık açık yazar mısınız? Yani bu kız eşinizi baştan çıkarmak için mi öyle giyiniyor demek istiyorsunuz? Öyleyse eve kabul etmeyin. Açık veya kapalı giyince sonuç değişecek mi? Niyeti bozacak olan her türlü bozar.Üzerine giyeceği bir hırka mı kurtaracak sizi?

Her açık giyinenden eşinizi kıskanacak mısınız? Bence sorun sizin güvensizliğiniz.

Dediğim gibi kızı eve kabul etmeyin güvenmiyorsanız.

Kız onların evinde sütyenle geziyormuş . Öyle yazmış

Ben yanlış anladım diye özellikle sorayım dedim ama şu an çok şaşkınım.

Sizin evinizde sütyenle donla dolaşıyor yani kız.

Hanımlar realist yorumlar yapalım . Biri eşinizin yanında eğilip göğüs gösterse çıldırmaz mısınız yahu ? Bu kıyafete karışma mevzusu değil ki .

Yok canım ne varmış ki kızcağız kuzeninin evinde sütyenle donla dolaşıyormuş konu sahibinin özgüvensizliği,
kıskançlığı ve insan haklarına saygısızlığı vs vs..

Nasil yani?
Sizim evinizde sutyen baxer la mi geziyor?

Aldigin tepkilerden sonra mi bunu yazdin?
Ilk mesajindan bunu neden belirtmedin?
Evet ilk gldiğinde kapalı giyinirdi kız gelme başlafıkca açılmaya başladı balkona feln bu sekilde çıkardı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…