Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

Benim de okurken gözlerim doldu. Bi daha hiç ayrılmazsınız inşallah

mutlu sooooooon :)
cok sevindim arkadasim...
bende üzülerek okumustum allah bidaha yasatmasin

Konuyu baştan sona okudum.. Önce acayip üzüldüm, sonra da çoooookkk mutlu oldumm Allah bir daha yaşatmasınn. Hep mutlu olun...

çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. çok şükür şimdilik bir sorun yok. hep de böyle gider inşallah. sevgiyle kalın...

Lütfen bu gurur durumlarını bırakın, eğer bu kadar çok seviyorsanız eşinizi lütfen beklemeyin siz arayın onu hiç yere bitmesine izin vermeyin birlikteliğinize sahip çıkın. O aramıyorsa siz arayın, sonuçta bir çocuğunuz var eşinizi çok seviyorsunuz umarım herşey tatlıya bağlanır, mutlu olursunuz

Oh beee çok sevindiiim Bidaha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız inşallah

yeni gördüm yazıyı ben de ağlayarak okudum çok sevindim adınıza Rabbim bir daha yaşatmasın çok mutlu olun inşallah...

bütün hikayeyi yüreğim ağzımda okudum..en sonda ağlayarak bi ohhh! çektim vallahi :) neyse ki mutlu son Allah bozmasın

Ay kız ağlattın beniÇok sevindim eşine kavuşmana eminim bundan sonra birbirinizi hiç kırmazsınız.ÖMÜR BOYU BİRBİRİNİZİ HEP SEVİN

Burda okuduğum en güzel konuydu.. çok güzel Bitti.. Bi amcam hep şöyle derdi "insan sevdiğini en iyi kavga edince tanır.." çook doğrudur.. artık eşinin huyunu suyunu damarını iyice öğrendin.. Bundan sonra daha da mutlu olursunuz..

sonunu çok güzel bağlamış eşin gönlünü almış ne güzel rabbim bir daha ayırmasın yaşatmasın inşallahhh

sonunu çok güzel bağlamış eşin gönlünü almış ne güzel rabbim bir daha ayırmasın yaşatmasın inşallahhh

eşimle 4 yıllık evlıyım bır yasında kızım var sureklı ınternetten oyun oynayan bırı yanılıncede bana saldıran bırı kısılık olarak ıı ama boyle kotu huyu var dun ısyerıne suprız yapmaya gıttım oyun oynuyodu yenıldı dıye bagırdı cagırdı gece gec geldı gekıncede bana bagırdı benden nefret ettıgını soledı bende bosanalım dedım evden ayrıldı cıkarkendde yuzume tukurdu ve benım asalık rezıl bı kadın oldugumu soyledı neolur yardım edın bırılerıyle konusmaya cok ıhtıuyacım var

başka bi başlıkla konu açman gerekiyor canım yanlış yere yazmışsın.....

sadece konuyu açarken yaptığın açıklamayı okumuştum ve sana da eşine de çok kızmıştım
hatta şu anda burada bulunan mesajımın yerinde bambaşka bir mesaj vardı
ama 26. sayfadaki mesajını görünce buraya yazdığım mesajı değiştirdim canım

Aranız düzelmiş ne güzel
çok sevindim canım :)
Lütfen böyle küçücük şeylerle huzurunuzu bozmayın bir daha

Son düzenleme:

hamilellikten galiba ;aman hikayeni başta okyunca dikkatimi çekti,basit bi konu uzamaz dedim,sonra oku oku oku ,içim titredi,ama çok sevindim ;gözlerim doldy,))hamileyim ya ondandır...
ama çok hoş süpriz,ikinizede ders olmuş,sen bi daha giderim demezsin,oda bi daha o eşşekliği yapmaz :))))))

Konu eski ama yine de yazmak istedim. Çok sevindim canım. İnan ki kendim yaşamışım gibi mutlu oldum. Mutluluğunuz daim olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…