Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

''Bir musibet bin nasihattan iyidir. '' tam yerinde bir söz olacak. Sanırım bundan sonra boşanalım demeden bu yaşadığınız ayrılığı düşünürsünüz..

Güzel bir vuslat olmuş.. Maşaallah. Rabbim aşkınızı daim kılsın..
...
DipNot : KK 'de ki tüm duyarlı bayanlar için

hanımefendı barıstılar :)))))))))))))))))))))))

sonu süper olmuşşşş... Allah çok çok mutlu etsin.. bundan sonra ikinizde akıllanmışsınızdır eminim..

inat ettim tüm sayfaları okudum..maşallah ne güzel mutlu son olmuş Rabbim kimsenin yuvasını dağıtmasın. bu son ayrılığınız olur inşallah...yaw zaten hamileik duygusallığı var ağlamaktan klavyedeki tuşları net göremiyorum..

Çok mutlu oldum adınıza..
Bu ayrılık bence yaradı size..
Sürprizi harika olmuş..
bir erkeğin yapabileceğinin en iyisi bence..
tebrikler

çok sevindim arkadaşım.konuyu dün okumuştum çok üzülmüştüm inan senin için.neyseki mutlu sonla bitti.okurken gözlerim doldu.zaten hamileliğimden herşeye ağlar oldum:)rabbim hiç ayırlmasın birdaha.

ohhhhhhh mutlu son....bu habere çoook sevindim....Allah sizi ölene dek ayırmasın cnm,beraber yaşlanın emi....

Ay tüylerim diken diken oldu okurken.İnanın sizin adınıza çokkkkkk sevindim.Rabbim inşAllah hiç ayırmaz sizleri.Mutluluğunuz daim olsun canım

Ve bir konunun daha, mutlu son'la sonuna geldik ...! Çok Şükür.

canım benim senin adına nasıl sevindim anlatamam RABBİM birdaha yaşatmasınnnnn çok mutlu olunnnn herkes, hepimiz çok mutlu olalımmmmm:))) RABBİM HEPİMİZN MUTLULUĞUNU DAİM ETSİNNN bütün kötülüklerden hepimizi korusunnnn.... çok sevindim çokkkkk herkes mutlu olsun sonsuz kere maşallah hepimizeeeee....

siz orda ben burda ağladım hemde hıçkıra hıçkıra Rabbim bir daha hiç ayırmasın hep mutlu olun inşallah.Aman bunlar bi daha yaşanmasın hamile halimle yine ağlatmayın beni:)))
çokkkkk mutlu olun

dün gece okumustum sayfaları tek tek nasıl uzuldum anlatamam ..
Sonra tam devam edıyordum sıtede onarım basladı cok uzuldum .
Suann sonucu ögrendım vee cok mutlu oldumm..
Cannım benmm Allahımm tekrarını yasatmasın ..
Seytana fırsat vermeyın ınsallah ..
Bebegınızle bırlıkte hayırlı huzurlu bır yasam nasıb olsun ınsallah ..
Mutlulugunuz bır omur sursun ınsallaahh ..:)

cok sevındım arkadasım gozlerım dolu okudum cok muuuuuuuuuuutlt oldum anlatamam senın yerıme kendımı koydum inşallah hiç ayrılmazsınız hiç hiç hiç Allah kımseyı kocasından ayırmasın amin.

ayy çok sevindim sizin adınızaaa:) okurken gözlerim doldu valla.. inşallah bir daha olmazz..ömür boyu mutluluklarrr:)

ve mutlu son allah bir daha ayırmasın sizi sonunu ağlayarak okudum çok romantik bir kavuşma olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…