Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

çok sevindim gerçekten. bencede çok büyük problemler yoksa yıkılmasın evlilikler.
mutluluğunuz daim olsun

canım çokmutlu oldum gözlerim doldu vallaha ayağımın agrısını bile unuttum bugün bana temessüm ettirten tek olay bu
çok mutlu olun canım darısı eşiyle arası bozuk olanlara mevlam ayırmasın kimseleri

eşim bana da çok basit bi neden için ayrılalım dese ve evi terketse ki onu deliler gibi seviyorum ama kusura bakma bende aramam.sen bilirsin derdim.bence evi terketmen hata hadi kızıp sinirle boşanalım denirde evi terketmek ciddi yani.adam sana çocuk bakımında veya evdeki işlerde yardım etmek zorunda değil hangimizinki yapıyo sanki.bunun için ayrılınırsa hepimiz ayrılalım bence gurur yapacağın bişey yok arkadaşım küçük bi kapris yüzünden kendinide eşinide üzme ve özür dile barışın.adam seni döver hakaret eder evine bakmaz aldatır aşağılar tamam ama saninkisi çok saçma yani kusura bakma ara eşini affettir kendini madem bu kadar seviyosunuz birbirinizi inatla olmaz bu işler

ayyyyyyyyyy ben bunu okumamışım çok sevindim ama eşinede helal olsun çok ince davranmış allah bidaha ayırmasın sizi okurken gözlerim doldu sımsıkı sarılın birbirinize bırakmayın sakın

Baştan sona okudum konunuzu. Sonuca o kadar sevindim ve duygulandım ki anlatamam. Biraz odunca olacak belki ama teşbihte hata olmaz sözüne güvenerek şunu söylemek istiyorum ki "Allah sevdiği kuluna "eşeğini" önce kaybettirip sonra buldururmuş"

Nazarlardan uzak...

canım senn ıcın okadar cok sevındımkı emınım dun huzurla kocana sarılarak uyumusundur suan benm kocam askerde ve donmesı 225 gun var ve hep dıyorumkı allahım kocam gelsın soz onu hıc uzmıycem yanı anlatabıldınmı bılmıyorum cok kotu seyler olmadıkca askımıza kocamıza sahıp cıkalım

saçma bir gurura gerek yokmuş di mi
çok sevindim, hep mutlu olun...

canım çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin... eşini eşime çok benzetmiştim. ben aramasam, böyle bir tavır koysam oda beni aramaz,umursamaz davranırdı eminim.. ama sonu böyle olmazdı. asla tükürdüğünü yalamazdı. ya boşanırdık yada ben dönerdim boynumu büküp. aman Allah yaşatmasın kimseye...

cnm çok sevindim ama en çok kızın için rabbim sizi bir daha ayırmasın
yolunuz açık olsun çok da fazla kafaya takma çoğu erkek böyle bir de cnm herkesi olduğu gibi kabul etmek gerekir o zaman neden niçin diye sorgulamaktansa ben bu adamı böyle olduğu için seviyorum dersin problem kalmaz mutluluğunuz daim olsun

Çok sevindim barışmanıza ve eşinizin böyle bir jest yapmasına. Mutluluklar diliyorum bundan sonra birbiriniz kıymetini daha iyi bilirsiniz umarım.

öncelikle herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
zeynelim; çok sağol. bende asker yolu bekledim. eşim kısa dönem askerlik yaptı. 5 ay ayrı kaldık. yemin törenine katıldım ağlamaktan bir hal olmuştum. o kadar kalabalığın içinde eşimi uzaktan tribünden fark etmiştim. düşünsene herkes yeşil giyinmiş ve saçla kısa şapkalı falan :))) ben o kalabalıkta eşimi buldum. Allah gökte nikahı kıyarmış. zamanla öyle bir şey oluyorki aynı şeyleri düşünüp, aynı tepkileri veriyoruz. asker yolu beklemek bilirim ne kadar zor olduğunu. Allah sabır versin. hayırlısıyla eşinin askerliği biter ve kavuşursunuz. seviyor ve seviliyorsak ne mutlu bize. hayırlı tezkereler diliyorum. son ayrılığınız olsun inşallah. sevgiyle kalın.

amin canım. Allah kimseye yaşatmasın. 2,5 ay değil ömrümden 2,5 yılım gitti desem abartmış olmam herhalde.

Ağlayarak okduum arkadaşım, ççookk sevindimm yaaa...!!=) Mutluluğunuz daim olsun inşAllah... :) Çook güzel yaa.. MaaşAllah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…