Eşimle tartıştık, aklınıza ihtiyacım var.

Evet ben de çok pişman oldum ama iş işten geçti tabi.. ovülasyon günlerimi o kadar kafama taktım ki biranın etkileyeceğini düşündüm insan mantıken bildiği şeyi uygulayamıyor malesef.

Eee bacım sen kendi kafanda kocani aklamışsın zaten bize ne soruyorsun ki
Bu arada ovulasyon filan çok takmayın ya ben de 5 ay ovulasyon takip ettim hamile kalamadım , takibi bıraktığım ay hamile kaldım.

Eee bacım sen kendi kafanda kocani aklamışsın zaten bize ne soruyorsun ki
Bu arada ovulasyon filan çok takmayın ya ben de 5 ay ovulasyon takip ettim hamile kalamadım , takibi bıraktığım ay hamile kaldım.
Eksik yazdığımı farkettim ve iyi ki buraya yazmışım yoksa hala kendimi haklı sanıyordum :)
Herkes öyle diyor ama ilk kez test yapıyorum normalde uygulamadan takip ederdim. Biraz stres etkisi yarattı sanırım ben de

Alkolün hamile kalmaya olumsuz etkisi yok ki tam tersi bence çoğu kişi alkollü hamile kalıyor
Yumurtlama günümde ovulasyon testi ile hamile kaldım ben o akşam baya baya götürdük evde alkollü bir geceydi hamile kaldım

Kavga çıkarıp, beni en yakın arkadaşımın düğününe yalnız gönderecek kişiye eş bile demem. Kusura bakmayın.
Ah öyle demeyin biliyorum gitmem lazımdı ama işte tartışmanın hararetiyle sağlıklı düşünemedim. Karşılıklı kırma olunca geri çekiliyor insan

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ovülasyon günlerimde benim enfeksiyon, taş düşürme vs olaylarım olduğu için değerlendiremedik.
Ovulasyon gününde taş mı düşürülür. Birkaç gün önce düşürseydiniz.

İşte ne kadar takmışsam olumsuz bir etki yaratacağını düşündüm. Çok sevindim sizin adınıza keşke ben de böyle kafama takmadan rahat bir şekilde bu süreci yönetebilsem

1hafta tatile gitmiştik ve 1hafta boyunca ikimizde hergün içtik ve 1tane bira falanda değil ya daha fazlasını. 1ay sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 20aylık bebeğim var yani sandığınız gibi sperm kalitesi falan öyle bir biradan düşmüyor olacağı varsa ger türlü oluyor. Yakın arkadaşı bir kere evleniyor adam eğlenmesinde ne yapsın yani bana çok saçma geldi tribin.

Öyle denk geldi valla ben de anlamadım işte olmayınca olmuyor
Şaka yapıyorum elbette, yani eşinizin gözünden bakmanız için söyledim. Onun da bu defa mazereti olmuş.
Neyse olur böyle şeyler, gönlünü alırsınız bir şekilde.
Allah hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda.

Haklısınız ben de böyle bir olay okusaydım saçma derdim ama yaşanınca böyle olmuyor malesef. Tartışmamız karşılıklı kırmaya dönüştü ve ben de üzgün ve asık suratla insan içine çıkmak istemedim

İstersen bir de bayıl Feriha.

İşte ne kadar takmışsam olumsuz bir etki yaratacağını düşündüm. Çok sevindim sizin adınıza keşke ben de böyle kafama takmadan rahat bir şekilde bu süreci yönetebilsem
Bir iki kadeh bisey içseniz hem keyifli bir gece olur hem daha iyi olur görev gibi olmaz diğer türlü görev bilinci oluyor o da kasıyor insanı

Abartmıssınız baya bir de bayılın isterseniz. Yani bu ay değil de gelecek ay hamile kalsanız ya da deneseniz kıyamet kopmaz..hamilelik olayını ödeve çevirmeyin bence

Madem çok önemli bir bira için neden kavgayı bu denli büyüttünüz ? Ben sizi hatalı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…