Eşimle tartıştık işin içinden çıkamıyorum

ah canıııııım çok masumsun sen eşin şuphe duyuyor.
elin adamı bana seni seviyorum dese beni bir saniye bile dinleyip açıklamama izin vermeyecek biriyleyim ben ki ben de öyleyim ne demek eşime elin kadını seviliyorsun diyecek. senin eşin yine iyiymiş kabahatinle otur, yuvanı sen dağıtmışsın.

Ahahahah dul düşmanı ablam hırsını alamadı seri beğenmedimler geliyor
Yok yahu... DUL düşmanı niye olayım.Adamçaz DULmuş adam öldürmüş falan değil.sadece DUL...

DULlara vurmayalım. Sahip çıkalım

Bu olay böyle anlattığınız gibi dümdüz olamaz. Öncesi sonrası mutlaka vardır. Eşiniz o adama karşı uyarma gereğini neden duydu? Eşiniz sizi uyardığı halde neden dikkat etmediniz? Bir iş arkadaşıyla "seni seviyorum" noktasına nasıl geldiniz? Eşiniz neyden şüphelenip mesajlarınıza bakma gereği hissetti?

"Yardım edin yavrum var" demişsiniz ama bir yavrunuz ve bir kocanız olduğu aklınıza biraz geç gelmiş ve o sırada köprüden bir miktar su geçmiş gibi geldi bana.

Eşiniz ne dese haklı. Işinizi değiştirmeyi teklif etmeyin, kabul etmeyin. Bu yazışmanın hakikaten samimiyetten değil de flörtten ileri geldiğini kabul etmeniz ile aynı anlamı taşir her turlu adımınız. Suçlu psikolojisinde olduğunuzu hissettirmeyin. Ama kesinlikle hatalısınız. Böyle bir yazışmama nişanlım şahit olsaydı ne yaparsam yapayım onu ikna edemezdim. Ikna etsem de yıllarca her kavganın değişmez maddesi olurdu. Ben de onun böyle bir yazışmasını hazmetmezdim.

Size seni seviyorum dedi ve siz cevap olarak seviliyorsun dediniz??? Karşınızdaki erkek canımı cicimli konuşuyor diye sizde o şekilde karşılık veriyorsunuz??? Ve eşinizin şüphelerini gidermek için ne yapabileceğinizi soruyorsunuz...??? O halde gizli gizli canımlı cicimli konuşmaya devam edin.. Çünkü mesajları bırakmaya devam ederseniz eşiniz haklı olarak sizi boşar

Sevgili arkadaşım madem adamla aranızda duygusal bir şey yok niye mesajları silmedin ki. Ben görsem ben de kızarım. Adamın güveni kırılır tabi. Olan olmuş artık. İş değiştirmem gerekiyorsa yaparım de. Telefonunu filan saklama. Şifre filan koyma yani. Allah yardımcın oldun

O ne demek ya seni seviyorum yazmış sen eşinin telefonunda gorsen kıyameti koparırdin eminim çok çok haklı eşiniz

DUL DUL adam bildiğin DUL
ne diyeyim ? mahmut mu diyeyim ? boşanmış bekar kişi anlamında dul , eski tabirle dul, yeni tabırle başından evlilik geçmiş bekar insan demek istemiş, anladim ben seni ama kullanmayalim artık ya dul u...zencilere de zenci denmiyor artık amerikada mesela ayip karşılanıyor, siyahi veya afrika kokenli amerikalı diyorlar zenci yerine , onun gibi...

konu sahibi öyle yazınca bende havaya uydum haliyle her konunun dinamiğine bağlı kalarak cevap yazıyorum yoksa dul, bekar, zenci benim için zaten farkemiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…