arkadaşlar ben yeni üye oldum. nasıl söylesem eşimle tartıştık. ben evi terkettim. 2,5 aydır ayrıyız o kızgınlıkla başlarda ayrılmak istiyorum dedim. eşimde peki sen bilirsin dedi. çok özledim onu. tartışma boyutumuz o kadar basit sebepten ki. 3 yaşında bir kızım var onunla ilgilenmesini istedim. işim vardı mutfakta. o da yorgunum dedi. böylece kavga çıktı. bana aşık olan eşim, deliler gibi seven adam şimdi aramıyor sormuyor. nasıl sabrediyor anlamıyorum. 1 gün ayrı kalmazdık(( çok özlerdi. niye aramıyorki. napıcam bende aramak istemiyorum. gurur yapıyorum. onu çok özledim. ne yapmalıyım ne olur yardım edin.
arkadaşlar ben yeni üye oldum. nasıl söylesem eşimle tartıştık. ben evi terkettim. 2,5 aydır ayrıyız o kızgınlıkla başlarda ayrılmak istiyorum dedim. eşimde peki sen bilirsin dedi. çok özledim onu. tartışma boyutumuz o kadar basit sebepten ki. 3 yaşında bir kızım var onunla ilgilenmesini istedim. işim vardı mutfakta. o da yorgunum dedi. böylece kavga çıktı. bana aşık olan eşim, deliler gibi seven adam şimdi aramıyor sormuyor. nasıl sabrediyor anlamıyorum. 1 gün ayrı kalmazdık(( çok özlerdi. niye aramıyorki. napıcam bende aramak istemiyorum. gurur yapıyorum. onu çok özledim. ne yapmalıyım ne olur yardım edin.
Ne kadar çabuk insanları boşuyorsunuz ? Hatta nafakasını bile kesiyorsunuz..Anlatılan bir cümleyle bu fikri vermek ne kadar kolay.. Bende okuyunca , ben olsam bende aramam diye düşündüm; ama bu ben olayıyla bitmez.Ortada bir evlilik ve çocuk var. Dolayısıyla en son noktaya kadar çaba harcanır ve sonra boşanma durumuna bakılır. Evet ortada konuşamamaktan ve yanlış anlaşılmadan doğan kırıcı sözler ve umursamazlıklar var ; fakat çöüzlemeyecek bir durum değil..
Herkes fikrini söylemekte özgürdür, ama bu kadar hiçe sayarak yorum yapmak , konu sahibini ancak olumsuz yönde etkiler..
Chess' e ye katılıyorum, büyüklerde araya girebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?