kızımı bahane ettim mesaj gönderdim. dedim ki kızın huysuzluk yapıyor sanırım seni özledi bir ararmısın dedim sesini duysun belki iyi gelir. aradı efendim dememle kızımı ver dedi. verdim seni çok özledim babacım falan dedi. kızım da tanıdı sesini. offf neden böle yapıyor. o bana sarılmadan yatamazdı. birden ne oldu. gitme bile demedi. ceza mı veriyor yada tamamen bittimi anlıyamadım. ne yapacam ben şimdi
hayır daha önce ayrılığı ağzıma almadım yüzüğümü bir kez bile çıkarmadım ben. ama o tartışmayla çıkarıp attım yüzügü ben gidiyorum dedim. belkide çok bunaldım bebeğin sorumluluğu hep benim üstümde bende çalışıyorum. neden hep ben ilgileniyorum diye söyledim. ben ona adıyla bile hiç hitap etmedim ta ki o güne kadar hep aşkım canım derdim. biliyorum hata yaptım. evi terketmemeliydim. ama oldu işte br an bunalım geçirdim sanki. kaçıp herşeyden kurtulmak istedim. eşimde bana destek olmadı. istediğim tepkiyi alamayınca bunu yaptım. sevgisinden eminim. ama neden aramıyor hiç konuşmuyor. ben arasam tepkisini bile bilemiyorum. birazda gurur yapıyorum.
hayır daha önce ayrılığı ağzıma almadım yüzüğümü bir kez bile çıkarmadım ben. ama o tartışmayla çıkarıp attım yüzügü ben gidiyorum dedim. belkide çok bunaldım bebeğin sorumluluğu hep benim üstümde bende çalışıyorum. neden hep ben ilgileniyorum diye söyledim. ben ona adıyla bile hiç hitap etmedim ta ki o güne kadar hep aşkım canım derdim. biliyorum hata yaptım. evi terketmemeliydim. ama oldu işte br an bunalım geçirdim sanki. kaçıp herşeyden kurtulmak istedim. eşimde bana destek olmadı. istediğim tepkiyi alamayınca bunu yaptım. sevgisinden eminim. ama neden aramıyor hiç konuşmuyor. ben arasam tepkisini bile bilemiyorum. birazda gurur yapıyorum.
Bu kadar insan aynı fikirdeyse doğrudur. Bence direk eve git mesajla uğraşma yüzüne vurmaz bence o karaakterdemi sanmam Hadi bugün cuma topla cesaretini git eve
çalıştığı yerdeki iş arkadaşlarının eşleri öğrenmiş durumu beni aradılar. ne oluyor siz bu hale nasıl geldiniz. hep size özenirdik biz dediler. çok şaşırmışlar. eşim azını açmıyormuş. sadece gitti diyormuş. bende aileme pek açıklama yapmadım. boşanmış ablam var zaten yeteri kadar üzülüyorlar bır de ben çıktım.(( anneme sadece biraz tartıştık kızım yüzünden geldim dedim. öyle ayrılacam falan demedim. şimdi ne yapıyor aklından neler geçiyor bilemiyorum. (
çok ağlıyorum çok üzülüyorum. evimi çok özledim yatağımı özledim. ama gidersem artık beni hiç hesaba almazsa ya. hadi bu iş bitti git derse. bir de o hale gelmekten korkuyorum. böylede bitemez. 2,5 aydır insan bir arar. ne kadar inatçıymış acaba mesajda mı söylesem konuşmak istesem. beni ararmısın desem. yada özlediğimi söylesem. nasıl bir mesaj cekmeliyim. emirden hiç hoşlanmaz. alışmış yumuşak davranmama. nasıl karşılar bilemiyorum. birde evde kalıp kalmadığını da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?