Eşimle tartıştık, aklınıza ihtiyacım var.

Ya umarım.

Arkadaşım,ciddi ciddi o an içtiği biranın sperm kalitesini bozacağını düşünüyor musunuz? Bu kadar bilgisizlikle nasıl çocuk doğuracaksınız hayretler içerisindeyim sabah sabah
Ben de biliyorum ama dediğim gibi bu dönem biraz stresliyim ve etki edeceğini düşündüm anlık bir durumdu

Ben de biliyorum ama dediğim gibi bu dönem biraz stresliyim ve etki edeceğini düşündüm anlık bir durumdu
Sadece ilişkinizi yıpratırsınız böyle. Birbirinizden nefret eder durursunuz. Neyse ki adam çıkmış gitmiş düğüne,oturmamış evde, takdir ettim kendisini.

Eğlenmesinde hiçbir problem yok tabi eğlenir ben sadece yumurtlama günlerime taktığım için bir sorun çıksın istemedim tabi alası çıktı o ayrı

Problem yok mu? E şarta koşmuşsunuz. Serbest bırakmamışsınız ki adamı. Böyle yumurtlama günlerine takıntı yaparsanız çok sıkıntı yaşarsınız. Bir noktadan sonra zorunluluk, göreve döner cinsel birliktelik bu da evliliğinizi olumsuz etkiler

Şimdi 1.si tek başına düğüne göndermeseydiniz keşke, başkaları kavga ettiğinizi öğrenmesin. İnsallah misafir geldi aniden falan diyip toplamıştır.

2.si bende ovulasyon testi ile takipler yaptım senelerce bu gibi durumlarda erkenden değerlendirip yıkanıp saçımı topuz yapıp önlerimi saç spreyi ile yapıştırıp topuzlu gidiyordum.

Yıllardır çocuk için cabaladigimiz için eşimde bende alkolü bıraktık (eşim istemedi ben zorla içme dedim içmedi) eminim sizin eşiniz de arkadaşı ile icmek istemiştir ama çocuk olayı ayrı bir konu olmez içmezse. Demek ki sizin kadar önemsemiyor bence beklemeye alın o konuyu
Ve sakın siz konuşmaya çalışmayın
Konuya verdiğiniz hassasiyeti anlasın.

Evlenen çifti hemen davet etmeyin ağırlığınızı koyun eşiniz anlasın diye

Böyle saçma sapan bir gaz verme görmedim
Ayrıca kısa saçı varsa topuz yapamazsa 2.madde geçersiz oldu yalnız. Daha seri ve yaratıcı çözümler lazım.
Eşi sizce gerçekten böyle basit bir durumu takacak mı? Üzülüp de özür mü dileyecek

Bende böyle saçma sapan varsayımlar görmedim. Size göre basit olabilir ama bana göre değildi. Okuduğunuz bir olaydan böyle saçma sapan yorumlar fazla abartı

Keşke bira yüzünden eşinizle kavga etmek yerine giyinip hazırlanıp birlikte düğüne gitseydiniz de dönüşte de birlikte güzel, keyifli bir gece geçirseydiniz… ama stresinizi yönetememiş, sorun çıkaran taraf olmuşsunuz. Olabilir, hepimiz zaman zaman böyle saçmalıklar yapıyoruz. Artık bunu düşünmek size bir şey kazandırmaz. Belki bir süre cinsel yaşamınızın odağını çocuk değil de aşka ve tutkuya çevirmek iyi gelebilir. Mekanik bir biçimde çocuk yapmaya çalışmak yerine andan keyif almayı önceleyin. Stres seviyenizi düşürür.

Siz evli misiniz? Deneyiminiz var mı? Akılcı çözüm siz bulun o zaman. Gaz vermek ayrıl vb gibi saçma sapan yorum yapmak olacaktır.

Hiç çocuk derdi çektiniz mi? Ovülasyon testleri kullandınız mı? O stresle yumurtlama zamanını beklerken saçma birinin saçma etkinliği için ne kadar sinirlendiğini düşündünüz mü hemcinsinizin.

Başınıza geldiğinde anlayacaksınız.

burda gaz verilen bir şey yok.
Ayrıca saçma sapan olan bir şey varsa o da siz ve fikirleriniz

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..

Ne güzel dediniz gerçekten de yaşamayan anlayamaz ve okuduğu birkaç satırlık olayla genel idam kararı verirler hemen. Teşekkür ederim desteğiniz için

Baya saçmalamışsınız yani adamı da yalnız göndermişsiniz.ben olsam çocuk mocuk yapmam bir süre bu ne sanki adam damızlık mıadamın kuşu ölür ya böyle zorla güzellik olmaztakibi yapın ama çokta kasmayın yani.tedavi falan görüyorsanız o zaman o ayrı ama şuan sadece doğal yollardan deneme aşamasıysa biraz daha sakin ilerleyin.

Siz yapmayın zaten.

Ay yok artık ya. Biraz salsanız mı acaba? Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla öyle yıllardır olmuyor gibi bir durumunuz da yok. Neden yumurtlama takip ediyorsunuz akışına bırakın biraz. Sperm kalitesiyle alakalı sıkıntısı mı var eşinizin? Yoksa neden bir biraya taktınız? O akşam içtiği bira zaten mevcuttakileri etkilemez. Keyifle vakit geçireceğiniz bir akşamı zehir etmişsiniz yok yere.

Ne diyorsunuz ayol çocuk sarhoş doğabilir içmemeliydi

Topuz ve saç spreyi ne alaka anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…