- 2 Kasım 2020
- 223
- 282
- 23
- Konu Sahibi Azadeatacan
-
Yaw zaten onun için yazmadım . Belirtmek istediğim bekar ya da dul bir adam seni seviyorum diye iş arkadaşına yazmaz. Ha yazıyorsa da başka türlü yazıyordur...
Ama adam DUL yani
Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Ahahahah dul düşmanı ablam hırsını alamadı seri beğenmedimler geliyorDUL DUL adam bildiğin DUL
Yok yahu... DUL düşmanı niye olayım.Adamçaz DULmuş adam öldürmüş falan değil.sadece DUL...Ahahahah dul düşmanı ablam hırsını alamadı seri beğenmedimler geliyor
Size seni seviyorum dedi ve siz cevap olarak seviliyorsun dediniz???Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
O ne demek ya seni seviyorum yazmış sen eşinin telefonunda gorsen kıyameti koparırdin eminim çok çok haklı eşinizMerhaba,
ne diyeyim ? mahmut mu diyeyim ?DUL DUL adam bildiğin DUL
konu sahibi öyle yazınca bende havaya uydum haliyle her konunun dinamiğine bağlı kalarak cevap yazıyorum yoksa dul, bekar, zenci benim için zaten farkemiyor.ne diyeyim ? mahmut mu diyeyim ?boşanmış bekar kişi anlamında dul , eski tabirle dul, yeni tabırle başından evlilik geçmiş bekar insan demek istemiş, anladim ben seni ama kullanmayalim artık ya dul u...zencilere de zenci denmiyor artık amerikada mesela ayip karşılanıyor, onun gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?