Eşimle tartıştık işin içinden çıkamıyorum

Sizden argüman istediğimi hatırlamıyorum.
Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir demiş İbn_i haldun.
Ve kafam hakkında mütevazi olamiciiim.
(Gelsin beğenmedimler ohh yandan yandan)

tevazu nerden çıktı ya ahaha valla kavram karmaşası yaşıyosunuz çok komik instagram alıntılarıyla cevap vermek.
hem size bunu duşunduren nedir diyip, hem arguman istemedim demek ahaha.
merak etmeyin beğenmedim yapmıcam neşelendirdiniz durduk yere çunku

Esinize ne kadar deger verdiginizi, yuvanizdan huzurunuzdan evladinizdan hicbiseyin daha onemli olmadigini vurgulayin ve davranislarinizla da gosterin biraz zaman alir ancak sakinliginizi koruyup esinize ilginizi daima gosterin, esiniz de sizden zamanla emin olup guvenini kazanirsiniz, surekli ozur dileyip gundeme getirmeyin bir kere konusun ve daha sonra hatirlatmayin evinize esinize baglanin

Açıklayamayınca dalgaya vurmak iyiymiş:) ben yine de netleştireyim, dul kelimesinin etimolojik kökeninden bahsetmiyorum, dul insana bakış açınızın yanlışlığından bahsediyorum, dul insanı bekardan daha tehlikeli görerek "hemi de dul, püh" tavrınıza karşı çıkıyorum.
Yok illa da dul insan pis kaka da diyebilirsiniz tabi, herkesin fikrine kimse karışamaz:)

Öyle dümdüz seni seviyorum yazmak nedir ya? Bir işini hallettin diye. Teşekkür eder geçer insan. Hadi çok samimiyetin varsa "seviliyorsun"u o yazmış olsa teşekkür mahiyetinde, o da bir nebze su götürür ama dümdüz seni seviyorum yazılmaz. Yazılıyorsa da bunun anlamı zaten seviyorumdur teşekkür falan değildir.
Siz de hadi diyelim önce eşiniz uyarırken anlamadınız, o gün adam seni seviyorum yazarken de mi anlamadınız? Tam o cümleyi okuyunca "eşim haklıymış" diye düşünmeniz lazımdı. Bu mesaja cevap olarak "seviliyorsun" yazabilmek için de sizin de duyduğunuz şeyden çok hoşlanmış olmanız lazım. Yani sizin de adama karşı hisleriniz var muhakkak. Bunu her ikiniz de dile getirmemişsiniz ama örtülü bir flörtleşme var ortada.
Son olarak eşinizin işten cıkma gerek yok demesi de inandırıcı gelmedi. Eğer gerçekse o da bi taraf seçsin o zaman. Para mı siz mi?

Eşimin iş arkadaşi 'seni seviyorum' dese eşimde 'seviliyosun' dese şüphenin alasını duyarım. İş arkadaşınızla ne iğrenç bi iletişiminz var, evli barklı kadınsınız elin adamı neden size seni seviyorum diyo sizde normal karsılayıp seviliyorsun diyosunuz. Eşiniz sonuna kadar haklı.

Keşke sizde bana kaçak göçek vurmaya çalışmak yerine cevap verseniz de, iki medeni insanın fikir tartışmasını izletip başkalarının gecesini de şenlendirseydiniz.
Neyse nasip! Herkesin her konuda fikri olacak diye bişey yok sonuçta, bazı insanlarda böyle işte

Ha birde çok komik Instagram alıntısı dediğiniz insanı ve öncülük ettiği fikirleri ben ders olarak görüyorum şu an okuduğum bölümde

Naptın zorunluu

Offfff

Git eşinden özür dile haklı olduğundan bahset ve onun önerilerini sor.güvenini kazan

Eşimin dediği şey paradan ötürü değil sadece bunca yıllık kariyerimi bi çırpıda sildirmemek isteyişmiş yoksa paraya ihtiyacı olan birisi değil

Kullandığınız nick gerçek isminizse değiştirmelisiniz

Eşinin yerine kendini koy ve böyle bi başlık açtığını düşün topa tutardık eşini, otur sakince konuş o kişiylede gerçekten arana mesafe koy

Kesinlikle öyle. Millet de saf saf arkadaş ortamı...... Diye konuşmuş. Ne arkadaş ortamı ya bayağı flört etmişler. Yuvarlıyor sadece işine geldiği gibi. En samimi erkek arkadaşıma bile seni seviyorum demedim ben. Ne münasebet

Eşinizin uyarmasıyla dikkat etmiş haliniz bu mu? Daha önce nasıldınız eşiniz dikkat et dedi? Bir tartışmaya kaldıysa gene iyi boşarım ben olsam.

DUL diye bir kavram kalmadı. Dul diye eşi ölene denirdi eskiden. O nedenle adam bekar. Ama sizin zihniyetiniz akıl öldüğü için dul olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…