- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
Eşim wvde yokken sütyenle dolanıyo eşim geldiğinde sort ve atlet fiyiyor ama göbek sırt göğüs açık yanı.Esin evdeykenmi bu kuzen sutyenle balkona cikiyor anlamadim?
Kiz arkadasini mi getiriyor birde bu kuzen size? Yatili mi kalmaya geliyor surekli?
Kim kimin adini sayikliyor?
Bence sakinlesin Ilk once ve tane tane yazin. Sorularimizi da cevaplayin.
Atlaya atlaya geldim vallahi
Yoksa yüreğim tükenir
İnsanlarım tavırları ve davranışları belli ediyor kendini.Bazi yorumlar disardan asiri samimiyetsiz görünüyor.Kuzenle esi yakistirmak? Kendi enistesiyle yegeniyle beraber olan insanlar var cokca gordugumuz,duydugumuz Türkiye gercegi.Etik olan bizce bu degil ama bunu yapan yasayan insanlar var mi? Coook..Önce bu konuyu imkansizmis gibi gostermeleri bir gecelim..
Ikncisi ne kadar tas gibi bir fizige guzellige ve saglam bir ozguvene sahip ne kadar modern goruslu olursaniz olun..Hamurumuzda var kiskanclik gelecek gogsu beli gorunen bir hatun dolanacak esinizin karsisinda.Siz hic bisey yokmus gibi cool takilacaksiniz oyle mi? Kusura bakmayin hepimiz kadiniz ve ben bunu yemiyorum!!
Ama konu sahibi arkadas tavriniz bu olmamaliydi orda hatali davranip esinizi de karsiniza almissiniz buna gerek yoktu.Daha olumlu,ilimli bir yontem bulabilirdiniz ama esinizin bu tavri da saglikli degil..Kuzenine ozur borcunuz oldugunu sanmiyorum cunku iyi niyetli degil neden yetistirsin ki arada söylenen seyleri duzgun olan bir insan? Bence esinizle konusun su dunyada ikiniz disinda hic kimse icin de aranizin acilmasina izin vermeyin..Insanlarin niyetlerinden nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz saskinim dogrusu!
Eşim wvde yokken sütyenle dolanıyo eşim geldiğinde sort ve atlet fiyiyor ama göbek sırt göğüs açık yanı.
- Benm kız arkadaşım geldi eşimin bizle ilgisini görünce eşime davranısı evde olan davranısı değişti. Benm arkadaşım sayıkladı eşimin ismini
- Evet kuzeni yatılıgeliyor.eşim benm istemediğimi bile bile tamam diyoe
Cünkü sifir kol giyinen herkes birilerinin esini ayartma derdinde.....
Ya onu diyorum işteHa bi de eşi ensest ilişkiden kuzeni giydirerek korumak konuşuldu
İnsan bu yakıştırmayı yaparken utanır dedim diye "Ensest ilişki gerçeaa var ama" diyolla.
İnsan kocasına bu tip bi ilişkiyi yakıştırıp düşünebiliyorsa zaten neden evli kalır ki?
Kusura bakmayın ama bem sizin gibi karnı geniş insanlardan değilim biri geliğ götü göbeği göğsü açıpkocamın karşısında dolanacak bemde buna normalmiş gibi davranıcam öylemi. Bemce siz çok rahatsıznız.enişte baldız kaçanlarıda kuzen kaçanlarda var kusura bakmayın ama ben rahat olamıyorum sizin gibiHa bi de eşi ensest ilişkiden kuzeni giydirerek korumak konuşuldu
İnsan bu yakıştırmayı yaparken utanır dedim diye "Ensest ilişki gerçeaa var ama" diyolla.
İnsan kocasına bu tip bi ilişkiyi yakıştırıp düşünebiliyorsa zaten neden evli kalır ki?
Evet oyle diyolllaa:) giyinerek yuzde elli ciplakken yuzde yuz canim :))Ha bi de eşi ensest ilişkiden kuzeni giydirerek korumak konuşuldu
Şimdi siz kocanıza güveniyorsunuz ama kuzen fena öyle mi ?Kusura bakmayın ama bem sizin gibi karnı geniş insanlardan değilim biri geliğ götü göbeği göğsü açıpkocamın karşısında dolanacak bemde buna normalmiş gibi davranıcam öylemi. Bemce siz çok rahatsıznız.enişte baldız kaçanlarıda kuzen kaçanlarda var kusura bakmayın ama ben rahat olamıyorum sizin gibi
Eşim hallenmiyor bakmıyor bile ben bizim ailede bizi büyütn insanlar bunun doğru ol adığını göstererek büyğttğ o yğzden bende eşimin yanında bu sekilde dolaş asında rahatsız oldumÖzelikle kuzen olduğunda. Hani tüm hayati beraber geçirdiğin ailen.
Adam azicik kuzenin gögüsünü görüp halleniyorsa ben adamdan tiksinirdim, kuzenden değil.
Konu sahibi giyiminden rahatsız kuzenin.Hala giyime kusama takilan arkadaslar var.Bu kuzen kisisinin niyetini kac kisi gorebildi??
Eşim hallenmiyor bakmıyor bile ben bizim ailede bizi büyütn insanlar bunun doğru ol adığını göstererek büyğttğ o yğzden bende eşimin yanında bu sekilde dolaş asında rahatsız oldum
Sayet ic camasirla dolasacak kadar gelismis ise bu arkadas :) onu da yapmaktan beis gormez.Kac kisi kuzeninin yaninda boyle dolasiyor??Konu sahibi giyiminden rahatsız kuzenin.
Yoksa "kocamın dudaklarına yapıştı "yazdı da biz mi görmedik ??
İç çamaşırıyla kuzenin yanında mı dolaşmışSayet ic camasirla dolasacaka kadar gelismis ise bu arkadas :) onu da yapmaktan beis gormez.Kac kisi kuzeninin yaninda boyle dolasiyor??
İç çamaşırıyla kuzenin yanında mı dolaşmış
Konu sahibine göre şort bile giyse açık olduğu için iç çamaşırıdır o muhtemelen
Ayrıca arkadaşı eşinin adını sayıklıyormuş.Konu sahibi napmış ? Oturup dinlemiş mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?