Umarım abartıyordur yaValla bunu ilk mesajda yazmamis konu sahibi.
Tepkilerden sonra abarttigini dusunuyorum acikcasi.
Kız onların evinde sütyenle geziyormuş . Öyle yazmış
öyle birisi değil biz böyle seyle görmedik ailemizden.edep yerlerimiz her zaman kapalı olur kendi abimizin yanında bile ne taytla ne atlatle dolaşamazdık biz utanırdık buyüzden de bu bana yanlış geliyorYakıştırıyorsunuz. "Çevreye güvenmiyorum, eşime güveniyorum" derken, çevreden bir etkiyle eşinizin aklının çelinebileceğini, size kendi kuzeniyle sadakatsizlik edebileceğini söylemiş oluyorsunuz. Yani eşiniz iki çatal görünce aklı karışabilir biri? Ya da kuzeninin orasına burasına bakabilecek biri öyle mi?
Burda ne konular okuduk iyimser olamıyorum . En son bir hanım eşine ne kadar güvendiğinden bahsetmişti de eşinin onu komşusuyla aldattığı ortaya çıkmıştı .
En son komşusu adamın çalıştığı yere gidip hamileyim diye bağırıyordu . Konu kapanmıştı .
öyle birisi değil biz böyle seyle görmedik ailemizden.edep yerlerimiz her zaman kapalı olur kendi abimizin yanında bile ne taytla ne atlatle dolaşamazdık biz utanırdık buyüzden de bu bana yanlış geliyor
Geleceği zaman beni aramıyor eşimi arıyor bende eşimi müsait değiliz de ben rahatsız oluyorum giyimindevin tavrından diyorum nasıl deyim gelme diye diyo.işte herkeze tamam dediği içinde kçherkez eşime kendi işini yaptırmaya çalışıyorOha. Bu dogruysa haklisiniz. Kuzeni diye kulotla gezsin bari. Nasil olsa kuzen, bir sey olmaz(!) Kim olursa olsun bu ne be? Edep denen bir sey var. Kuzen, yegen fark etmez. Insan babasinin yaninda dikkat ediyor...
Tek hataniz arayip bu konuda muhatap olmaniz. Baska sebeplerle eve kabul etmeyebilirdiniz. Arkadasini getirmesi ayrica sacma.
Ben eşime dedimki abim öz abim bu eve arkadaşıyl gelse bir kaç gğn kalsa ve bu arkadaşı evde sortla ve atletaiz yada atletle dolaşsa ne tepki verirsin dedim söyle dedim sesini bile çıkarmadı
Az önce kib butonuna bastım, bakalım bi baksınlar kuzeni sutyenle evinde mi geziyormuş, arkadaşı gelince kocişinin adını mı sayıklıyormuş. :))
Hep de dekolteliler degajeler, sayıklamalar filan.. Kociş de ne kocişmiş tüm kızlar kuzenler heyran.
Dogrulari soyledigini dusunerek diyorum ki,Evet ilk gldiğinde kapalı giyinirdi kız gelme başlafıkca açılmaya başladı balkona feln bu sekilde çıkardı malesef
Komu sahibi ekleme yaptiHerşeyin bi söyleme tarzı vardır
Tatlı dil yalanı deliğinden çıkarır demişler.
Ayıp etmişsiniz hem kendinizi rezil etmiş hemde eşinizi zor durumda bırakmışsınız
Komu sahibi ekleme yapti
Kiz evde sutyenle de dolasiyormus
Komu sahibi ekleme yapti
Kiz evde sutyenle de dolasiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?