Evet ben de çok pişman oldum ama iş işten geçti tabi.. ovülasyon günlerimi o kadar kafama taktım ki biranın etkileyeceğini düşündümSizi de anliyorum stres altindasiniz, ama esinizi de anlamaniz lazim. Arkadasinin dügününde icmek istemistir. Bunu ikinizin de inada bindirmesi ama anlamsiz. Bir biradan sperm kalitesi düsmez, ama ikinizde evlat sahibi olmak istiyorsaniz biribirinizi strese sokmayin. Gelince tekrar sakin bir sekilde konusun. Dügüne gitmeniz gerekirdi bu arada
Öyle yapmayı deneyeceğim artık teşekkür ederimGEnel olarak biraz gevşeyin bence, zaten yaşınız çok genç olur çocuğunuz bir süre düşünmeyin salın derim.
Eee bacım sen kendi kafanda kocani aklamışsın zaten bize ne soruyorsun kiTam net aktaramadım ağlayarak yazıyorum.. ilk başta lütfen içme bugün yumurtlama günüm dedim ve sabah tabi ki içmem, bizim için önemli bir süreç dedi. Ben akşam gitmeden önce tekrar sordum o da tekrardan sorduğum için " bira içerim " dedi. Mesaj atmış kendisi o kadar bilinçsiz değilim sadece üzerime çok gelince öyle ağzımdan çıktı dedilütfen direkt bir olayla yargılamayın ben eksik anlattım
Eksik yazdığımı farkettim ve iyi ki buraya yazmışım yoksa hala kendimi haklı sanıyordum :)Eee bacım sen kendi kafanda kocani aklamışsın zaten bize ne soruyorsun ki
Bu arada ovulasyon filan çok takmayın ya ben de 5 ay ovulasyon takip ettim hamile kalamadım , takibi bıraktığım ay hamile kaldım.
Ah öyle demeyin biliyorum gitmem lazımdı ama işte tartışmanın hararetiyle sağlıklı düşünemedim. Karşılıklı kırma olunca geri çekiliyor insanKavga çıkarıp, beni en yakın arkadaşımın düğününe yalnız gönderecek kişiye eş bile demem. Kusura bakmayın.
Ovulasyon gününde taş mı düşürülür. Birkaç gün önce düşürseydiniz.Teşekkür ederim yorumunuz için. Ovülasyon günlerimde benim enfeksiyon, taş düşürme vs olaylarım olduğu için değerlendiremedik.
İşte ne kadar takmışsam olumsuz bir etki yaratacağını düşündüm. Çok sevindim sizin adınıza keşke ben de böyle kafama takmadan rahat bir şekilde bu süreci yönetebilsemAlkolün hamile kalmaya olumsuz etkisi yok ki tam tersi bence çoğu kişi alkollü hamile kalıyor
Yumurtlama günümde ovulasyon testi ile hamile kaldım ben o akşam baya baya götürdük evde alkollü bir geceydi hamile kaldım
Öyle denk geldi valla ben de anlamadım işte olmayınca olmuyorOvulasyon gününde taş mı düşürülür. Birkaç gün önce düşürseydiniz.
Şaka yapıyorum elbette, yani eşinizin gözünden bakmanız için söyledim. Onun da bu defa mazereti olmuş.Öyle denk geldi valla ben de anlamadım işte olmayınca olmuyor
Haklısınız ben de böyle bir olay okusaydım saçma derdim ama yaşanınca böyle olmuyor malesef. Tartışmamız karşılıklı kırmaya dönüştü ve ben de üzgün ve asık suratla insan içine çıkmak istemedim1hafta tatile gitmiştik ve 1hafta boyunca ikimizde hergün içtik ve 1tane bira falanda değil ya daha fazlasını. 1ay sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 20aylık bebeğim var yani sandığınız gibi sperm kalitesi falan öyle bir biradan düşmüyor olacağı varsa ger türlü oluyor. Yakın arkadaşı bir kere evleniyor adam eğlenmesinde ne yapsın yani bana çok saçma geldi tribin.
Amin çok teşekkür ederimŞaka yapıyorum elbette, yani eşinizin gözünden bakmanız için söyledim. Onun da bu defa mazereti olmuş.
Neyse olur böyle şeyler, gönlünü alırsınız bir şekilde.
Allah hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda.
İstersen bir de bayıl Feriha.Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Bir iki kadeh bisey içseniz hem keyifli bir gece olur hem daha iyi olur görev gibi olmaz diğer türlü görev bilinci oluyor o da kasıyor insanıİşte ne kadar takmışsam olumsuz bir etki yaratacağını düşündüm. Çok sevindim sizin adınıza keşke ben de böyle kafama takmadan rahat bir şekilde bu süreci yönetebilsem
Abartmıssınız baya bir de bayılın isterseniz. Yani bu ay değil de gelecek ay hamile kalsanız ya da deneseniz kıyamet kopmaz..hamilelik olayını ödeve çevirmeyin benceBu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Madem çok önemli bir bira için neden kavgayı bu denli büyüttünüz ? Ben sizi hatalı buldumBu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Bu yönden bakıldığında da haklısınız tabi ama kavganın büyüyeceğini düşünemedim bir anda oldu. Ah umarım düzelirMadem çok önemli bir bira için neden kavgayı bu denli büyüttünüz ? Ben sizi hatalı buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?