- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Öyle erkekler var uydurmuyosun mesela Eşim! Benden kolay kolay şunu getir demez ama ben derim hemen getirir. Hele şimdi hamileyim hepten evin yükü onda çamaşırları asar sahurunu hazırlar bulaşıkları kaldırır. Ütü yapamadım bir haftadır olsun sen zahmet etme ben ütüsüzde giyerim der tabi kıyamam. Hamile değilkende böyleydi. Bence aramayın sakın o haksız!!!çok teşekkür ederim , gerçekten çok zoruma gitti ve gidiyor da. Yıllardır uyandığımda sıcak bir şey içmedim, belki çok önemsiz görünecek ama benim için önemli, ne zaman bu konuda konuşmaya kalksam, öyle erkekler yok sen uyduruyorsun, ben elimden geleni yapıyorum zaten diyor, sırf çay koymak ve sofra toplamak için uyandırılmaktan sıkıldım. Eskiden daha kötüydü gerçi, su getirmem için falan uyandırıyordu şaka gibi ve işin tuhafı o bu durumda bir tuhaflık görmüyor.
Oyle erkekler var once esiniz bunu kabul etsin hatta mesajimi okutun.esim evi supurur izin gunlerinde banyo tuvalet yikar yemek yapar cocuklari esim yikar ben saclarini tararim cis kaka yaptirir yikar popisunu guzelce evdeki is bitincede buyuk kizimi alip parka goturur kucuk uyuyunca sende dinlen diye tembih eder.bunlari seni uzmek icin degil esin okusun varmi yokmu onun icin yazdim kendini pwrisan etme arrtikçok teşekkür ederim , gerçekten çok zoruma gitti ve gidiyor da. Yıllardır uyandığımda sıcak bir şey içmedim, belki çok önemsiz görünecek ama benim için önemli, ne zaman bu konuda konuşmaya kalksam, öyle erkekler yok sen uyduruyorsun, ben elimden geleni yapıyorum zaten diyor, sırf çay koymak ve sofra toplamak için uyandırılmaktan sıkıldım. Eskiden daha kötüydü gerçi, su getirmem için falan uyandırıyordu şaka gibi ve işin tuhafı o bu durumda bir tuhaflık görmüyor.
yok canım yok bütün erkekler böyle değil... kültür ve tamamen yetiştiriliş şekliyle alakalı, hep derim anne babası ölmüş hayatta bir sürede olsa bir başına kalmış savaşmış erkeklerle evleneceksin... gerisi öküzün önde gideni çıkıyor genelde..Öf şu yazıları okuyunca evliliğim film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden ulan bütün erkekler böyle mi diyorum
Evet benim esim 11 yil tek yasamis ailesinden cok uzaktayok canım yok bütün erkekler böyle değil... kültür ve tamamen yetiştiriliş şekliyle alakalı, hep derim anne babası ölmüş hayatta bir sürede olsa bir başına kalmış savaşmış erkeklerle evleneceksin... gerisi öküzün önde gideni çıkıyor genelde..
evet tezim bir kez daha doğru çıktı. Benim eşimde sizin eşiniz gibi Allah razı olsun hiç bir zaman hiçbir konuda beni yanlız bırakmadı. Oda hep ailesinden uzakta yaşamış... Aile kavramı onlar için çok değerli oluyor haliyle..Evet benim esim 11 yil tek yasamis ailesinden cok uzakta
çok teşekkür ederim , gerçekten çok zoruma gitti ve gidiyor da. Yıllardır uyandığımda sıcak bir şey içmedim, belki çok önemsiz görünecek ama benim için önemli, ne zaman bu konuda konuşmaya kalksam, öyle erkekler yok sen uyduruyorsun, ben elimden geleni yapıyorum zaten diyor, sırf çay koymak ve sofra toplamak için uyandırılmaktan sıkıldım. Eskiden daha kötüydü gerçi, su getirmem için falan uyandırıyordu şaka gibi ve işin tuhafı o bu durumda bir tuhaflık görmüyor.
Geçen gün çocuk ateşlendi aile hekimimize götürdük, elinde sivilce tarzı bir şey çıkmıştı eşimin onu gösteriyor, çocuklarla evle uğraşmaktan şunu bir doktora gösteremedim deyip dert yanıyor kadına. Kadında benim ne halde olduğumu biliyor yıllardır, benim gördüğüm anne kendini parçalıyor, mahfoldu yıllardır, sen ne uğraşıyorsun ki bunca dert yanıyorsun filan dedi :) Kendinin çok iş yaptığını düşünüyor birde üstüne, bir türlü anlatamıyorum yardımcı olabileceğini, bana sürekli köylerden örnek veriyor, köylerde kadınlar her işi yaparmış, erkekler kahvede oturur eğer ağrı bir şey filan kaldırılacaksa o işleri yaparlarmış, tarihten beri böyleymiş bu. Ben yanılıyormuşum yardım eden erkeklerin olduğu konusunda. Beceremezmiş o.
Bugün öğleden sonra çocukları alıp eşimle parka filan götürdük.Yolda hafiften dişim ağrımaya başladı, yanımda da ağrı kesici filan yoktu, eşime eczanenin birinden ilaç alalım dedim, biraz ilerde de eczane görünüyordu zaten, arabayı oraya çekip ilaç almak yerine dönerken alırız dedi. Ağrımda daha başlangıç aşamasındaydı neyse dedim sesimi çıkarmadım.
Üç yaşındaki oğlum çişinin geldiğini söyledi parkta, eşim götürdü doğru dürüst yaptıramamış, suratı on karış çıkıp geldi, geçende de bu sebepten tartışmışlığımız vardı evde, küçük bebeğim emerken bari sen götür tuvaletine demiştim, ben anlamıyorum bu işlerden, erkeğim doğamda yok falan filan deyip tartışmıştı benimle. Bugün de yine kızmış anladığım kadarıyla ben götürmedim diye.
Neyse çok kalmadık geldik zaten, bu arada benim diş ağrım da iyice ağırlaştı eve geldiğimizde feci haldeydim, ilaç aldım, eşim uzandığı yerde uyuyup kaldı. O uyurken benimde ağrı hafifledi, evi topladım, birkaç bulaşık vardı yıkadım yemek yaptım filan, bu arada iki küçük çocukla da uğraştım ki hep yaptığım şey zaten, yemeğe kaldırdım. Çocuklarla biz sofradan kalktık eşim hala yemek yiyordu ama kalkmak üzereydi neredeyse o da. Çocukların uykusu geldi huzursuzlanmaya başladılar, üç yaşındaki oğlum uyumak istiyorum dedi.
Eşim sen yatır çocukları sofrayı ben toplarım deyince ben de götürdüm çocukları yatırdım. Çocuklarla birlikte bende biraz dalmışım, yarım saat sonra eşim geldi uyandırdı, gittiğimde sofra hala ortadaydı. Kaldıracağım dediği sofrayı kaldırmamış. Açıkçası oldukça kırıldım ve sinirlendim. Çünkü söz vermişti ve bende çok yoruluyorum. İki küçük bebekle hep ben uğraşıyorum, ev işleri tamamen bende ve üstelik eşim kendisi kalkıp bir bardak su bile almaz. Bununda tartışmasını yaptık daha önce, " benim için bir şeyler yapmak zor geliyorsa yapma " deyip trip atıyor.
Söz vermiştin niye kaldırmadın sofrayı dedim, anında mı kaldırmam gerekiyor kaldıracaktım filan diyor, ben seni sofra kaldır diye mi uyandırdım çay koyarsın vakit geçiririz diye uyandırdım bundan spnra bir daha uyandırmam dedi. Bende öfkeliydim konu biraz büyüdü galiba, sonra giyindi gecenin bu vakti çıktı gitti. Sinirlerim ciddi anlamda bozuk arkadaşlar. Böyle yapınca o değer görmediğimi hissediyorum, ben sırf o uyusun dinlensin diye ağrılı halimle kendimi paraladım. İnsan her zaman değilse bile arada bir uyandırıldığında, gel hayatım çay yaptım ne bileyim kafve yaptım desin istiyor. Ben mi fazla beklenti içindeyim onu da bilmiyorum, Sizce bu durum normal mi ben mi abartıyorum. Arayıp aramamak konusunda kararsız kaldım açıkçası. Ben haklı olduğumu düşünüyorum ama o da sanırım haklı olduğunu düşünüyor . Sizce ne yapmalıyım?
tezini çürütmeye geldimevet tezim bir kez daha doğru çıktı. Benim eşimde sizin eşiniz gibi Allah razı olsun hiç bir zaman hiçbir konuda beni yanlız bırakmadı. Oda hep ailesinden uzakta yaşamış... Aile kavramı onlar için çok değerli oluyor haliyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?