Hiç anlamıyor ki hep böyle aslında beni sinirlendiren de aşkında buSizin niyetiniz isinma hareketiydi ama O onu deplasmana cagirdiginizi sandi mevzuyu anlamadi
Ama iste onun amaci sizi kirmak degil, genelde romantik biri degilse boyle seyleri pek anlamaz ,guzelce anlatinca anlayacaktir ve alisacaktir bu duruma eminim hosunada gider,farkli bakabiliyor erkekler bizim gibi degiller ondan, kirilmayinHiç anlamıyor ki hep böyle aslında beni sinirlendiren de aşkında bu
Hem beğenme hem komik ifadesi bırakmak istedim bu mesajaBirisi kocası gaz çıkardı diye küser,öteki doğum günü hediyesi almadı diye ağlar başından kovar,diğeri de reglsin ileriye gitmeyelim diyen kocasına bağırıp çağırıp ağlar ve aynı yatağa giremeyecek kadar soğur. Abi siz şaka mısınız?
Ben de yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyor ki yani biz niye bunu yapmıyoruz ki yani hallah hallah yaYa o anlığına öyle bir niyetle yaptığınızı sanmış olabilir o niyetle de yapmış olabilirdiniz sanki sizi tacizle suçlamış gibi niye alındınız ki:) bu arada reglken boşalmak ağrılara iyi gelir. İlla penetrasyon olmadan da seks yapabilirsiniz. Yok yere bozuşmuşsunuz inadına bidaha yılışın :d
Olabilir ereksiyon bu rahatsız edici bir durum mu illa bu yere mi sokmasi lazım hemen ereksiyon olunca biz mesela yüzeysel sevisemez miyiz
Ben valla konuşma ulan kocalık görevin kaçma bir yere diyip evde kovalardım. Kusura bakmayın ben seks konusunu basit bulduğum için şakasını yapabiliyorum alınmıyosunuzdur umarım. Sevgi varsa böyle konularda her zaman anlaşma sağlanırBen de yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyor ki yani biz niye bunu yapmıyoruz ki yani hallah hallah ya
Yani mesela kıyafetlerle bile mümkün hatta onun migdesj bulanmasa bence normal de olur yaniRegl iken nedense sevişmeye pek yanasmiyorlar sanırım.
Aslında ben sizin gibi düşünüyorum.
Sevismenin en haz verici noktasının birleşme olmadığına inanıyorum. Harika bir ön sevisme ile birleşmiş kadar olmak mümkün.
Ama kuş beyinlere bunu anlatmaya çalışmak bile yorucu..
E adam da boşalsın illa kadının içine mi sokmalı? Bekarken birbirine sürten insanlar evlenince sürtmeyi beğenmez olmuş pehBelli tempo ile evet. Fakat onlar açısından bir eşik asilirsa ağrı yapabilir bizler gibi değiller fiziksel özellikleri başka
Bir anda hizlanmis sonra hayal kırıklığına uğramış yanlış tepki vermiş Tepkiniz çok kırıcı abartmayın orta yolu bulmak zor olmamalı
E adam da boşalsın illa kadının içine mi sokmalı? Bekarken birbirine sürten insanlar evlenince sürtmeyi beğenmez olmuş peh
Kocalık görevi adetken yok sanıyorBen valla konuşma ulan kocalık görevin kaçma bir yere diyip evde kovalardım. Kusura bakmayın ben seks konusunu basit bulduğum için şakasını yapabiliyorum alınmıyosunuzdur umarım. Sevgi varsa böyle konularda her zaman anlaşma sağlanır
Yani mesela kıyafetlerle bile mümkün hatta onun migdesj bulanmasa bence normal de olur yani
Yok ya banyoya gitmesin biz kıyafetle sevisemez miyiz boşalamaz mıyız çoğu zaman gel devam edelim diyorum olmaz diyor hatta opusme aşamasında bile duruyoruz yani sanıyor ki benim kıyafetle yapma fantezim var o da kurbanYahu öyle mi dedim gerçekten çok ilgincsiniz
Adam banyoda bosalsa yine olay olacaktı adamı bile bile coşturup son noktaya getirip sonra hayvana bağlamak ne kdr mantıklı?
Ayrıca sizi saygıya davet ediyorum kimin ne yaşadığını bilmeden yaptığınız yorum hiç hoş değil
Yok ya banyoya gitmesin biz kıyafetle sevisemez miyiz boşalamaz mıyız çoğu zaman gel devam edelim diyorum olmaz diyor hatta opusme aşamasında bile duruyoruz yani sanıyor ki benim kıyafetle yapma fantezim var o da kurban
Bu artık patlama oldu sanırımYanlış anlamış olabilir. Sadece öpmek, sarılmak vesaire istemeniz normal ama hayvanlı mayvanlı bağırarak verdiğiniz tepki olmamış. Ne gerek var? Sakince anlatamıyor musunuz derdinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?