Eşimle tartıştık, çıkıp gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benım edımde öle elını hıc bınıse surmez yemek yspmaz sofra toplamsx cay demlemez bende usten geldıgımde yemek yok derım onyda problem etmez hemen dısarda yıyelım der cozum yolu hazır sewmıyırum dusarda yemeyı ama ıste mutfakla ılgılı en ufak yardımı yok anlamıyırmus o ıslerden ama cocuk bakımına gelınce yedırır ıcırır yatırır kaldırır gezdırırı herseyı yapar bunları yaptıgı ıcın mutfak olayına ses etmıyorum ana du yazdıklarında sonuna kadar hsklısın

Erkek çocuğu özellikle tabi ki babası götürecek ben mi götürecektim erkekler tuvaletine tövbe yarabbi , ayrıca o nasıl ilgi bekliyorsa seninde hakkın tabi ki ama kızmadan anlat sen yine de erkekler taş kafalı çoğu zaman kolay anlamazlar

Nastasya sen ne bekliyorsun cidden? Eski konularını da biliyorum. Senin kocan değil miydi kendini banyoya kilitleyip, ağlayarak anasını arayan? Bir nane olmaz o heriften. Triplinin, gıcığın teki.

benım boyle kocam olsa musaıt bı yere bırakır kacardım
tanımamazlıktan gelırdım

bu evlılıgın sonu yok zaten

Bende aramazdım sanırım canım,çok büyütme ama arama da bence...

benım boyle kocam olsa musaıt bı yere bırakır kacardım
tanımamazlıktan gelırdım

bu evlılıgın sonu yok zaten
İlk defa okuyunca ben şöyle bir kalıp çüşşşşş demiştim. Konuyu tam hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey eşşek kadar herifin kendini banyoya kilitleyip anneeeeeeeeeeeeeee diye ağlamasıydı. Kazık kadar ama tepinen, tutturan bir adam gözümün önüne gelmiş.

Çok güldüm eşinize. Köyde kimsenin akıllı telefonu yokmuş hatta daha da geriye giderse tv de yokmuş, kullanmasın o zaman o kadar meraklıysa o hayata...
köyde çocuğu kapının önüne bırakabilirmişsin enerjisini atsın diye o park bu park aramana gerek kalmazmış, alsın o zaman bir bahçeli villa.
Su erkeklerin bahanelerine hayranım doğrusu...
Yerinizde olsam aramazdım. Donup dolaşıp eve gelecek nasıl olsa...
Sonra da yaptırım uygulayarak mı anlatırsınız konuşarak mı bilmiyorum ama vazgeçmeyin. O çocuklar ikinizin. Çocuğun rol model olarak babayla vakit geçirmesine de ihtiyacı var.
Size de eşi olarak yardım etmesinden daha doğal Hiç bir şey olamaz...

Öyle erkekler var. Savunmasi da ayri komik esinizin. Genel anlamda siz kesinlikle haklisiniz ama bugun masayı gercekten toplayacak olabilirdi belki bi seye dalmistir kalktim kalkicam derken kalkamamistir bi.

üff bencil herifin teki kocanız. Allah size kolaylık versin ne diyeyim bir saniye bile katlanılacak bir tip değil.

herife bak ya su getir diye karısını uyandırıyor. ağzına bi çarparım öylesinin var ya, sonra bir güzel(!) dövüşürüz karakolluk oluruz, bolca rezil oluruz sonra da herkes yoluna gider herhalde benim başıma gelse. ciddiyim, bu ne ya?

Hayat erkeklere güzel yemin ederim.

Bir de bunun çalışan modeli var. Çalışan kadın da evle ,çocukla yine kocasından daha çok ilgileniyor. Burda bazı kadınlarda "bazı kadınlar her şeye yetişiyor valla" diyor. Erkekler de bunu diyor. Ben niye her şeye yetişmek zorundayım? Niye ya? Ben sadece paylaşmak zorundayım. Valla çocuğuma baba olarak seçtiğim herif böyle çıkarsa çocuğuma daha iyi bir baba aramak zorunda kalırım. Kalkıp bi su almamak ne ya. Sen de iyi alıştırmışsın ablacım.

+1 Kocanin bir ozru falan mi var suyunu niye sen getiriyorsun konu sahibi? Mumkun olsa çişini de lazimliga yapip sana getirtip goturtecek neyseki işemek bari dogasinda var.

Böyle bi adamla evleneceğime ölürüm daha iyi.

Var öyle erkekler eşim yardimci olur gerci soylene soylene yapar ama yapar yani. Senin elinde hizmetcisi gibi davranma evin içinde is paylaşımı yaptır alisir bir süre sonra.

Konu sahibi gece gece sinir oldum. bu durumdan şikayetçiysen artık bir şey yap , değiştir bu durumu. Yoksa bir daha yazıp da sinirlerimi zıplatma. Biz de seni düşünüyoruz burda lütfen. Sen bunun için evlenmedin. Adam hem berbat bi eş heö berbat bi baba. Senin mutluluğun onun keyfinden doğasından önemli. Başlarım erkek doğasına. Yok öyle bir şey!

Bundan sonra istediği hiçbir şeyi yapma. Yardım etmesi için zorla onu. Küs konuşma. Adamı duyma görme. Sen önceliği çocuklarına ver gerisini boşla. Bırak ev biraz dağınık kalsın. Bırak kocacığın o akşam güzel yemek yemesin. Bu adam hiçbir şey haketmiyor.

Artık yavaş yavaş alıştırmaya başlamalısın . Mesela hayatım ben çocukları uyuturken sende çay yapar misin , şöyle karşılıklı içip sohbet edelim . Sofrayı hazırlarken , toplarken şu tabakları götür müsün gibi ... sonra çok saol canım deyip ufak bir öpücük kondurun . Zamanla isteklerinizi arttırın . Belki böylelikle bir süre sonra siz istemeden birşeyler yapmaya da başlar . Bir de böyle deneyin ama mutlaka bir yolunu bulmaya çalışın . Sizin de nefes almaya ihtiyacınız var .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…