Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

tiamo_

kızımın kız kardeşi yolda
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
238
2
46
Antalya
arkadaşlar ben yeni üye oldum. nasıl söylesem eşimle tartıştık. ben evi terkettim. 2,5 aydır ayrıyız o kızgınlıkla başlarda ayrılmak istiyorum dedim. eşimde peki sen bilirsin dedi. çok özledim onu. tartışma boyutumuz o kadar basit sebepten ki. 3 yaşında bir kızım var onunla ilgilenmesini istedim. işim vardı mutfakta. o da yorgunum dedi. böylece kavga çıktı. bana aşık olan eşim, deliler gibi seven adam şimdi aramıyor sormuyor. nasıl sabrediyor anlamıyorum. 1 gün ayrı kalmazdık (( çok özlerdi. niye aramıyorki. napıcam bende aramak istemiyorum. gurur yapıyorum. onu çok özledim. ne yapmalıyım ne olur yardım edin.

"peki sen bilirsin " cümlesi çok ciddi bir cümle....yerinde olsam aramam...bu kdr basit bir kavga sonucunda ayrılmak istiyorum diyosun o da sen bilirsin diyor.....ona basitse sanada basit olur güzelim...ortada evladınız varmış bunun için oturup düşünün bence...olmuyosada paşa paşa al nafakanı önüne bak....ne bu yaaa sen bilirsinler filan.....birde aşka hiç inanmamışımdır sırf geçici olduğu için...senin anlattıklarında bunu kanıtlıyor benim için....üzgünüm...

kızın nerde canım sendeyse eğer kızının ihtiyaçlarını bahane edip ara, belki sesini duyunca yumuşar

ay ayrıca kaynanan kayınpederin hiç mi sormuyo, bizim torun nasıl diye demi sormuyo acaba
büyükler araya girmeli bence

onun acısından dusunursek bu kadar basit bir neden yuzunden benden ayrılmayı dusunuyorsa bende aramam diyordur...sen bilirsin deyip umursamamıs olmasına kızmamak lazım...sende hata diye dusunuyorum ben sen arıycan netiecede ayrılalım diyen sensin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmişe yönelik konuşmaktan hiç haz almıyorum ; fakat en azından yaşayacaklar için söylemek gerekir.. NE OLURSA OLSUN bir bayan evi terketmemlidir..Kendini odaya kilitleyebilir, çıkıp biraz yürüyüp gelebilir, eşine git diyebilir v.s v.s ama asla asla evden gitmemelidir..Neden hep giden taraf bayan oluyor anlamıyorum, anlayamıyorum..Gidecek biri varsa erkeklerdir.. Neyse bunu başarabildikleri zaman hanımlar, hayatları daha da kolaylaşacak.Insaallah zamanla bu durum giderek azalır hanımlar arasında..

Madem bu kadar özlediniz, madem dönmek istiyorsunuz, ona bir mesaj atın, şurada seni bekliyorum durumumuzu değerlendirmek üzere diye.. İlk buluştuğunuz yer olabilir, ya da sık gittiğiniz bir yer. Geldiği zaman enine boyuna tartışırsınız, konuşursunuz..O zaman onun gözlerinde kendiniz var mısınız görürsünüz en azından, hemde görüşüp kendinizi hatırlatırsınız.Dönmek istiyorum demekten iyidir.

Hayırlısı olsun ınsaallah.

kızımı bahane ettim mesaj gönderdim. dedim ki kızın huysuzluk yapıyor sanırım seni özledi bir ararmısın dedim sesini duysun belki iyi gelir. aradı efendim dememle kızımı ver dedi. verdim seni çok özledim babacım falan dedi. kızım da tanıdı sesini. offf neden böle yapıyor. o bana sarılmadan yatamazdı. birden ne oldu. gitme bile demedi. ceza mı veriyor yada tamamen bittimi anlıyamadım. ne yapacam ben şimdi

Özlediysen ara, sesini duy.. Yumuşamıştır o da.. O da özlemiştir hem seni... Bi an için o gururu kenara at.. Bi ara bakalım ne olcak.. hem içinde rahatlar, böyle giderse kafan daha da karışır .. Ararsan durum daha netleşir belki. Unutma evi terk etmişsin.. Bu önemli bir şey.. Hem konuşmadan hallolmaz ki bir şeyler.. Sakinleşip konuşmayı deneyin bence..

Yeni farkettim; 2,5 aydır mı hiç konuşmadınız ??

Son düzenleme:
konu dışarıdan bakınca basit gibi gözüküyor fakat trtışma esnasında neler olduğu, kişilerin birbirlerine ne gibi cümleler sarfettiği önemli ve sizin daha önceki tutumlarnızda önemli eğer sürekli ayrılma mevzusunu gündeme getiriyorsanız ve her defasında ayrılalım diyorsanız eşiniz bu durumda haklı olabilir... ve eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız bekleyin zamana bırakın bir evliliği bitirmek dilde olduğu kadar kolay değil heleki ortada bir evlat varsa

Ne kadar çabuk insanları boşuyorsunuz ? Hatta nafakasını bile kesiyorsunuz..Anlatılan bir cümleyle bu fikri vermek ne kadar kolay.. Bende okuyunca , ben olsam bende aramam diye düşündüm; ama bu ben olayıyla bitmez.Ortada bir evlilik ve çocuk var. Dolayısıyla en son noktaya kadar çaba harcanır ve sonra boşanma durumuna bakılır. Evet ortada konuşamamaktan ve yanlış anlaşılmadan doğan kırıcı sözler ve umursamazlıklar var ; fakat çöüzlemeyecek bir durum değil..

Herkes fikrini söylemekte özgürdür, ama bu kadar hiçe sayarak yorum yapmak , konu sahibini ancak olumsuz yönde etkiler..

Chess' e ye katılıyorum, büyüklerde araya girebilir.

Biraz daha detay yazsan belki daha iyi anlaşılır.2.5 ay,çok uzun bir süre,arayı fazla soğutmuşsunuz.Bu sürede hiç konuşmadınız mı,yoksa bir süre o aradı sen ters konuştun,şimdi hiç aramıyor mu anlamadım.

eger en ufak her tartismada dile getirdiysen esin sIkIlLmistir ve ciddiye almiyor seni tabi birde
Kücük bi sorun oldugu icinde eninde sonunda dönüceni biliyor seninde olaylari cok büyütügünü düsündügü icin bu raddeye kadar gelmis.

Ne konuşuldu o gece neler yaşandı bilmiyoruz ama.
Eşinizin kızgınlığı geçmediğine göre çok büyük laflar edildi.
Evinizi terkedip gitmeniz onun zoruna gitmiş olabilir.
Bu kadın cidden beni sevmiyor benden vazgeçmiş demiş olabilir.
ya da ohh gitti kafama göre takılıyorum demiş olabilir.
bilemiyorum ki siz tanırsınız eşinizi.
aileniz ne diyor eşinizin ailesi ne diyor.
ortayolu bulan laf taşıyan biri yok mu?

birsen arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum bir yuva bu kdar basit yıkılamaz bir evlilik bir anda bitemez bir evliliği yıkmak br devleti yıkmak gibidir bence yorumları yaparken ortada olan 3 hayatı göz önünde bulundurup ona göre yorum yaparsak daha yapıcı oluruz. kişi burda yıkıcı olalım diye değil yapıcı olalım diye fikir almak istiyor

Aynı eniştemiz ablam gibi ablamda evi terketti oda sınır harbiniyle sen bilirsin dedi bu birbirlerini sev'miolar demek fiil lütfen gaza germeden olumsuz yaklaşmadan çözüm bulalım bence gurur yapio onun karakterini ailesini yaşadıklarını senden abaska kimse bilemez bence al topla herseyini evine geri don ve kaldığın yerden devam et seviyorsa dayanamaz zaten

kayınvalidemin haberi bile yoktur. kimseye bir şey söylememiştir tanıdığım kadarıyla. yada kayınvalidemin haberi oldu ve kocama aramamasını söylemiş de olabilir. ama sanmıyorum. ayınvalidemle aram çok iyiydi. beni çok severler.

Askta gurur olmaz sen aara madem cok pismansin hem bendende bi tavsiye burdaki evi ilk birakan sen degilsin buyuk ihtimalle sende olamzsin ama bence evi terketmek yerine obur odaya aticaktin kendini bi ikide vazo kir olsubn bitsin hatta kilitle bi ki saat kizidna varmis muhakkaka esin ac kapiyi cocuk seni istio diye o bahane edicekti simdi arasinki ozur dilesin.. akilli olun yurdum kadini akilli onceden yedigin hurma misali olmasin.. o sana muhtac olsun sen ona degill madem geri gelmek istiosun neden ciktin gittin diye bi adama sorarlar,,.

En iyi çözüm bu bu şekilde sallantıda devam edemez, şurada bekliyorum seni konuşmak üzere diye mesaj atmak.. Güzelce hazırlanıp gidersiniz.. Yapıcı olmaya çalışırsınız.. Şikayet değilde çözüm yollarını konuşursunuz.. Sonrası ona kalmış , gelirse oda istiyordur, gelmezse zaten bitmesini istiyordur demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…