Eşimle tartıştık, çıkıp gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsi boyle demekkı aslında bırgun vereceğin cocukları evde baksın bir yandan da ıslerı yapsınlar o zaman anlarlarmı acaba bıde demezler mi ben sabahtan beri calısıyom sen evdesin diye delı oluyom(​

Sen fazla mükemmeliyetçisin bence hemen o sofra gözüne batıyo toplıycam mı dedi sofrayı bırak ne zaman toplarsa toplasın eğer sevişmek için falan kaldırmıyorsa kalkma uykundan çok yoruldum demeyi bil yetişemiyorum demesini bil yapamam demesini bil
Kimse kimseyi düzeltemez unutma sen kendini düzeltebilirsin ancak bdn zaten herşeyi sırtlıyorum diyceksin şimdi hayır işte sırtlama çocukları ihmal etme sadece gerisi nasıl olursa olsun boşver yapıyosa yapsın yapmıyosa bırak dağınık kalsın

Benim adam da hazira alisti soyledigimde is yapar ancak soylemekmi gerek illa..bu gece kizimi uyuttum yaninda biraz uzandim sonra yanina gittim cayi demlemis zaten cok yorgundum uc bardak cay ictim o kadar hora gectiki mutlu oldum birde kizimin yikanmis kiyafetlerini getirdim hadi dedim bunlari katliyalim katladik.kucukte olsa yapilanlar insan iyi hissediyor kendini.

" Öyle erkek yok sen uyduruyorsun" sözüne takıldım.

Hani hep diyorum ya burada , eşinin iyi huylarını yazan üyeleri taşlamayın.

Herkes okusun, okusun ki , gerçekten adabı bilen, hayatı paylaşmayı öğrenmiş, medeniyet sahibi, vicdanlı adam gibi adam bir çok erkeğin olduğunu öğrensin erkekler ve kadınlar.

Erkekler evet ama adam olamamışlar.
..

" Çay yaparsın iki muhabbet ederiz diye uyandırdım. " ne trajikomik bir cümle.

Bir kere insan uykusundan uyandirilmaz. Ee hadi uyandırdın , çay demle bari, film aç bir şey yap.
Bu kadarda vicdansızlık olmaz gerçekten.

Belki saçma gelicekms ama ben yazinizda en çok çocuklarla uğraşıyorum zateni bastırarak söylemenizr takıldım .ilgilenmek daha hoş olurdu .kavganiza gelince erkeklerin her zamanki rahatlığı işte sizde yorgunluk ve duygusallıkla belli kı uzatmissiniz ama evden gidicek bir olay yok aslind

Valla bu konuları okudukça bizim adamlar çocuğu hak etmiyor cidden, bunlara çocuk doğurmayacaksın, anneliği yaşayamıyorsun hep hizmet tam hizmet
Çayı kendisi neden koymuyor? Arama bence kıs yemekten ev işinden, yetişemiyorum de, işine gelirse. Ver makarnayı önüne, haftaiçi iş yapma bas süpürgeye haftasonu, bir şey derse acı yok Rocky dersin

Öf şu yazıları okuyunca evliliğim film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden ulan bütün erkekler böyle mi diyorum

Değil canım, benim eşim benden çok iş yapıyor, bunları anaları alıştırmış aslan oğlum diye, merhamet nedir öğretmenim ama

Herseyi sen Yapma eşini de alıştır . Kötü yapar belki ama sonra sonra eli alişir. . Söylenir se söylensin zamanla alişir .
Seninde dinlenmeye ihtiyacın var. Hayatı paylaşmak lazım hizmetçi değilsin sen eşisin . Az yesin de kendine uşak tutsun beyefendi.
Çok sinirlendim suan mutlu anneler mutlu çocuk yetiştirir. Yorgun anneler değil bunun içinde esin bi Zahmet oturma organını yerinden kaldırıp sana yardım etsin .
Uyumuş insan kaldirilirmi ya bide çay koy icelimmiş . Arama bana kalırsa küsmede mesafe koy yok gibi davran . Zira varlığı da yokluğuda bir gibi.

Bazı kadınlar başarıyor nasıl yapıyorsa mesela eltilerim :) eşleri diplerinden ayrılmaz, hanımlar çalışmaz eşleri çalışır çocuk yok ona rağmen gelirler eve yemek yaparlar, toplarlar, yıkarlar benimki de tam tersi ama nedeni Yen'i çözüyorum onlar sürekli mağduru oynuyorlar, sürekli ay ben bunu beceremem, ben bunu bilemem ki, eşime de sorsan onlar saf, erkekler herşeyi yapan kadın gördüklerinde bu herşeyi yapıyor diyerek çekiliyorlar kenara, bende hiç oynayamam onu herşeyi yaparım ama yoruldum 1 çocukla 2. Düşünüyorum bazen bu yaşadıklarınızın benzerleri geliyor gözümün önüne vaz geçiyorum
Edit: hemde çalışan anneyim

zaten uyandırılmaz ama hadi yalnız olmak istemedi, birlikte zaman geçirmek istedi falan diyelim, bir çay koymak zor değil. çayı koyduktan sonra karısını uyandıracaksa öperek, güzelce uyandırsın madem. "hadi gel sevgilim, çayımızı koydum birlikte sohbet edelim istedim, özledim zaten seni" dese eminim ki o kadın seve seve uyanır, o adamın boynuna sarılırdı. ha yine de uyanmak istemese uyanmazdı benim dediğim davranışa rağmen. sağlık olsun, ne olacak? ayılığa lüzum yok yani.

Şimdi bir şey diyeceğim olmayacak ama diyeceğim. Ne demek erkeğin doğasında yok. Cisi gelen de erkek. Pi.isini tutup isemeyi bilmiyor mu? Ne kadar saçma bir bahane. Erkek çocuğu isetmek sizin doganizda yok asıl onun doğasında var. Eşiniz tam böyle kadın her şeyi yapar erkek yatar mantığında bir insan. O özür dileyene dek surundurun bir daha da agriniz varken iş falan yapmayın.

Sizin iki minik oğlunuz var sanırım, rica ediyorum onları "erkeh koç iş yapmaz pipini göster küfret aslan" diye yetiştirmeyin. Çay da koysunlar, sofra da toplasınlar... hem size hem eşlerine yardımcı olarak kendi işlerini kendileri yapmayı öğrenerek yetişsinler. Yeri geldiğinde annelerine sofra kursunlar, yeri geldiğinde annelerine çiçek alsınlar. Eşiniz yanlış yetiştirilmiş, ceremesini siz çekiyorsunuz. Erkek olmak üstünlük değil ki, nolur size şefkat gösterse yükünüzü alsa? Sizi daha mutlu etse siz de evinizi daha çok mutlu etmez misiniz? Her işin altına girmeyin, bırakın dağınık kalsın pis kalsın. Tartışmadan, kavga etmeden isteğinizi dile getirirseniz belki anlar. Keşke kabul etse de bi danışmana gitseniz... huzursuzluk çocuklarımızı çok etkileyecektir. (Muhtemelen eşiniz huzursuz bir ailede büyümüş)

Eşiniz demiş ya " ille hemen mi.yapmalıyım " bu bütün erkeklerin ortak cümlesi sanırım .. yani birşey e tamam diyip onu ertelemek ..... Sen kesinlikle fazla beklenti içinde değilsin ... mesela benim çocuğum yok .. yapmam gereken herşeyi yaparım .. ama eşimde gelip o evi dağıtamaz .. dağıtırsa da kendi toplar .. evlilik de haklı haksız önemsizdir bana göre ama sen fazlasını istemiyorsun

kocanız hızmet bekleyen ve rahatına duskun bır erkek bence..
benımkı hızmet beklemez ama rahattır sofrayı kaldır desem bır saat oyle kalır canı ıstedıgınde kaldırır , cocuga bakar ama elıne verırsen yoksa ıkı oynar sever hemen cay ıcecegım sıgara ıcecegım der basından savar , bence sız haklısınız sızın yukunuz daha agır, aramayın hatta eve geldıgınde de konusmayın hatasını anlasın ...

Kesinlikle haklısın.
Hem o baş ağrısı ile 2 çocuğu uyutacaksın hem de eşin yardımcı olmayacak ne üzücüü!!
Yapacaktım, hemen yapmak zorunda mıyım cümlesini bende eşimden duyuyorum
Bu doğalarında var galiba...
Ben bir şey yapılacaksa anında yapılsın isterim, o ise yeterki yapılsın da ne kadar geç olursa olsun modunda...

haklısın .. kadın hem çalışsın hem ağrılı haliyle hizmet etsin hem çocuklara baksın hem ev işi yapsın o da bi sofrayı bile toplamasın odunluk yaptığı

Malesef her erkek annesini suçlayamam ama geneli oğluşum yorulmasın oğluşum acıkmasın oğluşum üşümesin kafasında yetiştiriyorlar cocukları ve bu adamlarda evlendikleri zaman ayı seyi eşlerinden bekliyorlar.Sanki biz insan değiliz bizim canımız yok.Benim kv de hala çocuk gibi davranır eşime aslında çok komik bir durum ama böyle.Genelde fedakarlık ve yük hep bizim kadınların omuzunda oluyor birileri şu adamlara bizimde canımız olduğunu öğretsin yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…