- 23 Ekim 2020
- 12
- -34
- 1
- Konu Sahibi Azadeatacan
-
Gercekten kotuluk aramadim altinda.Patron değil ama üst rütbem :/ bilmiyorum ...diyeceksin veya diyenler olmuş aklın nerdeydi diye saf ben flört edecek yapıda olsam silerim gizlerim vs ama bilmiyorum ve yuvamı kaybetmek istemiyorum o yüzden tavsiye istiyorum çünkü hiç kimseyle konuşamıyorum
inanılmaz zeki bir espiri seviyesi.. Bağnazlıkla kırpılan beyin nöronları olmadan anca bu kadar oluyor demek@piraye yine zamanda geriye dönsem DUL yazarım. Pişman değilim. Özgür düşünce engellenemez. Tek pişmanlığım kalın puntolarla yazıp etrafını emojilerle süslememektir..
Yeminimi bozdum da geldim ulen bekar değil DUL dur o DUL....
Gerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var
Sizin gibi bir üye daha var , dut ağacından birlikte dut yiyen , dedikodu neredeyse ayyuka çıkmış ama ay bunlar flörtleşmek mi hiç de fark etmedim diyen .' Ergenlikte' yapıyorduk seni seviyorum .... arkadaşım olarak hihihi falan . Dışardan okuyan biri yürümemiş koşmamış uçmuşlar birbirlerine der .Bu kadar da saf olmayın lütfen, sınırınızı bilmiyorsunuz bildirmiyorsunuz o yüzden mesela bundan sonra mesaj ile iletişim kurmayın kimseyle. İş için gerekliyse de bi alo bitti.Patron değil ama üst rütbem :/ bilmiyorum ...diyeceksin veya diyenler olmuş aklın nerdeydi diye saf ben flört edecek yapıda olsam silerim gizlerim vs ama bilmiyorum ve yuvamı kaybetmek istemiyorum o yüzden tavsiye istiyorum çünkü hiç kimseyle konuşamıyorum
Konuya cevap veren herkeze teşekkür ederim
Eşimle tartışana kadar bende farkında değildim sonra konuşmaları okuyunca saçmaladığımın farkına vardım seni seviyoruma şöyle geldi lanet adamın verdiği işi yaptım bunun karşılığında cevap olarak söyledi flörtleşme değil neden bu şekilde yazıştığımın cevabını kendim bile bulamıyorum istifa edebilirim dedim eşimde gerek olmadığını bir daha böyle birşey olursa tek bir kelime bile kurmayacağını söyledi boşanacağını belirtti benim sorum eşimin güvenini tekrar nasıl kazanabilirim şüphelerini nasıl giderebilirim di
Sizin gibi bir üye daha var , dut ağacından birlikte dut yiyen , dedikodu neredeyse ayyuka çıkmış ama ay bunlar flörtleşmek mi hiç de fark etmedim diyen .' Ergenlikte' yapıyorduk seni seviyorum .... arkadaşım olarak hihihi falan . Dışardan okuyan biri yürümemiş koşmamış uçmuşlar birbirlerine der .Bu kadar da saf olmayın lütfen, sınırınızı bilmiyorsunuz bildirmiyorsunuz o yüzden mesela bundan sonra mesaj ile iletişim kurmayın kimseyle. İş için gerekliyse de bi alo bitti.
Hep kadın mı susup affedecek sapma sapan erkek farketmediği flörtlerini aldatmalarını, birazda bizim hemcinsimiz saftirik kabahatli ama affedilen olsun.eşe ne desem bilmem. istifa etme dedi ha?
bir daha böyle olursa boşarım diye de tehdit etmiş, komik valla.
iyi bacım, hayırlısı.
Hep kadın mı susup affedecek sapma sapan erkek farketmediği flörtlerini aldatmalarını, birazda bizim hemcinsimiz saftirik kabahatli ama affedilen olsun.
hahahah ne bu şaka mı? seni seviyorum demiş cevap olarak da seviliyorsun yazmışsınız. troll olmadığını varsayarak yazıyorum Allah korusun başıma böyle bir şey gelse o evi yıkarım, o telefonu da paramparça eder çeker giderim.Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Benim midemin bulanmadığını veya bana aldatmanın normal olduğunu düşündürten nedir size???aldatmak böyle böyle normalleşiyor işte, aldatılan herkes terketsin boşasın bitirsin benim kafama göre.
zaten bir kere şu flörtleşme aldatma olduktan sonra o evliliğin suyu çıkıyor.
kadın da susmasın affetmesin, erkek te.
benim midem bulanıyor böyle işlerden.
İçiniz rahatlayacaksa, o dediğiniz oluyor. Karısını affeden erkek çok fazla. Ama duymayız pek bunu.Hep kadın mı susup affedecek sapma sapan erkek farketmediği flörtlerini aldatmalarını, birazda bizim hemcinsimiz saftirik kabahatli ama affedilen olsun.
Bundan böyle kafam yerden kalkmayacak ne dersen razıyım sen haklısın ben eseklik ettim ben ettim sen etme diyeceksinGerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var
Siz nerden duyuyorsunuz peki?İçiniz rahatlayacaksa, o dediğiniz oluyor. Karısını affeden erkek çok fazla. Ama duymayız pek bunu.
Aldatan erkek sayısı kadar kadın sayısı olduğunu da biliyoruz. Eşimin '' Bedava ev verseler gitmem. '' dediği bir mahalle var yaşadığımız şehirde. Sadece o yetiyor. :)Siz nerden duyuyorsunuz peki?
Ve yozlaşma benim içimi neden rahatlarsın?
Benim midemin bulanmadığını veya bana aldatmanın normal olduğunu düşündürten nedir size???
Olan olmuş biten bitmiş, hiç tanımadığımız iki insanın ilişkisine müdahele edemeyeceğimize göre, " ben o eş'e bişey diyemiyorum" demem.
Bunu tam tersi yaşasalardı toplumumuz yavrum yuvanı yıkma belki gerçekten safça yapmıştır derdi.
Valla doğruysa doğru yanlışsa yanlış. Kadını ezdikleri yeter.
Kadın erkek eşitliğini savunmuyorum. Yaşasın pozitif ayrımcılık..
Ben öyle sapkınlıklardan bahsetmedim..Aldatan erkek sayısı kadar kadın sayısı olduğunu da biliyoruz. Eşimin '' Bedava ev verseler gitmem. '' dediği bir mahalle var yaşadığımız şehirde. Sadece o yetiyor. :)
Sizden argüman istediğimi hatırlamıyorum.pozitif ayrımcılığa bak ahaha. bence sizin kafanız baya bir karışmış.
o yuzden hiç arguman sunmıcam gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?