Evinize her gelen “art niyetli bir şeytan” mı? Peki.Yemin ederim kızlar yalan söylemiyorum. İlk başta aklıma gelmedi yazmak. Çünkü aklım bugğnkü konudaydı direk bugğn olanı yazdım. Fake değilim. Evet kuzeni olabilir ama bu ona donla sütye le yanında dolaşma hakkını eve arkadaş getirme hakkını vermez bence biz öyle gördük ailemizden. Evet eşimede kıza da tepki verdim hata etmiş olabilirim bem hata yapmadım demiyorum.sizden akıl almak istiyorum. Evet hırka giyerek namuslu olunmuyo. Ama insan ne olursa olsun bir evde kendi evi değilse eğer bu sekilde dolaşmamalı. Kendi rahatsa evde kaldığı kişinin bunu nasıl karşılayacağını düşünerek davranmalı. Eşim bu yğzden sert çıktı bana evet. Tartıştık herşeyi söyledi. Bu kendi arkadaşım mevzusunda arkadaşım kapalıdır 3 ta ede çocuğu var. Bu arkasımla olan mevzu geçen yaz ayında oldu. Eşim bizimle ilgilidir eğer aklını karıştıran olmazsa eşim çok dolduruşa gelen bir insan ve herkezetamam diyen bir insan. Eşimin bizimle ilgisini görünce keske benm eşimde böyle olsa çocuklarjma böyle davransa demeye başladı eşimin geleceği saat duş amaya hazırlanmaya başladı çocumlarını güzelce giydirmeye ilgikenmeye başladı ben eşime hizmet ettiğim halde kendide hizmet etöeye çalıştı. Karşı komsuma sürekli eşimden bahsederken gülğmseyerek bahsediyıemuş. Bu yüzden kuzende bu sekilde davranınca ister istemez bende rahatsız olmaya başladım. Eşime gğveniyorum nereye gittiğini kiminle olduğunu arkadaşlarının yanında arayıp benmle konusur. O yüzden eşime gğvenirim. Karşı tarafa gğvenmiyorum. Bende sizden budurumu nasıl düzeltebilirim. Akıl vermeniz içinde buraya yazdım. Tepki aldım evet olabilr bazınıza göre kuzenin bu sekilde dolaşmasj normal olabilr ama bazımıza göre normal değil.
Valla canim isin icine sutyen girince yorumum degisti.Yemin ederim kızlar yalan söylemiyorum. İlk başta aklıma gelmedi yazmak. Çünkü aklım bugğnkü konudaydı direk bugğn olanı yazdım. Fake değilim. Evet kuzeni olabilir ama bu ona donla sütye le yanında dolaşma hakkını eve arkadaş getirme hakkını vermez bence biz öyle gördük ailemizden. Evet eşimede kıza da tepki verdim hata etmiş olabilirim bem hata yapmadım demiyorum.sizden akıl almak istiyorum. Evet hırka giyerek namuslu olunmuyo. Ama insan ne olursa olsun bir evde kendi evi değilse eğer bu sekilde dolaşmamalı. Kendi rahatsa evde kaldığı kişinin bunu nasıl karşılayacağını düşünerek davranmalı. Eşim bu yğzden sert çıktı bana evet. Tartıştık herşeyi söyledi. Bu kendi arkadaşım mevzusunda arkadaşım kapalıdır 3 ta ede çocuğu var. Bu arkasımla olan mevzu geçen yaz ayında oldu. Eşim bizimle ilgilidir eğer aklını karıştıran olmazsa eşim çok dolduruşa gelen bir insan ve herkezetamam diyen bir insan. Eşimin bizimle ilgisini görünce keske benm eşimde böyle olsa çocuklarjma böyle davransa demeye başladı eşimin geleceği saat duş amaya hazırlanmaya başladı çocumlarını güzelce giydirmeye ilgikenmeye başladı ben eşime hizmet ettiğim halde kendide hizmet etöeye çalıştı. Karşı komsuma sürekli eşimden bahsederken gülğmseyerek bahsediyıemuş. Bu yüzden kuzende bu sekilde davranınca ister istemez bende rahatsız olmaya başladım. Eşime gğveniyorum nereye gittiğini kiminle olduğunu arkadaşlarının yanında arayıp benmle konusur. O yüzden eşime gğvenirim. Karşı tarafa gğvenmiyorum. Bende sizden budurumu nasıl düzeltebilirim. Akıl vermeniz içinde buraya yazdım. Tepki aldım evet olabilr bazınıza göre kuzenin bu sekilde dolaşmasj normal olabilr ama bazımıza göre normal değil.
Kuzenşn annesi aradı eşin kızımı rahatsız etmesin dedi kendilerini haklı çıkardılarKk da devrim olmus sanirim. Herkes konu sahibine yuklenmis. Ancak ben kendisini hakli buldum. Akli basinda bi insan kuzeninin esinin rahatsiz oldugunu bile bile oyle giyinmez, uyarildiginda da arsizlik edip bir de sikayet etmez. Esiniz de ayri bir cins, sadece kendi evi degil orasi, ortak alaniniz, kurallari sadece kendisi koyamaz, sizin hassasiyetlerinizi de dikkate almak zorunda. Sizin erkek kuzeniniz evde boxer la gezse esiniz ne dusunurdu acaba?
Bence kuzenin annesine babasina telefon edip acik acik soyleyin, kiziz sutyenle evde geziyor diyin, madem laftan anlamiyor belki anasi babasi akli selim insanlardir.
Sen de kv yi ara hemem.Kuzenşn annesi aradı eşin kızımı rahatsız etmesin dedi kendilerini haklı çıkardılar
Eşim gelme veya müsaitdeğili planımız var demiyor bizim planımızı iptak ediyor ama gelene tamam diyorben sana degil disariya guvenmiyorum mazereti bence tamamen palavra. Esine guveniyorsan gerisi teferuat. Keske esinle anlassaydiniz, kiz size gelecem dediginde esiniz direk kestirip atsaydi basindan bir bahaneyle.
Evime çok misafirim geldi ama sadece bh ikisnde takıntı yaptım çünkü diğerleri edepli düzgşn bir sekikde geldi evimeEvinize her gelen “art niyetli bir şeytan” mı? Peki.
Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim
Eşim armaz kız geleceği zaman arıyor. Ben kızı arayıpda biraz kapalı giy dedim diye annesi eşimi arayıpda karın kızımı rahat bıraksın demiş kızımı üzmesin demişKuzenin annesinin dedigine takildim ben. Esiniz ne yapti da kizimi rahatsiz etmesin dedi annesi? Esiniz mi israr ediyor acaba gel biz de kal diye?
Bem tavırlar imi değiştirdim....bem kıskancım ...eşimi aramış avl size gelcem diye amenna yama yanında arkadaşını getirmiş. ....sıfır kollu bdylw geziyorlar ...ış. Bend e aradım kızı dedimki canl eğilip kaldığında her yerin açılıyor biraz kapalı biletler giysen olur mu ...aradan bir saag geçmeden eşim veni aradı .....Bend e o sinirle kuzeni tekrar aradım abone ne dedin ....dayanamıyorum ayrılamaz yada ben turkiyeyi terkedicem demeye başladı ... herkez istediğimi yaptırmaya çalışır ne yapmam lazım artık dayanamıyorum 2 tanede evlâdım var
Kızım kendi tarzı buysa karışmak yablis.
Öyle gezdiği zaman söyledim bu sekilde dolaşma benm evimde oğlum 3yaşımda çocuğun bile tuhafına gidiyor güzelm hadi üstünü giy abinde gelir birazdan feln iyilikle yine söyledim güldü sadece kapı çaldı kitti bi atlet ve üzerinesort giydi geldiEvinizde birini istemiyorsanız; müsait olmadığınızı düzgün bir dille anlatırsınız. Koşul koymak gerçekten çirkin.
Yorumlardan sonra sütyen, boxer geziyor eklemesi yapmışsınız. Madem bunu daha önce yaptı neden uyarmadınız? Bizim evimizde bu şekilde gezinmen uygun değil demek bu kadar zor olmamalı.
Zibilyon tane kuzen, eş kuzenim var. Aralarında sizin tabirinizle çok açık giyineni de var ama hiçbiri evimde sütyenle gezmek istemedi. Insanların giyim sınırlarını değil de kendi sınırlarınızı iyi belirleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?