- 20 Ekim 2018
- 2.687
- 4.097
- 133
Ben de onu her bos yakaladığımda ben oynasma hakimdeyim zaten kırıldığım şey madem yatağa gitmeyecek oynasmayalim şeklindeki yaklaşımı.Benim eşimde benim regl donemlerimi benden iyi bilir nezaman olacağımı falan olduğumda da yakinlasirsam ya sen regl degilmisin ileri gidiyorsun bak sonra ben zortluyorum diye güler. Normalde de zaten sürekli her boş yakaladığında oynasma peşinde olduğu için ben çok alinmam sen regl degilmisin lafına. Demekki eşin genelde böyle yapıya mi sahip sonucu yatağa baglanmiyorsa yaklasmazmi yoksa reglsin diyemi taktın bukadar. Boşver büyütme içinde erkekler uflesenalıyor amaan
Ay hepsini okudum da osuruklu konuyu kaçırmışım ya tühBirisi kocası gaz çıkardı diye küser,öteki doğum günü hediyesi almadı diye ağlar başından kovar,diğeri de reglsin ileriye gitmeyelim diyen kocasına bağırıp çağırıp ağlar ve aynı yatağa giremeyecek kadar soğur. Abi siz şaka mısınız?
Siz istiyorsunuz diye istemek zorunda mı ?Son nokta hariç evet istiyorum son noktada da kıyafetle olabiliriz yani. Bunu istemek igrenclik mi ? Bunu istediğimi her adetimde biliyor her seferinde beni bozup atıyor
Şu erkeklerin çocukken bize öğretilen gibi seks delisi olmadığını bir kabullenin artık.Sabah uyandım ve baktım salonda PC başında işleri ile uğraşıyor boynundan öptüm gelsene koltuğa sarılalım dedim geldi sarıldık opustuk sonra adet değil misin neden ileri gidiyorsun dedi çok kötü bozuldum. İleri gidiyorsun dediği de boynundan öptüm o da benim boynumdan falan öptü bu yani. Ne alaka eşimle ileri gitmeden opusemem mi hep böyle yapıyorsun biraz opusmede ileri gitmek istiyorsun ileri gitmeyecekse öpüşmenin de koklaşmanın da anlamı yok senin için dedim. Gözlerim doldu. Hayvanlar gibi yemek yiyip yatağa gidip uyuyup sonra da geberip gidelim olur dedim sesimi yükselttim çünkü çok kırıldım.
En az bir ay yatağa girmeyecek kadar soğudum.
Gün içinde küçük hareketlerle gönlümü almaya çalıştı ne bileyim meyve falan ben de uzatmadım normal davrandım ama hep böyle yaptığını düşündükçe sinir oluyorum
Bir tarafta da dövülen, sövülen, bıçaklanan, hatta ölümlerden dönen ama hâlâ kocasını seven ve savunan bir tayfa var.Birisi kocası gaz çıkardı diye küser,öteki doğum günü hediyesi almadı diye ağlar başından kovar,diğeri de reglsin ileriye gitmeyelim diyen kocasına bağırıp çağırıp ağlar ve aynı yatağa giremeyecek kadar soğur. Abi siz şaka mısınız?
Forum iktidarsız adam konularından geçilmiyor, sen ne diyorsun? Yoo tam tersi.Çok basit Bi meseleyi bu kadar büyütmeyi nasıl becerdin
Erkek milleti aklı fikri hep o bilmiyor musun
Klasik erkek işte.Bosver o kadar takılma...Sabah uyandım ve baktım salonda PC başında işleri ile uğraşıyor boynundan öptüm gelsene koltuğa sarılalım dedim geldi sarıldık opustuk sonra adet değil misin neden ileri gidiyorsun dedi çok kötü bozuldum. İleri gidiyorsun dediği de boynundan öptüm o da benim boynumdan falan öptü bu yani. Ne alaka eşimle ileri gitmeden opusemem mi hep böyle yapıyorsun biraz opusmede ileri gitmek istiyorsun ileri gitmeyecekse öpüşmenin de koklaşmanın da anlamı yok senin için dedim. Gözlerim doldu. Hayvanlar gibi yemek yiyip yatağa gidip uyuyup sonra da geberip gidelim olur dedim sesimi yükselttim çünkü çok kırıldım.
Gün içinde küçük hareketlerle gönlümü almaya çalıştı ne bileyim meyve falan ben de uzatmadım normal davrandım ama hep böyle yaptığını düşündükçe sinir oluyorum
Bence ileri gitmeyecekse oynaşmayalım demek istememiş, ileri gidince devamı gelecek diye düşünüp sormuş regl değil miydin diye, bu kadar tepkiyi haketmemiş sanki, garibim heyecanlandı belkiSabah uyandım ve baktım salonda PC başında işleri ile uğraşıyor boynundan öptüm gelsene koltuğa sarılalım dedim geldi sarıldık opustuk sonra adet değil misin neden ileri gidiyorsun dedi çok kötü bozuldum. İleri gidiyorsun dediği de boynundan öptüm o da benim boynumdan falan öptü bu yani. Ne alaka eşimle ileri gitmeden opusemem mi hep böyle yapıyorsun biraz opusmede ileri gitmek istiyorsun ileri gitmeyecekse öpüşmenin de koklaşmanın da anlamı yok senin için dedim. Gözlerim doldu. Hayvanlar gibi yemek yiyip yatağa gidip uyuyup sonra da geberip gidelim olur dedim sesimi yükselttim çünkü çok kırıldım.
Bir de bayilsaydin ferihaSabah uyandım ve baktım salonda PC başında işleri ile uğraşıyor boynundan öptüm gelsene koltuğa sarılalım dedim geldi sarıldık opustuk sonra adet değil misin neden ileri gidiyorsun dedi çok kötü bozuldum. İleri gidiyorsun dediği de boynundan öptüm o da benim boynumdan falan öptü bu yani. Ne alaka eşimle ileri gitmeden opusemem mi hep böyle yapıyorsun biraz opusmede ileri gitmek istiyorsun ileri gitmeyecekse öpüşmenin de koklaşmanın da anlamı yok senin için dedim. Gözlerim doldu. Hayvanlar gibi yemek yiyip yatağa gidip uyuyup sonra da geberip gidelim olur dedim sesimi yükselttim çünkü çok kırıldım.
Ne alaka ne alaka? Elle de mi yapmamış bekarken de elle yapmayı beğenmez olmuş bu beyimiz. SaçmalıyosunuzYahu öyle mi dedim gerçekten çok ilgincsiniz
Adam banyoda bosalsa yine olay olacaktı adamı bile bile coşturup son noktaya getirip sonra hayvana bağlamak ne kdr mantıklı?
Ayrıca sizi saygıya davet ediyorum kimin ne yaşadığını bilmeden yaptığınız yorum hiç hoş değil
Neye göre bu oranı verdiniz acaba? Benim eşim öyle değil. Erkeklerin hanzoluklarını haklı çıkarmaya çalışmayın derimBu konuda erkeklerin bizden farkli oldugunu üzüle üzüle anlayacaksiniz maalesef, kendinizi yirtsaniz boş.
Siz haksizsiniz, esiniz ise %200 hakli.
Olayi; benimle sevismeyecekse opmek istemiyor, sevmiyor dusuncesinden cikaracaksiniz, oyle değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?