Eşimle tartıştık, çıkıp gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle erkekler var uydurmuyosun mesela Eşim! Benden kolay kolay şunu getir demez ama ben derim hemen getirir. Hele şimdi hamileyim hepten evin yükü onda çamaşırları asar sahurunu hazırlar bulaşıkları kaldırır. Ütü yapamadım bir haftadır olsun sen zahmet etme ben ütüsüzde giyerim der tabi kıyamam. Hamile değilkende böyleydi. Bence aramayın sakın o haksız!!!

Kocamdan bahsediyor gibisin. İşin en kötüsü de ne biliyor musun? Kocamın bu davranışlarını ne ayrılmaya yeterli bir sebep olarak görebiliyorum ne de onu bu şekilde kabul edip yaşamaya devam edebiliyorum. Bu seçeneklerin içine onun bu davranışlarını değiştirme ihtimalini koyamıyorum bile

e adam demiş ya benim için yapıyorsan yapma diye yapma arkadaş neden kendine köle isaura yaftası yapıştırıyorsun ki
neymiş doğasında yokmuş teey tey saçmalığa bak

Oyle erkekler var once esiniz bunu kabul etsin hatta mesajimi okutun.esim evi supurur izin gunlerinde banyo tuvalet yikar yemek yapar cocuklari esim yikar ben saclarini tararim cis kaka yaptirir yikar popisunu guzelce evdeki is bitincede buyuk kizimi alip parka goturur kucuk uyuyunca sende dinlen diye tembih eder.bunlari seni uzmek icin degil esin okusun varmi yokmu onun icin yazdim kendini pwrisan etme arrtik

Öf şu yazıları okuyunca evliliğim film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden ulan bütün erkekler böyle mi diyorum
yok canım yok bütün erkekler böyle değil... kültür ve tamamen yetiştiriliş şekliyle alakalı, hep derim anne babası ölmüş hayatta bir sürede olsa bir başına kalmış savaşmış erkeklerle evleneceksin... gerisi öküzün önde gideni çıkıyor genelde..

Evet benim esim 11 yil tek yasamis ailesinden cok uzakta

Evet benim esim 11 yil tek yasamis ailesinden cok uzakta
evet tezim bir kez daha doğru çıktı. Benim eşimde sizin eşiniz gibi Allah razı olsun hiç bir zaman hiçbir konuda beni yanlız bırakmadı. Oda hep ailesinden uzakta yaşamış... Aile kavramı onlar için çok değerli oluyor haliyle..

Bence eşinizin aldığı kültür böyle olmasında önemli bir etken olabilir. Lakin aynı kültürle yetişen birçok insan var. Fakat onların insani yanları sebebiyle bu bakış açıları yumuşuyor. Eşlerine kıyamıyor. Sizinkinin esas sorun karakterinde ; çok bencil ve acımasız. Vicdani yanı zayıf olmalı. Yoksa böyle davranamazdı size. Sadece kendisini düşünüyor .Yaptıklarını ve yapmadıklarını da sizin sanal kadınlık görevlerinizin arkasında maskeliyor.

Öküzmüs resmen öküz. Keske herkes beynini eğitebilseydi,geri kalmis diyorum ben boyle insanlara. Hayat müşterek be eşşek herif,kadini hizmetci olarak mi aliyorsun nikahina

Eşinizin aiesiyle durumu nasıl? Annesi çok pohpohlamış gibi geldi bana..

Valla böyle kul köle olan kadınları gördükçe ben de erkek olsaydım diyesim geliyor. Hayat Sizinkilere güzel maşallah. Şu an ev hanımıyım ona rağmen kendi işini kendisi yaptığı gibi her işime de yardım eder eşim. Sağ olsun. İsterse etmesin her gün sadece makarna yapar geçerim ya da temizliği vs sallarım. Her şeyi mükemmel istiyorsa bi tarafını kaldırıp işin ucundan tutacak. Eşim beni su getir, çay yap vs diye uyandırsa var ya hayatta o işi yapmam üstüne bi de kavga eder döner uyurum. Anası çok şımartmış yontmak da size kalmış malesef.

Şu erkekleri padişah gibi yetiştiren annelere selam olsun alışmışlar ayaklarına şu getirilmeye, önünde kendini paralayan kadın görmeye.
İstediği kadar surat assın, siz tuvalete de gönderin çocuğunuzu onunla, parka da , uyutmaya da. Her işi üstünüze almayın.
Eşim de sabahları iki saat çocuklara bakar ben uyurum, her seferinde laf sokar ama tın. Ben anneysem o da baba, ben 22 saat bakıyorum, iki saat çocuklara bakmış çok mu!

Ben bu adamın annesiyle ilgili konuyu biliyorum, okumuştum. O yüzden çok fazla suçlayamıyorum. Ne gördüyse onu yapmış.

Eşine soyle yok öyle bir hayat biz köyde yasiyoruz ama benim eşim kahvede oturmuyor bütün gün
Sabah 5.30 da kalkıp inekleri sagip hayvan işlerini hallediyoruz birlikte 7. 30 da çıkıyor evden bazen kahvaltı yapmaya bile vakti olmuyor bulunduğumuz köyden ilçeye öğrenci götürüyor öğrencileri dagitinca başkanı bir çalıştığı yer var ordada hamallık yapıyor saat 15.00 e kadar sonra tekrar öğrenci toplamaya başlıyor eve geldiğinde saat 18.00 oluyor tekrar hayvanlar saat 19.30 belki daha gec sonra banyosu o bu yemek falan falan ben bulaşık yıkarken adam çoktan uyumus oluyor genelde köyde ki hayat bu iste canı tabi bunun dahası var hafta sonu oldugumu daha yapilacak işler çıkıyor tatilimiz dahi yok

abovvv adam paşa torunu galiba.

valla sorun sizde ya
okudum da şöyle bi.
her şeye yetişiyosunuz, yapmak zorunda olduğunuzu düşünüp yapıyosunuz.
bu durumda adam tabi daha fazlasını da bekliyor.

ben eşimden 1 saat sonra eve geliyorum.
dün aradım canım çok açım sulu yemek yemek istiyor canım dedim.
hadi bi el at sen dedim
eve gittiğimde pilav ve bezelye hazırdı
teşekkür ettim, beraber yedik oldu bitti
bi sonraki gün de ben yaparım onun istediğini.

ne demek beceremem, alt tarafı çay koyacak ya. bu kadar da beceremem diye bişey yok.
beni çay koyayım diye uykumdan uyandıracak insanın üstüne dökerim ben o sıcak suyu

bi gün siz hasta olsanız, engelli kalsanız, yatalak olsanız bu adam sizi sokağa mı atacak? ben çok üzüldüm sizin için.

tavsiyem siz de yapmayın.
sürekli naz yapın, ay başım ay kolum diye.
masa toplanmadı mı öylece kalsın bırakın
hizmetçi misiniz ya, onun özel asistanı mısınız?

lütfen çocuklarını böyle yetiştirmeyin olur mu?

tezini çürütmeye geldimbizim öküz de aileden uzak 6 yıl yaşamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…