Eşimle tartışmamızda kim haklı?

Benim eşimde benim regl donemlerimi benden iyi bilir nezaman olacağımı falan olduğumda da yakinlasirsam ya sen regl degilmisin ileri gidiyorsun bak sonra ben zortluyorum diye güler. Normalde de zaten sürekli her boş yakaladığında oynasma peşinde olduğu için ben çok alinmam sen regl degilmisin lafına. Demekki eşin genelde böyle yapıya mi sahip sonucu yatağa baglanmiyorsa yaklasmazmi yoksa reglsin diyemi taktın bukadar. Boşver büyütme içinde erkekler uflesen alıyor amaan

Ben de onu her bos yakaladığımda ben oynasma hakimdeyim zaten kırıldığım şey madem yatağa gitmeyecek oynasmayalim şeklindeki yaklaşımı.

Ay hepsini okudum da osuruklu konuyu kaçırmışım ya tüh

Hayvanlar gibi geberip falan çok fazla abartı ve itici bir tepki bence konunun öncesi ve devamı hiç önemli değil Eşim bu kadar basit bi olayda bu cümleleri kursa muhtemelen soğuyan taraf ben olurdum

Bu konuda erkeklerin bizden farkli oldugunu üzüle üzüle anlayacaksiniz maalesef, kendinizi yirtsaniz boş.
Siz haksizsiniz, esiniz ise %200 hakli.

Olayi; benimle sevismeyecekse opmek istemiyor, sevmiyor dusuncesinden cikaracaksiniz, oyle değil çünkü.

Şu erkeklerin çocukken bize öğretilen gibi seks delisi olmadığını bir kabullenin artık.

Bir tarafta da dövülen, sövülen, bıçaklanan, hatta ölümlerden dönen ama hâlâ kocasını seven ve savunan bir tayfa var. bir şeyin de ortası yok.

Klasik erkek işte.Bosver o kadar takılma...

Bence ileri gitmeyecekse oynaşmayalım demek istememiş, ileri gidince devamı gelecek diye düşünüp sormuş regl değil miydin diye, bu kadar tepkiyi haketmemiş sanki, garibim heyecanlandı belki

Ayın belli dönemlerde hormonlar böyle asabi yapıyor biz kadınları. Elbette ki sonu cinselliğe gitmeyecek öpüşmeler ve sarılmalar yaşanabilir ama adam tahrik olmuştur yaptıklarınızdan ve ileriye gidemeyeceği için de bozulmuştur. Büyütülecek bir durum değil bence.

Bir de bayilsaydin feriha

Bırak öpüşmeyi , teması ben eşime günaydın desem "seks?" der. Bi de boynundan öpecem sonrası gelmeyecek ?

Ne alaka ne alaka? Elle de mi yapmamış bekarken de elle yapmayı beğenmez olmuş bu beyimiz. Saçmalıyosunuz

Neye göre bu oranı verdiniz acaba? Benim eşim öyle değil. Erkeklerin hanzoluklarını haklı çıkarmaya çalışmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…