- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Azadeatacan
-
Sizden argüman istediğimi hatırlamıyorum.
Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir demiş İbn_i haldun.
Ve kafam hakkında mütevazi olamiciiim.
(Gelsin beğenmedimler ohh yandan yandan)
Açıklayamayınca dalgaya vurmak iyiymiş:) ben yine de netleştireyim, dul kelimesinin etimolojik kökeninden bahsetmiyorum, dul insana bakış açınızın yanlışlığından bahsediyorum, dul insanı bekardan daha tehlikeli görerek "hemi de dul, püh" tavrınıza karşı çıkıyorum.@piraye yine zamanda geriye dönsem DUL yazarım. Pişman değilim. Özgür düşünce engellenemez. Tek pişmanlığım kalın puntolarla yazıp etrafını emojilerle süslememektir..
Yeminimi bozdum da geldim ulen bekar değil DUL dur o DUL....
Yavrunu düşünüyorsaniz flort vari muhabbet etmeyecektinizGerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var
Keşke sizde bana kaçak göçek vurmaya çalışmak yerine cevap verseniz de, iki medeni insanın fikir tartışmasını izletip başkalarının gecesini de şenlendirseydiniz.tevazu nerden çıktı ya ahaha valla kavram karmaşası yaşıyosunuz çok komik instagram alıntılarıyla cevap vermek.
hem size bunu duşunduren nedir diyip, hem arguman istemedim demek ahaha.
merak etmeyin beğenmedim yapmıcam neşelendirdiniz durduk yere çunku
Naptın zorunluuSöylenecek hiç bı söz yok hiç biseyi haketmiyorsunuz A Azadeatacan
Yavrumuz var yazmışsınız bir de
Hadi canım yeni mi aklınıza geldi
Ne sandınız bu devran böyle sürer gider benim mal uyanana kadar hevesimi alırım mi sandınız
Egomu tatmin ederm başkası tarafından beğenilmek ve seni seviyorum denmesi bana kendimi iyi hissettirir mi dediniz
Lan zaten arkadaşça dahi yazisamazsiniz!!!!!! Ben kabul etmiyorum ya zi sa maz siniz.ustune birde seviyorum seviliyorsunlar
Bana bekarken seni seviyorum yazan arkadaşlarıma yada flört etmeye çalışanlara eyvallah gardaş demisimdir hep.
Çünkü dusunmuyorsan istemiyorsan seviliyorsun! Diye cevap verilmez
Üstelik ben BEKARKEN bu tepkiyi vermisim sizinki bok yemek! Sonra da yakalanınca boku yemek
Kibar mi olayım ? Üslup mu duzelteyim hangi üslubu hakediyosuniz da düzgün konuşayım ben sizinle
Düşünemedim ....diyemezsiniz ne demek dusunemediniz
Bosasin bende olsam bosarim
Erkek olsam daha yerlerde sürüye sürüye de sopalarim
yeter ya yok şiddete hayır mayir diyecekler de gelmesin .bazen şiddete evet
Konu sahibi. Sözüm sana..
Eşinle sen tartıştın kkda linçi yiyen benim..
Konu sahibinin dul arkadaşı sözüm sana...
Bock mu vardı evlenip boşanacak hadi boşandın DUL halinle utanmadın mı konu sahibine asılmaya...
Konu sahibinin eşi sözüm sana...
Kıyamam sana. . Asil ve kibar insan.
Konuya yorum yapan kk üyeleri sözüm size..
DUL dur o DUL..
Git eşinden özür dile haklı olduğundan bahset ve onun önerilerini sor.güvenini kazanMerhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Eşimin dediği şey paradan ötürü değil sadece bunca yıllık kariyerimi bi çırpıda sildirmemek isteyişmiş yoksa paraya ihtiyacı olan birisi değilÖyle dümdüz seni seviyorum yazmak nedir ya? Bir işini hallettin diye. Teşekkür eder geçer insan. Hadi çok samimiyetin varsa "seviliyorsun"u o yazmış olsa teşekkür mahiyetinde, o da bir nebze su götürür ama dümdüz seni seviyorum yazılmaz. Yazılıyorsa da bunun anlamı zaten seviyorumdur teşekkür falan değildir.
Siz de hadi diyelim önce eşiniz uyarırken anlamadınız, o gün adam seni seviyorum yazarken de mi anlamadınız? Tam o cümleyi okuyunca "eşim haklıymış" diye düşünmeniz lazımdı. Bu mesaja cevap olarak "seviliyorsun" yazabilmek için de sizin de duyduğunuz şeyden çok hoşlanmış olmanız lazım. Yani sizin de adama karşı hisleriniz var muhakkak. Bunu her ikiniz de dile getirmemişsiniz ama örtülü bir flörtleşme var ortada.
Son olarak eşinizin işten cıkma gerek yok demesi de inandırıcı gelmedi. Eğer gerçekse o da bi taraf seçsin o zaman. Para mı siz mi?
Kullandığınız nick gerçek isminizse değiştirmelisinizMerhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Eşinin yerine kendini koy ve böyle bi başlık açtığını düşün topa tutardık eşini, otur sakince konuş o kişiylede gerçekten arana mesafe koyMerhaba,
Kesinlikle öyle. Millet de saf saf arkadaş ortamı...... Diye konuşmuş. Ne arkadaş ortamı ya bayağı flört etmişler. Yuvarlıyor sadece işine geldiği gibi. En samimi erkek arkadaşıma bile seni seviyorum demedim ben. Ne münasebetBurda bile bizi kandırmaya çalışıyorsunuz. Açık açık yazın işte flört ederken yakalandım diye. Bir bedel ödemeniz lazım. Eşinizi pişman olduğunuza inandıracaksınız. Eşiniz boşanacak olsa harekete geçerdi. Ağlayacaksınız, yalvaracaksınız, başınızı yerden kaldırmayacaksınız bir süre. İstifa etmeyin. Boşanırsanız o iş size lazım olacak. Ama aklınızı başınıza alın.
DUL diye bir kavram kalmadı. Dul diye eşi ölene denirdi eskiden. O nedenle adam bekar. Ama sizin zihniyetiniz akıl öldüğü için dul olabilirBen yazdım dul diye... Neyinden utandınız ki ..
Kadın evli, iş arkadaşı adamda DUL Muş.... Özetle adam kendine bir minik serçe arayışında kadına yaklaşmaya çalışmış ama adam DUL yani bilginiz olsun. Utanmayın bunun için.çünkü adam DUL...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?