Eşimle tartışmamız :(

Yemin ederim kızlar yalan söylemiyorum. İlk başta aklıma gelmedi yazmak. Çünkü aklım bugğnkü konudaydı direk bugğn olanı yazdım. Fake değilim. Evet kuzeni olabilir ama bu ona donla sütye le yanında dolaşma hakkını eve arkadaş getirme hakkını vermez bence biz öyle gördük ailemizden. Evet eşimede kıza da tepki verdim hata etmiş olabilirim bem hata yapmadım demiyorum.sizden akıl almak istiyorum. Evet hırka giyerek namuslu olunmuyo. Ama insan ne olursa olsun bir evde kendi evi değilse eğer bu sekilde dolaşmamalı. Kendi rahatsa evde kaldığı kişinin bunu nasıl karşılayacağını düşünerek davranmalı. Eşim bu yğzden sert çıktı bana evet. Tartıştık herşeyi söyledi. Bu kendi arkadaşım mevzusunda arkadaşım kapalıdır 3 ta ede çocuğu var. Bu arkasımla olan mevzu geçen yaz ayında oldu. Eşim bizimle ilgilidir eğer aklını karıştıran olmazsa eşim çok dolduruşa gelen bir insan ve herkezetamam diyen bir insan. Eşimin bizimle ilgisini görünce keske benm eşimde böyle olsa çocuklarjma böyle davransa demeye başladı eşimin geleceği saat duş amaya hazırlanmaya başladı çocumlarını güzelce giydirmeye ilgikenmeye başladı ben eşime hizmet ettiğim halde kendide hizmet etöeye çalıştı. Karşı komsuma sürekli eşimden bahsederken gülğmseyerek bahsediyıemuş. Bu yüzden kuzende bu sekilde davranınca ister istemez bende rahatsız olmaya başladım. Eşime gğveniyorum nereye gittiğini kiminle olduğunu arkadaşlarının yanında arayıp benmle konusur. O yüzden eşime gğvenirim. Karşı tarafa gğvenmiyorum. Bende sizden budurumu nasıl düzeltebilirim. Akıl vermeniz içinde buraya yazdım. Tepki aldım evet olabilr bazınıza göre kuzenin bu sekilde dolaşmasj normal olabilr ama bazımıza göre normal değil.

Sizin yaptığınız da doğru değil eşinizin de yaptığı...

Eşini muhtemelen sinirinden öyle konuşmuştur. Birkaç güne geçer

ben sana degil disariya guvenmiyorum mazereti bence tamamen palavra. Esine guveniyorsan gerisi teferuat. Keske esinle anlassaydiniz, kiz size gelecem dediginde esiniz direk kestirip atsaydi basindan bir bahaneyle.

Evinize her gelen “art niyetli bir şeytan” mı? Peki.
Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim

Valla canim isin icine sutyen girince yorumum degisti.
Ettigin yemine guvenerek konunun fake olmadigini dusunursek;

O kuzeni de arkadasini da, o 20 senelik arkadasini da evine sokma bir daha.

Esinle de gerekirse kavga et.

Gerekirse kv ye kp ye acikca anlat.
Kiz evimizde sutyenle dolasiyor bu yuzden aramiz acildi haberiniz olsun..de

Kuzenşn annesi aradı eşin kızımı rahatsız etmesin dedi kendilerini haklı çıkardılar

ben sana degil disariya guvenmiyorum mazereti bence tamamen palavra. Esine guveniyorsan gerisi teferuat. Keske esinle anlassaydiniz, kiz size gelecem dediginde esiniz direk kestirip atsaydi basindan bir bahaneyle.
Eşim gelme veya müsaitdeğili planımız var demiyor bizim planımızı iptak ediyor ama gelene tamam diyor

Ev sizin eviniz kendinize göre haklisiniz, olay bu raddeye geldiyse tabiki kabul etmeyin ki zaten güzel bir dille söylemişsin iz oda esinize hemen bunu yetiştiriyorsa az bile demissiniz sonuçta sizin evinize geliyor bide kuyruk takiyor, açık veya kapalı herkes istediği gibi giyinebilir ama karşındakine de saygı duymalisin.birakin eşinizde konuşmasın sizinle az dışarda kalsın burnu surtsun o sizin burnunuzu surtmeye çalışıyor.

Evinize her gelen “art niyetli bir şeytan” mı? Peki.
Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim
Evime çok misafirim geldi ama sadece bh ikisnde takıntı yaptım çünkü diğerleri edepli düzgşn bir sekikde geldi evime

Kv yide aradkm görümcelerim kv benden yana ama eşim hepsinide susturdu malesef hepsi sinir küpü. Bırak sakinleşir diyolar ama ben küs kalmaya dayanan biri değilim küs kalmaha nasıl dayanırım bilmiyorum

Evinizde birini istemiyorsanız; müsait olmadığınızı düzgün bir dille anlatırsınız. Koşul koymak gerçekten çirkin.

Yorumlardan sonra sütyen, boxer geziyor eklemesi yapmışsınız. Madem bunu daha önce yaptı neden uyarmadınız? Bizim evimizde bu şekilde gezinmen uygun değil demek bu kadar zor olmamalı.

Zibilyon tane kuzen, eş kuzenim var. Aralarında sizin tabirinizle çok açık giyineni de var ama hiçbiri evimde sütyenle gezmek istemedi. Insanların giyim sınırlarını değil de kendi sınırlarınızı iyi belirleyin.

Kuzenin annesinin dedigine takildim ben. Esiniz ne yapti da kizimi rahatsiz etmesin dedi annesi? Esiniz mi israr ediyor acaba gel biz de kal diye?

Kızlar gerçekten allah yukarda şahidimdir ki bu mubarek ayda kimseyi birbirine düşürme gidi şlgi çekmek gibi bir derdim yok.fake diye düşünmeyin. Ben derdimi anlattım yardım edin akıl verin diye ama kv yi görümceler susturdu eşim bekarkende ailesine değil dışarıya daha iyiymiş evlenince de çoğu zaman böyle oldu bizden çok dışarıyı düşündüğü için.

Kuzenin annesinin dedigine takildim ben. Esiniz ne yapti da kizimi rahatsiz etmesin dedi annesi? Esiniz mi israr ediyor acaba gel biz de kal diye?
Eşim armaz kız geleceği zaman arıyor. Ben kızı arayıpda biraz kapalı giy dedim diye annesi eşimi arayıpda karın kızımı rahat bıraksın demiş kızımı üzmesin demiş

Kızım kendi tarzı buysa karışmak yablis.

KK olarak topluca haplandık mı bu gece? Ben bir şey mi kaçırdım niye herkes tuhaf yazıyor sağlam kahkaha attım Alemsiniz

Öyle gezdiği zaman söyledim bu sekilde dolaşma benm evimde oğlum 3yaşımda çocuğun bile tuhafına gidiyor güzelm hadi üstünü giy abinde gelir birazdan feln iyilikle yine söyledim güldü sadece kapı çaldı kitti bi atlet ve üzerinesort giydi geldi

Tamam kiskanmak biz kadinlarin doğasinda var daaa... sen baya abartmissin be canim.
Kuzeninden veya evine gelen misafirinden etkileşime gececek adami at cope gitsin bu 1..
Disarda daha birsuru senin tabirinle açık seçik giyinen kadinlar var. Ozaman eşini surekli takip et kime bakiyor kim açik giyinmiş diye.

Bende açik giyiniyorum kapanmayi istiyorum simdide insallah ama kim neyi tercih ediyorsa onu giysin. Aaa bu açik kesin bilmem ne diye dusunmek cok yanlis.

Eşine guvenmedigin icin kendi icinde cok buyutmussun. Bunlar inan cok sacma dusunceler. Gun icinde bircok guzel kadina bicok yakisikli adama bakmak durumunda kaliyoruz zaten..

Seni soyle anlayabilirim ; Giyiminden oturu degilde giydigini tasiyamiyor bilerek ucuz hareketler yapiyorsa o kişi zaten kendini belli eder ve acik acik soylerim. Ama boyle mahalle kavgasi gibi degil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…