Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

Sen arasan al beni gidelim desen

2-3 ay sonra kafanda sorular olacak neden beni aramadı..sevmiyor muydu gibi gibi

uzun bir süre de geçmiş valla aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

hos diosun da adam emir verilmekten hoslanmam demis 2.5 ay gecmis artik biraz sogumustur ortam o yuzden hanimefendi alttan alicak artik ne yapalim..

İkinizde inatsınız demek ki 2.5 ay çok uzun bir süre bence
ki ihanet yok şiddet yok ne bileyim 2.5 ayda insan niye kavga ettiğini unutur.
mesaj atma bence ara..
ara şurada şu saatte kahve içelim de içelim mi de..? nezaketen sor yani.
hayır diyebilir derse nazik bir şekilde ısrar et ..
kocan o senin ya biliyorsundur damarını

tamam arkadaşlar arıyorum. direk bu akşam şurada buluşalım diyorum. inşallah ters tepki vermez.

kızlar neden hep konuyu açan arkadaşa yükleniyorsunuz.. eşinde hiçmi hata yok.. aradan 2.5 ay geçmiş eşinin mantıklı bir şekilde düşünüp eşimi çok kırdım yemeqi hazırlayana kadar kızımıza bakamadım evden gitmesine neden oldum ikimizde çalışıyoruz ikimizde yoruluyoruz ben kızımıza bakmak için bile yorgunum derken eşim birde evdeki işleri yapıyor ayıp ettim eşimide çok üzdüm diye düşünüp hatayı kendinde araması gerekir arkadaşımız çok haklı işten gelmiş oda yorgun ama yemek hazırlamak zorunda 2 dakika çocuqa bakıverse nolur sanki ben olsam asla aramam senin onu araman demek ilerde tartışmanız gerekne bişeyde eşin yine aynı şeyi yapıcak ve barışalım diyen sen olduqun için bunu hep yüzüne vurucak hem giden sensin hemde dönen sen olma sen onu özlediysen oda seni özledi bırak o gelsin evlilik fedakarlık ister sen üstüne düşeni fazlasıyla yapıyorsun oda yapmalı eqer yapmak istemiyorsa ve seni aramıyorsa özlememişse olan olaylar ona ders olmadıysa bu devran böyle gitmez hayat uzun rahat hareket edemezsin her olayda kendini frenliceksin eşinde kendini haklı sanıcak arama canım sakın sen arama sen 1 kişiyi özlüyorsan eşinin özleyeceqi 2 kişi var kızın ve sen 1-0 öndesin ve hatalı deqilsin bir yerden patlak verir mutlaka araması gereken bir durum olur kandilde falan aramadınmı kayınvalideni falan?

cnm benim senin kocanı benimkine benzettim benimde iki oğluşum var ikisininde her sorumluluğu benim üzerimde bazen bende bunalıyorum ama bu evi terk etmek için geçerli bir sebep değil bu kadar çok sevipte özlüyorsan bırak gururu kenara öncelikle kendin için sonrada kızın için git evine merak etme kıyamaz sana bence ona içinden gelenleri içtenliğinle söyle anlat seni anlayacaktır inş... sonuçta sevgi herşeyin üstesinden gelir bizleride merakta bırakma haber ver tatlım.....

Emir sayılmaz ki bu, görüşmek istemek doğal bir istek. Bunu ister kibar söyler, ister hasretle artık o eşini daha iyi tanıyor..

Bir arkadaşım için yapmıştık bunu..Evliydi , iki çocugu vardı, ve evi terk etmişti hiç yoktan bir sebeptenç
Bir otel lobisinde ayarlamıştı buluşmayı..Konuşma ilk başta tartışmayla başlamış.Sonra konuşmuşlar, çözümler aramışlar Sonra mutlu mesut evlerine gittiler ertesi gün..

Yani eşinin gözlerinde kendini görebiliyor mu göremiyor mu ölçmek lazım..Öyle geri dönmekle iş bitmiyor çünkü.. Sonrası var bunun.. Mutsuzluk olabilir soğukluktan ve geri adımdan dolayı.

pc açık kalsın cevap yazıcam. umarım kabul eder. kabul etmezse işte o zaman artık bütün ümitlerim suya düşer ve o zaman anlarım ki beni gerçekten sevmiyor.((

arkadas ne guzel demis esinin damarini bilirsin demiki cok dogru adamlari dah asevgiloiyken nisanliyken alistiricaksin bisiler yapmayaa mesela benim esim copten ondan bundan faturlardan sorumludur alisveri o yapar ben herseyi yetisicem diye asla ugrasmam ki anlasin onun da sorumluluklari var vaktim olsa bile gitmem askim inan cok yogunum derimki o gitsin planlasin bikere yapsam hep ustuem kalir cunku arAdaki bu mesafe cok onemli eslerinini alistirin bisiler yapmaaya anam bakar degilde askim bugun cocuga sen bak benim isim var de.. anam yapmadi biz yaptik bu cocugu demek lazim bence.. yani adamlarin gak guk degiini bakmak degilde .. nabzina gore onlarada ev isleri ogretmek laizm yani isin ucundan tutmalari lazim!!!

pc açık kalsın cevap yazıcam. umarım kabul eder. kabul etmezse işte o zaman artık bütün ümitlerim suya düşer ve o zaman anlarım ki beni gerçekten sevmiyor.((

Kabul etmese bile üzülme niye?
O anlık teslim olmamak için hayır diyebilir ama ..
İçine işler kadın adım attı ben hayır dedim der.
üzülür düşünür kaygılanır..
aramanda bir hata yok..

Kabul etmese bile üzülme niye?
O anlık teslim olmamak için hayır diyebilir ama ..
İçine işler kadın adım attı ben hayır dedim der.
üzülür düşünür kaygılanır..
aramanda bir hata yok..

Kesinlikle katılıyorum..Sonrasında top onda olur en azından..

off sen olaya simddien umutsuz bakma alttan al israr et kizdirmadan esini taniosundur. gelmiosadsa kizdigindsndir sevmediginden degildir bence. yarin tekrar ararsin.

umarım iyi bir sonuç çıkar... biz bayanlar hep öfkeyle harekete geçiyoruz.. erkekler de her zaman rahat ve genişler.ne erkekler değişebiliyor ne de bayanlar.sonuçta bir çocuğunuz var,olmasa bile bir aşk bu kadar kolay bitemez.sizin bir anda evi terketmenizi sindiremiyordur.hatta sizin artık onu sevmediğinizi düşünmüştür,çünkü çok basit bir olaydan ötürü evi terk etmişsiniz.kararınızı verdiğinizi düşünüp bu yuzden sizi aramıyor olabilir.konuşmanız gerek kesinlikle,ama yapıcı bir biçimde.evli değilim ama geniş bir ailem var.sürekli onları gözlemlerim.bir şekilde konuşarak herşey halledilebilir.olmazsa herkes kendi yolunu çizer.bu belirsizlik sizi yiyip bitirmiş olmalı.

ne kadarda damarı olsa bayan hata yapmıs olabilir 2.5 ayda hiçmi aklına gelmedi arayıp sormak ne haldeler bilmek sanki bir bahane arıyormus gibi eşiniz ama umarım öyle değildirde görusme isteginize cevap verir

eşin bu ayrılık olayına alışmış gibi ama seni süründürmeye çalışıyor da olabilir.
merak ettim son durumu:44:

Hatanizin cezasini cekiyorsunuz simdi..evden ayrilmak nasilmis...oyuncak degil evlilik,ufak bir tartismada evdenmi gidilir nekadar yanlis....

tripoli35,didilyos,wenars,kelebek2005,adesse,dulcemaria,yenibirumut,zyv,tebessm79,Kuzucugum,goqce,TATOŞ,sevdamcee,kelebek29,gdmt,elax,kindarrrr,derinss,ezgiezgi,samyeli34,lilya,YildizlarVeGece,lolita19,er_ca,erginsena,gazelleee,tarjamy,ahesteee,fapeons,
son durumu bekliyoruz.her ne olursa olsun hayırlı olur inş.

bulusmaya gıttı galıba ya ıns mutlu doner hatta bugun evınde uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…