Eşimle tartışmamızda kim haklı?

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.854
6.599
158
Sabah uyandım ve baktım salonda PC başında işleri ile uğraşıyor boynundan öptüm gelsene koltuğa sarılalım dedim geldi sarıldık opustuk sonra adet değil misin neden ileri gidiyorsun dedi çok kötü bozuldum. İleri gidiyorsun dediği de boynundan öptüm o da benim boynumdan falan öptü bu yani. Ne alaka eşimle ileri gitmeden opusemem mi hep böyle yapıyorsun biraz opusmede ileri gitmek istiyorsun ileri gitmeyecekse öpüşmenin de koklaşmanın da anlamı yok senin için dedim. Gözlerim doldu. Hayvanlar gibi yemek yiyip yatağa gidip uyuyup sonra da geberip gidelim olur dedim sesimi yükselttim çünkü çok kırıldım.
En az bir ay yatağa girmeyecek kadar soğudum.
Gün içinde küçük hareketlerle gönlümü almaya çalıştı ne bileyim meyve falan ben de uzatmadım normal davrandım ama hep böyle yaptığını düşündükçe sinir oluyorum

Hayvanlar gibi? geberip gidelim? çook aşırı gereksiz bi tepki bence bu, onun tavrı da hoş değil ama sizinki de gereksiz, ikiniz de haksızsınız

Kız adamı işinden kaldırıp koltuğa çağırmışsın. İleri gitmek istediğini düşünmüş. Yoo halimiz böyle iyi deyip geçebilirdin. Zorlamamış sonuçta. Zorluyorsa ısrar ediyorsa sıkıntı.

En az bir ay ne bu arada? İnşaat firmasıyla konuş, yatağınızın ortasına tuğla örsünler.

Bencede sen haklısın yani sonucu yatakta bitmeyecekse bı anlamı yok seni opmemin demeye getirmiş. Aynı duruma dusur bence olmadık zamanda sana yaklaştığında bı dk ya şuan sevisemeyiz diye bozulmasini sağla belki anlar oda beeelkii

Ama zaten ileri gitmemin mümkün olmadığı bir hal içerisindeyim ki yani

Çok basit Bi meseleyi bu kadar büyütmeyi nasıl becerdin
Erkek milleti aklı fikri hep o bilmiyor musun

Eşim de regl dönemlerimde fazla yakınlaşmazdı evliliğimizin ilk zamanlarında. Sonra üzüldüğümü görünce anlayıp davranışını değiştirdi. Büyük tepkiler vermek yerine üzüldüğünüzü belli edin, temas sadece cinsellik içinde olunca değil, hayatın her anında bir ihtiyaç çiftler için sonuçta. Sinirlenmenizi anlıyorum ama kendinizi koşullamayın en az bir ay yakınlık yaşamak istemem gibi bence.

Birisi kocası gaz çıkardı diye küser,öteki doğum günü hediyesi almadı diye ağlar başından kovar,diğeri de reglsin ileriye gitmeyelim diyen kocasına bağırıp çağırıp ağlar ve aynı yatağa giremeyecek kadar soğur. Abi siz şaka mısınız?

Ama zaten ileri gitmemin mümkün olmadığı bir hal içerisindeyim ki yani

Yav adam bunu nereden bilsin? Tamam regl sürecindesin ama erken bitmiş olabilir. Belki başka şey olacaktır.

"Sen de çok fenasın" de anlık kızarsın, o gönlünü almaya çalışırken naz yaparsın geçersin.

Olabilir ereksiyon bu rahatsız edici bir durum mu illa bu yere mi sokmasi lazım hemen ereksiyon olunca biz mesela yüzeysel sevisemez miyiz
Erkekler de boşalmazsa ağrı bile olabiliyormuş. Onlar direk boşalma akıllarında. Biz gibi değiller

Yani genelde iki öpücükle kalmadığı için adam çokta haksız sayılmaz. İster istemez devamı geliyor çünkü
Zaten normal zamanda gelmesi çok güzel bisey asla reddetmem gayet de istekliyimdir hatta ben de devamını getiririm çoğu zaman. Ama yani devamı gelmeyecekse o zaman koklasmayalim çok kırıcı bir yaklaşım ya

Bana kocam cips yedirmedi diye üç gündür konuşmuyorum onla. Sağlıksızmış. Şimdi iş yerinde ve ben balkonda dev bir cips gömdüm çayla
Kocaları savunmayın :)))

Valla diğer konuları da okudum onlarla kıyaslanmayacak kadar istekliyimdir ve ben yatağa atarım kocamı ama sadece yatağa gidecekse opuselim yoksa opusmeyelim yaklaşımını onur kırıcı buldum bu gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…