Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

Şöyle bir mesaj daha gönder :
Ben de seni çok özledim,beni de arar mısın

evlilik oyun değil ki.ufacık şeylerle neden huzurunuzu bozarsınız.bazen sabretmek gerekir.yani şiddetin hiç bir çeşidi yoksa hakaret yoksa neden ev terkedilir.eğer önceden de evi terk ettiyseniz ve geri geldiyseniz bundan şimdi bekliyor nede olsa gelecek diye.yazık olan arada kalan çocuğa oluyor.aile büyükleri siz ne yapıyorsunuz demiyor mu.eşinizle konuşmalısınız böyle mi bitiyor mu diye sormalısınız.isteklerinizi düşüncelerinizi açıklamalısınız.ama bence eşiniz döneceğinizi bildiği için bu kadar rahat sonunuz hayır olsun.

bence emir olmali mesajda gel bizi al evime donelim bukadar!! ozur mozur dilerse simdide yuzunu vuirucak yarin obur gun zaten evden cikan giden o adam diycek gittinde ne oldu .. o yuzden emirli konusmak en iis ipleride birden adama verme yavas yavas

basligi yine okudum basit bi sebebden yazmissin bundan öncede basit sebeblerden hep dile getirdiysen ayriligi esin hakli canim bu durumda seninde gurur yapman anlamsiz zaten pismanim diyorsun adim at sende madem tatliya baglayin

Sakın kızım için geldim falan deme hatanı kabul et canım 1 hafta soğuk davranır gecer sonra eve donsen kovsak halı yok ne derse desin sus bence mutluluğumuz için bunu yapmak zorundayız napmaya karar verdin

hayır daha önce ayrılığı ağzıma almadım yüzüğümü bir kez bile çıkarmadım ben. ama o tartışmayla çıkarıp attım yüzügü ben gidiyorum dedim. belkide çok bunaldım bebeğin sorumluluğu hep benim üstümde bende çalışıyorum. neden hep ben ilgileniyorum diye söyledim. ben ona adıyla bile hiç hitap etmedim ta ki o güne kadar hep aşkım canım derdim. biliyorum hata yaptım. evi terketmemeliydim. ama oldu işte br an bunalım geçirdim sanki. kaçıp herşeyden kurtulmak istedim. eşimde bana destek olmadı. istediğim tepkiyi alamayınca bunu yaptım. sevgisinden eminim. ama neden aramıyor hiç konuşmuyor. ben arasam tepkisini bile bilemiyorum. birazda gurur yapıyorum.

Bu kadar insan aynı fikirdeyse doğrudur. Bence direk eve git mesajla uğraşma yüzüne vurmaz bence o karaakterdemi sanmam Hadi bugün cuma topla cesaretini git eve

bak pismansin iste ara soyle kocana ben hazirim eve gelicem bu aksam gel benimle kizini alda evimize gidelim de bisi olmamis gibi arabada konusursunu telde adami dahada sinir etme.. bence hem seni kizini gorunce bisi diyemez madem deli gibi sevio o da ozlemistir kacgun oldu yani dimi..

Bu kadar insan aynı fikirdeyse doğrudur. Bence direk eve git mesajla uğraşma yüzüne vurmaz bence o karaakterdemi sanmam Hadi bugün cuma topla cesaretini git eve

Haklısını belki ama bu sekilde ifade etmeseydin keske cocugu birlikte yaptınız sonuçta ama fedakar hep anneler olmamismidir İnan çok üzüldüm hadi git evine canım ya

çalıştığı yerdeki iş arkadaşlarının eşleri öğrenmiş durumu beni aradılar. ne oluyor siz bu hale nasıl geldiniz. hep size özenirdik biz dediler. çok şaşırmışlar. eşim azını açmıyormuş. sadece gitti diyormuş. bende aileme pek açıklama yapmadım. boşanmış ablam var zaten yeteri kadar üzülüyorlar bır de ben çıktım. (( anneme sadece biraz tartıştık kızım yüzünden geldim dedim. öyle ayrılacam falan demedim. şimdi ne yapıyor aklından neler geçiyor bilemiyorum. (

canim ya cevap yazacagina esini ara hadi bi kosta bizide merakta birakma .. gelsin alsin seni de rahat edin azicik.. bak o da ruh gibi olmus yazik adamada ya

Bak oda umursamasa anlatmaz kıyamamış o orda sen burda üzgün ya nolur git eve yapmayın böyle benmde ablam ayrı inat uğruna severek ayrıldılar

mesaj tekrarı.............................

Son düzenleme:
evliliklerin bitme sebebinin başında bence sabırsızlık ve gurur geliyor.. sen hiç gururunu ayaklar altına almadın mı ben eşim için yuvam için yaparm heleki çocuğum varsa hadi canım bak kaç kişi senin aramanı bekliyor at knara gururunu

çok ağlıyorum çok üzülüyorum. evimi çok özledim yatağımı özledim. ama gidersem artık beni hiç hesaba almazsa ya. hadi bu iş bitti git derse. bir de o hale gelmekten korkuyorum. böylede bitemez. 2,5 aydır insan bir arar. ne kadar inatçıymış acaba mesajda mı söylesem konuşmak istesem. beni ararmısın desem. yada özlediğimi söylesem. nasıl bir mesaj cekmeliyim. emirden hiç hoşlanmaz. alışmış yumuşak davranmama. nasıl karşılar bilemiyorum. birde evde kalıp kalmadığını da bilmiyorum.

ya ara o zaman cebini hic birsey yokmus gibi konus nasilsin gunun nasil diye iim diycektir buuyk ihtimalle sende dersin biliomuusn ben seni cok ozledim .. sonrada laf lafi acasr ztaen hadi ara bence mesaj olmaz sesini duymasi lazim

konuşmak istediğini söyle. dışarda bir yerde buluşalım de. özledim deme bence. ama yüzyüze konuşurken duygularını ifade et..

öncelikle mesajla nabzını mı ölçsem? beni ararmısın diyerek. ararsa konuşsak ne dersiniz bunu şimdi yapıcam yorumları beklıyorum .(

ya beni yanlis anlamada 2,5 ay dile kolay nasil sabrettin yani ben olurum esimi bigun gormesem.. halda dusunuosun neyi dusunuosun ki sen bu adami istiomuusn istemiosmuusn??

Beni arar mısın ? Özledim. V.s gibi mesajlar atmayın..Israrla diyorum.. Seni şurada bekliyorum diye mesaj atın ve gıdın orada bekleyin..Orada yüz yüze göz göze konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…