Eşimle tartışmamız :(

Bazi yorumlar disardan asiri samimiyetsiz görünüyor.Kuzenle esi yakistirmak? Kendi enistesiyle yegeniyle beraber olan insanlar var cokca gordugumuz,duydugumuz Türkiye gercegi.Etik olan bizce bu degil ama bunu yapan yasayan insanlar var mi? Coook..Önce bu konuyu imkansizmis gibi gostermeleri bir gecelim..
Ikncisi ne kadar tas gibi bir fizige guzellige ve saglam bir ozguvene sahip ne kadar modern goruslu olursaniz olun..Hamurumuzda var kiskanclik gelecek gogsu beli detaylica gorunen bir hatun dolanacak esinizin karsisinda.Siz hic bisey yokmus gibi cool takilacaksiniz oyle mi? Kusura bakmayin hepimiz kadiniz ve ben bunu yemiyorum!!
Ama konu sahibi arkadas tavriniz bu olmamaliydi orda hatali davranip esinizi de karsiniza almissiniz buna gerek yoktu.Daha olumlu,ilimli bir yontem bulabilirdiniz ama esinizin bu tavri da saglikli degil..Kuzenine ozur borcunuz oldugunu sanmiyorum cunku iyi niyetli degil neden yetistirsin ki arada söylenen seyleri duzgun olan bir insan? Bence esinizle konusun su dunyada ikiniz disinda hic kimse icin de aranizin acilmasina izin vermeyin..Insanlarin niyetlerinden nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz saskinim dogrusu!

Esin evdeykenmi bu kuzen sutyenle balkona cikiyor anlamadim?

Kiz arkadasini mi getiriyor birde bu kuzen size? Yatili mi kalmaya geliyor surekli?
Kim kimin adini sayikliyor?

Bence sakinlesin Ilk once ve tane tane yazin. Sorularimizi da cevaplayin.
Eşim wvde yokken sütyenle dolanıyo eşim geldiğinde sort ve atlet fiyiyor ama göbek sırt göğüs açık yanı.
  • Benm kız arkadaşım geldi eşimin bizle ilgisini görünce eşime davranısı evde olan davranısı değişti. Benm arkadaşım sayıkladı eşimin ismini
  • Evet kuzeni yatılıgeliyor.eşim benm istemediğimi bile bile tamam diyoe

Atlaya atlaya geldim vallahi
Yoksa yüreğim tükenir

Ha bi de eşi ensest ilişkiden kuzeni giydirerek korumak konuşuldu
İnsan bu yakıştırmayı yaparken utanır dedim diye "Ensest ilişki gerçeaa var ama" diyolla.
İnsan kocasına bu tip bi ilişkiyi yakıştırıp düşünebiliyorsa zaten neden evli kalır ki?

İnsanlarım tavırları ve davranışları belli ediyor kendini.
Eşim suan evde ve diğer oda da uyuyor eve geldi hiç konusmadı bile ama öğlen kine göre daha sakin ama hala siniri var konuşmaya çalışrım biraz önce ama istemedş

Kuzeni kac yasinda? Yeni nesil oyle gobegi acik geziyor etrafta yani moda zaten.
Kuzeni nekadar aralikla yatili geliyor? Surekli mi? Deniz kenarinda eviniz mi var size yakin arkadas cevresi mi var oturdugunuz yerde.. ne icin geliyormus?

Arkadasin da esinin kuzeninin arkadasi mi?
Yani ortak arkadas?
Arkadasin niye yatili sizde kaliyor? Sebeo?

Ya onu diyorum işte
Sen adama güveniyorsun dimi
Kadın evde sütyenle geziyomuş ee gezsin sanki kocasının yanında geziyor.
Ensest e hiç girme zaten

Kusura bakmayın ama bem sizin gibi karnı geniş insanlardan değilim biri geliğ götü göbeği göğsü açıpkocamın karşısında dolanacak bemde buna normalmiş gibi davranıcam öylemi. Bemce siz çok rahatsıznız.enişte baldız kaçanlarıda kuzen kaçanlarda var kusura bakmayın ama ben rahat olamıyorum sizin gibi

Evet oyle diyolllaa:) giyinerek yuzde elli ciplakken yuzde yuz canim :))
Avrupada degil Türkiye de yasiyoruz

Şimdi siz kocanıza güveniyorsunuz ama kuzen fena öyle mi ?
Heran kocanızı kandırabilir ?
Doğru mu anladım ??

Özelikle kuzen olduğunda. Hani tüm hayati beraber geçirdiğin ailen.

Adam azicik kuzenin gögüsünü görüp halleniyorsa ben adamdan tiksinirdim, kuzenden değil.
Eşim hallenmiyor bakmıyor bile ben bizim ailede bizi büyütn insanlar bunun doğru ol adığını göstererek büyğttğ o yğzden bende eşimin yanında bu sekilde dolaş asında rahatsız oldum

Eşim hallenmiyor bakmıyor bile ben bizim ailede bizi büyütn insanlar bunun doğru ol adığını göstererek büyğttğ o yğzden bende eşimin yanında bu sekilde dolaş asında rahatsız oldum

Tüm konuyu okumadan yazmiştim onu. Kuzen boxer sütyen ile geziyor. Arkadaş rüyalarinda eşinin adini sayikliyormuş. Tüm kadinlar eşinin peşinde. Ne kadar fantastik bir hayat :)

Yani konuna inanmiyorum. Yinede imla kurallarina göre yazsaydin iyi olurdu.

Konu sahibi giyiminden rahatsız kuzenin.
Yoksa "kocamın dudaklarına yapıştı "yazdı da biz mi görmedik ??
Sayet ic camasirla dolasacak kadar gelismis ise bu arkadas :) onu da yapmaktan beis gormez.Kac kisi kuzeninin yaninda boyle dolasiyor??

Kıyafetini bilmem de sürekli eşinle irtibat halinde olması ilginç değil mi? Yani sen onun eşisin ama o kuzeninden alıyor haberleri. Sen kızı uyarıyorsun tamam diyor güzel güzel sonra anında haber uçuyor. Belki sana kızcağını bile düşünmeden çaktırmadan haber veriyor kız. Bir garip geldi bana.Eşinin onu bu denli desteklemesi de tuhaf geldi. Evet siz fevri davranmışsınız kıza karşı, sakince daha akıllıca hareket edebilirdiniz. Bir de eşinizi çok koruyorsunuz.Ne olursa olsun o sizin eşiniz sırf bu olay sonrası sizden bıktığını söylemiş Sizce onun hiç suçu yok mu hep mi çevre suçlu?

Sayet ic camasirla dolasacaka kadar gelismis ise bu arkadas :) onu da yapmaktan beis gormez.Kac kisi kuzeninin yaninda boyle dolasiyor??
İç çamaşırıyla kuzenin yanında mı dolaşmış
Konu sahibine göre şort bile giyse açık olduğu için iç çamaşırıdır o muhtemelen
Ayrıca arkadaşı eşinin adını sayıklıyormuş.Konu sahibi napmış ? Oturup dinlemiş mi ??

Uykudan uyanıp başında beklemiş olabilir sayıklayana kadar.

Kuzenin direk aranizda konusulanlari esinize soylemesine takıldım.
Rahatsız olduğu bir durum varsa konuşmada sizede söyleyebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…