Eşimle tartışmamız :(

Kız onların evinde sütyenle geziyormuş . Öyle yazmış

Az önce kibledim, bakalım bi baksınlar kuzeni sutyenle evinde mi geziyormuş, arkadaşı gelince kocişinin adını mı sayıklıyormuş. :))
Hep de dekolteliler degajeler, sayıklamalar, kapalı giyimden açılmalar filan.. Kociş de ne kocişmiş tüm kızlar kuzenler heyran.

öyle birisi değil biz böyle seyle görmedik ailemizden.edep yerlerimiz her zaman kapalı olur kendi abimizin yanında bile ne taytla ne atlatle dolaşamazdık biz utanırdık buyüzden de bu bana yanlış geliyor

Biliyorum o konuyu. Ama aldatmaya iki kisi lazim. Kadin kuyruk sallamazda diyip de erkekleri koruma altina alamayiz, yada adam kadinin aklini celmis diyip kadinlari sucsuz duruma koyamayiz. Iki tarafinda kani bozuktur da yapar bunu. Birinin catali yada gögüsü görüldü diye degil. Yapacagi vardir yapar. Yoksa ciplak dolassa yaninda adamin/kadinin fitratinda yoksa bu adilik yine yapmaz

Geleceği zaman beni aramıyor eşimi arıyor bende eşimi müsait değiliz de ben rahatsız oluyorum giyimindevin tavrından diyorum nasıl deyim gelme diye diyo.işte herkeze tamam dediği içinde kçherkez eşime kendi işini yaptırmaya çalışıyor

Ben eşime dedimki abim öz abim bu eve arkadaşıyl gelse bir kaç gğn kalsa ve bu arkadaşı evde sortla ve atletaiz yada atletle dolaşsa ne tepki verirsin dedim söyle dedim sesini bile çıkarmadı

e tabi sesi çıkmaz öyle bir durumda kan çıkar çünkü.. kusura bakmayın ama eşiniz de normalde
kızması lazımdı bu duruma.. yani hiç eşinize güvenmiyor musunuz ne ayıp filan denilecek bir durum
değil bu..

Mune gerekeni yapar umarım fakedir .

Evet ilk gldiğinde kapalı giyinirdi kız gelme başlafıkca açılmaya başladı balkona feln bu sekilde çıkardı malesef
Dogrulari soyledigini dusunerek diyorum ki,

O zaman kizin akli dengesi bozuk.
Baskasinin evinde sutyenle gezmek ne demek?

Tutup kolundan atsaydin disari.

Boyle bir durumda kocayi da dinlemem acikcasi.

Ama dedigim gibi tepkilerden sonra sutyenle gezme konusunu yazdigini dusunuyorum hala.

Ya gercekten ben ve cevremdeki insanlar cagi cok geriden takip ediyoruz ben onu anladim. Cunku buradaki yorumlari agzi acik okuyorum. Yani bu devirde ensest iliskiler bu kadar artmisken o onun kardesi ya oyle sey nasil dusunursun falan demek bana sacma geliyor. Konu sahibi kiskanmakta hakli olabilirsin ama gidipte kiza esine belli etmen daha kotu olmus. Keske baska bir bahane bulup musait olmadigini soyleseydin

Valla kusura bakmayin ama birak kuzeni kendi kardesim.olsa eve almam bunun adi esegin kulagina karpuz suyu kacirmak bune be ladin gelecek benim evimde bana posta koyacak istedigi gibi giyinecek kocamla arami acacak yok oyle yagma kac senenin hatri var bi suru dert cekilmis iki cocuk var ortada arkadaslar lütfen kadin ne kadar acik olursa ne kadar bakimli alimli işveli cilveli olursa olsun adam baska bi kadinin kokusunu aldimi eger icinde varsa her turlu gider kusura bakmayin yani bacim sende elin kizi icin niye bozuyon arani takma o varken suslen puslen kocana yakin davran onlarin yaninda gerekirse elini tut öp sevgilim aşkim de ne biliyim yap biseyler iste surat asma tavir yapma kuzen duyar iyice bi havalara girer kendini bisey sanar kendine ceki duzen ver bacim sakin ol ve her daim gül tebessum et

Herşeyin bi söyleme tarzı vardır
Tatlı dil yalanı deliğinden çıkarır demişler.
Ayıp etmişsiniz hem kendinizi rezil etmiş hemde eşinizi zor durumda bırakmışsınız

Kk da devrim olmus sanirim. Herkes konu sahibine yuklenmis. Ancak ben kendisini hakli buldum. Akli basinda bi insan kuzeninin esinin rahatsiz oldugunu bile bile oyle giyinmez, uyarildiginda da arsizlik edip bir de sikayet etmez. Esiniz de ayri bir cins, sadece kendi evi degil orasi, ortak alaniniz, kurallari sadece kendisi koyamaz, sizin hassasiyetlerinizi de dikkate almak zorunda. Sizin erkek kuzeniniz evde boxer la gezse esiniz ne dusunurdu acaba?
Bence kuzenin annesine babasina telefon edip acik acik soyleyin, kiziz sutyenle evde geziyor diyin, madem laftan anlamiyor belki anasi babasi akli selim insanlardir.

Bir şey diyemeyeceğim öyle giyinen birinin yanında sağlıklı bir erkek yüksek ihtimal etkilenir. Bu sapıklık değil fizyolojik bir durum.

Ama bu konu burdakileri birbirine düşürür. Gerçi senin de amacın bu gibi. Neyse bakalım çıkar kokusu.

Şunu da ortaya atayım isteyen alınsın:
Ensest ilişki dediğiniz şey (Tecavüzle yaşanan, pedofili içeren kısmını saymıyorum) iki kişinin rızası ile gerçekleşen bir şey ve bunun önlemi "Kuzeni kat kat giydirmekle" alınmıyor.

İnsan bu yakıştırmayı yapabiliyorsa, eşim dediği kişiye güvenmiyordur başta.
Yani buradaki konu "Ensest ilişkiler ay vay" değil, klasik "Dişi köpek kuyruk sallıyooo kocam elden gideceek" konusu.
Eşinin kendisini kuzeniyle aldatabileceğini düşünen bir insan, o kocayı boşamalı zaten.
Çağ takibinde çok hızlı olduğumuzdan mütevellit, tur bindirirken geriden geliyor hissi yaratabiliriz bazen. Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…