Eşimle tartışmamızda kim haklı?

Hiç anlamıyor ki hep böyle aslında beni sinirlendiren de aşkında bu
Ama iste onun amaci sizi kirmak degil, genelde romantik biri degilse boyle seyleri pek anlamaz ,guzelce anlatinca anlayacaktir ve alisacaktir bu duruma eminim hosunada gider,farkli bakabiliyor erkekler bizim gibi degiller ondan, kirilmayin

Hem beğenme hem komik ifadesi bırakmak istedim bu mesaja
Konuya gelince malesef erkekler bu konuda çok odun ve evet ereksiyon olduktan sonra- ki boyundan öpmek bunun için yeterli bence- devamını istiyorlar. O azmis terslemis,siz reglsiniz alinmissiniz orta yol bulmak zor olmuş.

Ya o anlığına öyle bir niyetle yaptığınızı sanmış olabilir o niyetle de yapmış olabilirdiniz sanki sizi tacizle suçlamış gibi niye alındınız ki:) bu arada reglken boşalmak ağrılara iyi gelir. İlla penetrasyon olmadan da seks yapabilirsiniz. Yok yere bozuşmuşsunuz inadına bidaha yılışın :d

Ben de yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyor ki yani biz niye bunu yapmıyoruz ki yani hallah hallah ya

Olabilir ereksiyon bu rahatsız edici bir durum mu illa bu yere mi sokmasi lazım hemen ereksiyon olunca biz mesela yüzeysel sevisemez miyiz

Belli tempo ile evet. Fakat onlar açısından bir eşik asilirsa ağrı yapabilir bizler gibi değiller fiziksel özellikleri başka
Bir anda hizlanmis sonra hayal kırıklığına uğramış yanlış tepki vermiş Tepkiniz çok kırıcı abartmayın orta yolu bulmak zor olmamalı

Regl iken nedense sevişmeye pek yanasmiyorlar sanırım.

Aslında ben sizin gibi düşünüyorum.
Sevismenin en haz verici noktasının birleşme olmadığına inanıyorum. Harika bir ön sevisme ile birleşmiş kadar olmak mümkün.
Ama kuş beyinlere bunu anlatmaya çalışmak bile yorucu..

Ben de yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyor ki yani biz niye bunu yapmıyoruz ki yani hallah hallah ya
Ben valla konuşma ulan kocalık görevin kaçma bir yere diyip evde kovalardım. Kusura bakmayın ben seks konusunu basit bulduğum için şakasını yapabiliyorum alınmıyosunuzdur umarım. Sevgi varsa böyle konularda her zaman anlaşma sağlanır

Yani mesela kıyafetlerle bile mümkün hatta onun migdesj bulanmasa bence normal de olur yani

E adam da boşalsın illa kadının içine mi sokmalı? Bekarken birbirine sürten insanlar evlenince sürtmeyi beğenmez olmuş peh

Alışık değil mi acaba. İşin sonucu hep yatağa gittiyse yine öyle sanmış olabilir. Sağda solda sıkıştırıp devamını getirmeyin alıştırın adamı ne diyelim

E adam da boşalsın illa kadının içine mi sokmalı? Bekarken birbirine sürten insanlar evlenince sürtmeyi beğenmez olmuş peh

Yahu öyle mi dedim gerçekten çok ilgincsiniz
Adam banyoda bosalsa yine olay olacaktı adamı bile bile coşturup son noktaya getirip sonra hayvana bağlamak ne kdr mantıklı?
Ayrıca sizi saygıya davet ediyorum kimin ne yaşadığını bilmeden yaptığınız yorum hiç hoş değil

Kocalık görevi adetken yok sanıyor

Yanlış anlamış olabilir. Sadece öpmek, sarılmak vesaire istemeniz normal ama hayvanlı mayvanlı bağırarak verdiğiniz tepki olmamış. Ne gerek var? Sakince anlatamıyor musunuz derdinizi?

Yok ya banyoya gitmesin biz kıyafetle sevisemez miyiz boşalamaz mıyız çoğu zaman gel devam edelim diyorum olmaz diyor hatta opusme aşamasında bile duruyoruz yani sanıyor ki benim kıyafetle yapma fantezim var o da kurban

Yok ya banyoya gitmesin biz kıyafetle sevisemez miyiz boşalamaz mıyız çoğu zaman gel devam edelim diyorum olmaz diyor hatta opusme aşamasında bile duruyoruz yani sanıyor ki benim kıyafetle yapma fantezim var o da kurban

Onu da siz öğreteceksiniz şimdi ne diyim burda. Ama bu hayvan fln derken olmaz

Bu arada benim bir sağlık sorunumdan dolayı böyle bir sorun yaşamıyorum ama sandığımızdan daha fiziksel sorun yaşadıklarını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…