Eşimle tartıştık, çıkıp gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün her şeyi sırtınıza yüklendiğiniz için "rica" bile etseniz surat yapacaktr çünkü şımartmışsınız... Bırakın ne hali varsa görsün... O çocukları babanızın evinden getirmediniz o çocuklar sizin olduğu kadar onunda çocukları " baba olmayı" öğrenmesi gerekiyor artık ...

Ben eskiden hasta olmaya hakkım yok mu dinlenmek istiyorum ,bir gün son nefesimde çayı demle öyle ver nefesini falan diyceksin diye bekliyorum diyordum artık demiyorum.

Zaten bi insan hasta ise ona ozen gostermeli ama dusunce yok bunlarda ama bir gunde boyle olmadi bu adam degil mi. Yavas yavas alistiracaksin.

Geçen gün çocuk ateşlendi aile hekimimize götürdük, elinde sivilce tarzı bir şey çıkmıştı eşimin onu gösteriyor, çocuklarla evle uğraşmaktan şunu bir doktora gösteremedim deyip dert yanıyor kadına. Kadında benim ne halde olduğumu biliyor yıllardır, benim gördüğüm anne kendini parçalıyor, mahfoldu yıllardır, sen ne uğraşıyorsun ki bunca dert yanıyorsun filan dedi :) Kendinin çok iş yaptığını düşünüyor birde üstüne, bir türlü anlatamıyorum yardımcı olabileceğini, bana sürekli köylerden örnek veriyor, köylerde kadınlar her işi yaparmış, erkekler kahvede oturur eğer ağrı bir şey filan kaldırılacaksa o işleri yaparlarmış, tarihten beri böyleymiş bu. Ben yanılıyormuşum yardım eden erkeklerin olduğu konusunda. Beceremezmiş o.

Zaten bi insan hasta ise ona ozen gostermeli ama dusunce yok bunlarda ama bir gunde boyle olmadi bu adam degil mi. Yavas yavas alistiracaksin.
Eskiden daha kötüydü, ben uyurken beni uyandırırdı su getirmem için, yatak düzgün serilmemişse bende kanepede uyuyup kalmışsam gene beni uyandırırdı, hatta dişini fırçalamayı, ilacını almayı falan unuttuysa suçu bana buluyordu, ben nasıl hatırlayayım sen hatırlatacaksın, eş olmak bu demek, bana hayatımda yardımcı olman gerekiyor derdi. Gerçi bazen hala diyor.Kişisel işlerini bile benden beklemesinden ve bunu gerçekten çok normalmiş gibi görmesinden usandım inanın.

Ne kadar benzer bu anlattıkların... birşeyi de becerin be.. bahane bunlar .. tabi işine ne geliyorsa onu yaparlar .

adam size eş değil de yük sanki

Benim babamı söyleyin, annem emekli ve evde oturuyor, haftada 4 gün yemekleri babam yapıyor desem yeridir. Ki arkadaşlarımdan da biliyorum böyle aileler. Yanılmamışım tam çocuk gibiymiş, Allah sabır versin. Ama sizi hafife alıyorsa yaptığınızın hafife alınmayacağını sert bir dille anlatın kendi de yapıp görsün... Hatta bunun için bir hafta evden uzaklaşın tatile falan çıkın yapabilirseniz.

Cnm ben ilişki ızamnlarına vok gittim bına benzer bende yasamaıstım ve doktorum sunu demişti, kesinlikle aramayın onun kendi haline bırakın,düşünmesi için zaman verin , ama ayrıca zaten karsılıklı sunları söyleyin hayatım biz beraber aynı evi paylaşıyoruz sende yoruluyorsun calılıyorsun birgün beni ablaman için seninle yer değiştirelim nir hafta sınu cocuk ve ev işi ile yer değiştirmwyi teklif edin sen kadınsın ben erkeğim lafını derse hayır biz çiftiZ evlendik herşeyimizlw birbirimize destek olmak için , sadece bir günlüğüne yer değiştirmeyi teklif edin yine sinirlendimi karsılık vermeyin , şöyle yapın o gece yatagınıza gitmeyin koltukta uyuya kalmış gibi yapın yada tv seyrediyorsanı üZgün surat ifadesiyle oturun ,sessiz kalın o sizin yanınıza haklısın hayatım eşşeklik yaptım diyecek . Sizinde yoruldugunuzu bende senin gibi evlilikte acemi oldugmu lütfen bana yardım et ben swnin kadar güclü değilim imajını verin

Normalde yapmıyorsa yani bugüne kadar yapmamışsa bunu fazla beklentiye girmeye gerek yok,
İçinde olan zaten yapar.
Haklısınız ama bugün söz vermişti. Bende o yüzden bu kadar öfkelendim. zaten pek beklenti içinde değilim artık ama inanın bende yoruluyorum, biri üç diğeri birbuçuk yaşında iki bebek var evde. Her şeye yetişemiyorum.Yoksa alıştım zaten beklemiyorum bari söz verince tutsa.

Bunlari böyle yetiştiren anneler hatalı kesinlikle.... geçen gittik kadın 3 kez çay demledi sevgili öküz oglusuna begendiremedi sonra bana allah kolaylik versin kızım sana bla bla.

Seni kaldirana kadar suyunu alamiyor mu. Cins ... Hicbir seyini yapma bundan sonra. Sadece cocuklarinla ilgilen.

YOk artık . Umarım çok uzağa gitmiştir

Bütün ipleri elinize vermişiniz eli ayagı yokmu onun hizmetcimisiniz onun bazı şeyleri dank yaptırmadan anlamıyolar malesef

bence sizin beklentiniz normal her kadının olduğu gibi
eşinizinki de odunluk her erkekte olduğu gibi.
evli değilim ama erkekler bizim gibi ince düşünemiyor maalesef doğalarında yok hepsi odun

Nastasya sen ne bekliyorsun cidden? Eski konularını da biliyorum. Senin kocan değil miydi kendini banyoya kilitleyip, ağlayarak anasını arayan? Bir nane olmaz o heriften. Triplinin, gıcığın teki.

Şahsen ben eşim bugüne kadar 1 tabak kaldırmamış,
Sofrayı ben toplıyacagım dese bile istemem neyi nasıl toplıyacagını bilmez.
Haklısın sende bazı erkeklerın dogasında var esıne yardım etmek, cocuklarla ılgılenmek,
Eşinin yoruldugunu düşünmek..
Bazılarınında düşüncesi yapacak tabiki kadının görevi bu ? Sana 2. Düşüncedeki vatandaş denk gelmiş malesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…