- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
Otomatik düzenlemedeydi ilk yazdığımda eşimi ben kullanmıyorum cevresindekiker kullanmaya çalışıyor. Herşeye tamam dediği için2 tane evladınız olmasına rağmen “eşimi kıskanıyorum “ diye bas bas bağırmışsınız bu yaptıklarınızla kusura bakmayın. Bu kadar belli ederseniz her zaman ters teper ve inada biner. Eşinizde gözü olup olmaması da değil konu. Sİze gıcık olup sürekli aynı şeyi yapar bu kuzen hatta daha da fazlasını.
Keşke aramak yerine eşinize hafta sonları misafir kabul etmeyelim deseydiniz. Bu kadar samimiyet kurmasaydınız. Evinize arkadaşı ile gelecek samimiyeti .
Böyle şeyleri eşinizin gözüne sokmayın dikkat çekmeyin. Kaç yaşında insanlara nasıl giyineceğim öğretemezsiniz
Evinizde kurallar varsa almayın evinize
MaleswfSizin evinizde mi sütyenle dolaşıyor?
Bu devirde insan kendi çocuğuna bile neler yapıyo. Ben yakıştırmıyorum bir ilişki yaşıyolar demedim. FarkındaysanızO kuzeni eşinizin farkında mısınız?
Sizinle 4 yıllık evli, 4 yıllık eşiniz, o kız ile eşiniz kaç yıllık kuzen?
İnsan bu yakıştırmayı yaparken utanmalı.
Hanımlar realist yorumlar yapalım . Biri eşinizin yanında eğilip göğüs gösterse çıldırmaz mısınız yahu ? Bu kıyafete karışma mevzusu değil ki .
Nasil yani?Maleswf
Bu devirde insan kendi çocuğuna bile neler yapıyo. Ben yakıştırmıyorum bir ilişki yaşıyolar demedim. Farkındaysanız
Arkadaşı konusunda da uyardım çünkü hiç tanımafığım biri insan benm evime geliyor ister istemez tedirgin oluyorum.benm 20 senelik arkadaşım geldi bir kaç gün evimde kaldı onda da rahatsız oldum ve arkadşım uyurken eşimin adını sayıkladı kendi aramızda konusurken hep ismiyle hitap etti eşim geldiğinde benhizmet yaptığım halde kendi öne atladı eşimin geleceği saatler duşa girdi. Bunu yaşadıktan sonra ben gğvenemyorum benm evimde kalan birine ailesiyke geldiği zaman kapalı giyiyor ailesi olmadığı zaman her yeri meydanda oluyoronların yanında sizde tedirgin oluyorsunuz büyük ihtimal.
asıl sorun özgüven olabilir mi?
yoksa eşinin evinizde kalacak kadar samimi olduğu kuzeni kiskanmaniz manasız.
sizde yaninda tişört v.b şeyler giyin.
saçınızı felan güzelce toplayın.
kendinizi daha rahat hissedersiniz .bu kadar sorun etmezsiniz diye düşünüyorum.
he bende onun gibi giyiniyorum ama onlardan rahatsız oluyorum diyorsanız o zaman diyecek bisey bulamıyorum.
arkadaşı bende istemem
kuzenide yatılı ağırlamak zorunda değilsiniz.
ama sırf kıyafetinden dolayı arayıp uyarmak
yerin dibine girerim heralde
Maleswf
Bir kiziniz olursa yandı desenize..Bu devirde insan kendi çocuğuna bile neler yapıyo. Ben yakıştırmıyorum bir ilişki yaşıyolar demedim. Farkındaysanız
Benim esim kuzeninin acilan gögüslerine bakacak kadar asagiliksa cildirim da kuzenine degil esime. Bu kadar az güvendigim bi adamla da ne kadar evli kalirdim bilemiyorum
benm 20 senelik arkadaşım geldi bir kaç gün evimde kaldı onda da rahatsız oldum ve arkadşım uyurken eşimin adını sayıkladı
Yakıştırıyorsunuz. "Çevreye güvenmiyorum, eşime güveniyorum" derken, çevreden bir etkiyle eşinizin aklının çelinebileceğini, size kendi kuzeniyle sadakatsizlik edebileceğini söylemiş oluyorsunuz. Yani eşiniz iki çatal görünce aklı karışabilir biri? Ya da kuzeninin orasına burasına bakabilecek biri öyle mi?
Ben yanlış anladım diye özellikle sorayım dedim ama şu an çok şaşkınım.Maleswf
Hanımlar realist yorumlar yapalım . Biri eşinizin yanında eğilip göğüs gösterse çıldırmaz mısınız yahu ? Bu kıyafete karışma mevzusu değil ki .
Evet ilk gldiğinde kapalı giyinirdi kız gelme başlafıkca açılmaya başladı balkona feln bu sekilde çıkardı malesefNasil yani?
Sizim evinizde sutyen baxer la mi geziyor?
Aldigin tepkilerden sonra mi bunu yazdin?
Ilk mesajindan bunu neden belirtmedin?
Valla bunu ilk mesajda yazmamis konu sahibi.Kız onların evinde sütyenle geziyormuş . Öyle yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?