Ya umarım.E ablacım senin söylediklerin ile yorum yapacaz ya ne bekliyorsun? Ne seni tanırız ne kocanı. Ayrıca evet drama quuenlik bu yaptığınız . Ama özür dilemesi veya alttan almayın kesinlikle . Hicbirsey olmamış gibi davranın . Kolaylıkla olsun inşallah
Ben de biliyorum ama dediğim gibi bu dönem biraz stresliyim ve etki edeceğini düşündüm anlık bir durumduArkadaşım,ciddi ciddi o an içtiği biranın sperm kalitesini bozacağını düşünüyor musunuz? Bu kadar bilgisizlikle nasıl çocuk doğuracaksınız hayretler içerisindeyim sabah sabah
Sadece ilişkinizi yıpratırsınız böyle. Birbirinizden nefret eder durursunuz. Neyse ki adam çıkmış gitmiş düğüne,oturmamış evde, takdir ettim kendisini.Ben de biliyorum ama dediğim gibi bu dönem biraz stresliyim ve etki edeceğini düşündüm anlık bir durumdu
Eğlenmesinde hiçbir problem yok tabi eğlenir ben sadece yumurtlama günlerime taktığım için bir sorun çıksın istemedim tabi alası çıktı o ayrı
Şimdi 1.si tek başına düğüne göndermeseydiniz keşke, başkaları kavga ettiğinizi öğrenmesin. İnsallah misafir geldi aniden falan diyip toplamıştır.Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Böyle saçma sapan bir gaz verme görmedimŞimdi 1.si tek başına düğüne göndermeseydiniz keşke, başkaları kavga ettiğinizi öğrenmesin. İnsallah misafir geldi aniden falan diyip toplamıştır.
2.si bende ovulasyon testi ile takipler yaptım senelerce bu gibi durumlarda erkenden değerlendirip yıkanıp saçımı topuz yapıp önlerimi saç spreyi ile yapıştırıp topuzlu gidiyordum.
Yıllardır çocuk için cabaladigimiz için eşimde bende alkolü bıraktık (eşim istemedi ben zorla içme dedim içmedi) eminim sizin eşiniz de arkadaşı ile icmek istemiştir ama çocuk olayı ayrı bir konu olmez içmezse. Demek ki sizin kadar önemsemiyor bence beklemeye alın o konuyu
Ve sakın siz konuşmaya çalışmayın
Konuya verdiğiniz hassasiyeti anlasın.
Evlenen çifti hemen davet etmeyin ağırlığınızı koyun eşiniz anlasın diye
Bende böyle saçma sapan varsayımlar görmedim. Size göre basit olabilir ama bana göre değildi. Okuduğunuz bir olaydan böyle saçma sapan yorumlar fazla abartıBöyle saçma sapan bir gaz verme görmedim
Ayrıca kısa saçı varsa topuz yapamazsa 2.madde geçersiz oldu yalnız. Daha seri ve yaratıcı çözümler lazım.
Eşi sizce gerçekten böyle basit bir durumu takacak mı? Üzülüp de özür mü dileyecek
Siz evli misiniz? Deneyiminiz var mı? Akılcı çözüm siz bulun o zaman. Gaz vermek ayrıl vb gibi saçma sapan yorum yapmak olacaktır.Böyle saçma sapan bir gaz verme görmedim
Ayrıca kısa saçı varsa topuz yapamazsa 2.madde geçersiz oldu yalnız. Daha seri ve yaratıcı çözümler lazım.
Eşi sizce gerçekten böyle basit bir durumu takacak mı? Üzülüp de özür mü dileyecek
Saçı kısa ise zaten sıkıntı yok ama işte bunun için zeka lazım.Bende böyle saçma sapan varsayımlar görmedim. Size göre basit olabilir ama bana göre değildi. Okuduğunuz bir olaydan böyle saçma sapan yorumlar fazla abartı
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..Keşke bira yüzünden eşinizle kavga etmek yerine giyinip hazırlanıp birlikte düğüne gitseydiniz de dönüşte de birlikte güzel, keyifli bir gece geçirseydiniz… ama stresinizi yönetememiş, sorun çıkaran taraf olmuşsunuz. Olabilir, hepimiz zaman zaman böyle saçmalıklar yapıyoruz. Artık bunu düşünmek size bir şey kazandırmaz. Belki bir süre cinsel yaşamınızın odağını çocuk değil de aşka ve tutkuya çevirmek iyi gelebilir. Mekanik bir biçimde çocuk yapmaya çalışmak yerine andan keyif almayı önceleyin. Stres seviyenizi düşürür.
Ne güzel dediniz gerçekten de yaşamayan anlayamaz ve okuduğu birkaç satırlık olayla genel idam kararı verirler hemen. Teşekkür ederim desteğiniz içinSiz evli misiniz? Deneyiminiz var mı? Akılcı çözüm siz bulun o zaman. Gaz vermek ayrıl vb gibi saçma sapan yorum yapmak olacaktır.
Hiç çocuk derdi çektiniz mi? Ovülasyon testleri kullandınız mı? O stresle yumurtlama zamanını beklerken saçma birinin saçma etkinliği için ne kadar sinirlendiğini düşündünüz mü hemcinsinizin.
Başınıza geldiğinde anlayacaksınız.
burda gaz verilen bir şey yok.
Ayrıca saçma sapan olan bir şey varsa o da siz ve fikirleriniz
saçma birinin saçma etkinliği
Siz yapmayın zaten.Baya saçmalamışsınız yani adamı da yalnız göndermişsiniz.ben olsam çocuk mocuk yapmam bir süre bu ne sanki adam damızlık mıadamın kuşu ölür ya böyle zorla güzellik olmaz takibi yapın ama çokta kasmayın yani.tedavi falan görüyorsanız o zaman o ayrı ama şuan sadece doğal yollardan deneme aşamasıysa biraz daha sakin ilerleyin.
Ne diyorsunuz ayol çocuk sarhoş doğabilir içmemeliydiYazık hiç unutulmayacak birsey yasatmışsıniz ortak bir çocuk sorumluluğunu bu sekilde inatlaşarak nasıl alacaksınız.
İçtiği bira ne ara kana karışacak kaç saatte sperme ulaşacak kaliteyi bozacak?
Bu düğün bir daha olmayacak niye zehir oldu değer mi bu şekilde şartlanarak çocuk mu yapılır yahu
Topuz ve saç spreyi ne alaka anlayamadımŞimdi 1.si tek başına düğüne göndermeseydiniz keşke, başkaları kavga ettiğinizi öğrenmesin. İnsallah misafir geldi aniden falan diyip toplamıştır.
2.si bende ovulasyon testi ile takipler yaptım senelerce bu gibi durumlarda erkenden değerlendirip yıkanıp saçımı topuz yapıp önlerimi saç spreyi ile yapıştırıp topuzlu gidiyordum.
Yıllardır çocuk için cabaladigimiz için eşimde bende alkolü bıraktık (eşim istemedi ben zorla içme dedim içmedi) eminim sizin eşiniz de arkadaşı ile icmek istemiştir ama çocuk olayı ayrı bir konu olmez içmezse. Demek ki sizin kadar önemsemiyor bence beklemeye alın o konuyu
Ve sakın siz konuşmaya çalışmayın
Konuya verdiğiniz hassasiyeti anlasın.
Evlenen çifti hemen davet etmeyin ağırlığınızı koyun eşiniz anlasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?