Eşimle tartıştık işin içinden çıkamıyorum

Patron değil ama üst rütbem :/ bilmiyorum ...diyeceksin veya diyenler olmuş aklın nerdeydi diye saf ben flört edecek yapıda olsam silerim gizlerim vs ama bilmiyorum ve yuvamı kaybetmek istemiyorum o yüzden tavsiye istiyorum çünkü hiç kimseyle konuşamıyorum

Gercekten kotuluk aramadim altinda.

inanılmaz zeki bir espiri seviyesi.. Bağnazlıkla kırpılan beyin nöronları olmadan anca bu kadar oluyor demek iki gülen üye de bulunca gaza gelinmiş. Kasmayalım daha fazla olmuyor ablam olmuyor.

Gerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var

Yani öylesine bir konuşma değil mi bunlar, hata olarak kabul ettiginize göre ?

Hayatta en çok kızdığım durum , karşısındakinine karşı hiç sınırları olmayan kişiler.
Siz değilde karşıdaki gideceğiniz yolu çiziyor , ne eksiklik...

Eşinizle ilgili tavsiye veremiyorum.

Eşiniz haklı. Adam size seni seviyorum demiş. Bunun haklı bir yanı olamaz. Empati yapın bakalım. Siz ne yapardınız?

Sizin gibi bir üye daha var , dut ağacından birlikte dut yiyen , dedikodu neredeyse ayyuka çıkmış ama ay bunlar flörtleşmek mi hiç de fark etmedim diyen .' Ergenlikte' yapıyorduk seni seviyorum .... arkadaşım olarak hihihi falan . Dışardan okuyan biri yürümemiş koşmamış uçmuşlar birbirlerine der .Bu kadar da saf olmayın lütfen, sınırınızı bilmiyorsunuz bildirmiyorsunuz o yüzden mesela bundan sonra mesaj ile iletişim kurmayın kimseyle. İş için gerekliyse de bi alo bitti.

eşe ne desem bilmem. istifa etme dedi ha?
bir daha böyle olursa boşarım diye de tehdit etmiş, komik valla.
iyi bacım, hayırlısı.

anam onlar masum masum, biz fesatız.

Resmen adam ilanı aşk etmiş sizde karşılık vermişsiniz eşini görmeseydi yazışmaları nolcakti böyle gayet normal bisey gibi devam mi etcektiniz ki öyle görünüyor hata yaptığınız eşiniz okuyunca mi aklınıza geldi bariz aranmışsınız kusura bakmayın

eşe ne desem bilmem. istifa etme dedi ha?
bir daha böyle olursa boşarım diye de tehdit etmiş, komik valla.
iyi bacım, hayırlısı.
Hep kadın mı susup affedecek sapma sapan erkek farketmediği flörtlerini aldatmalarını, birazda bizim hemcinsimiz saftirik kabahatli ama affedilen olsun.

Hep kadın mı susup affedecek sapma sapan erkek farketmediği flörtlerini aldatmalarını, birazda bizim hemcinsimiz saftirik kabahatli ama affedilen olsun.

aldatmak böyle böyle normalleşiyor işte, aldatılan herkes terketsin boşasın bitirsin benim kafama göre.
zaten bir kere şu flörtleşme aldatma olduktan sonra o evliliğin suyu çıkıyor.
kadın da susmasın affetmesin, erkek te.
benim midem bulanıyor böyle işlerden.

hahahah ne bu şaka mı? seni seviyorum demiş cevap olarak da seviliyorsun yazmışsınız. troll olmadığını varsayarak yazıyorum Allah korusun başıma böyle bir şey gelse o evi yıkarım, o telefonu da paramparça eder çeker giderim.

Benim midemin bulanmadığını veya bana aldatmanın normal olduğunu düşündürten nedir size???

Olan olmuş biten bitmiş, hiç tanımadığımız iki insanın ilişkisine müdahele edemeyeceğimize göre, " ben o eş'e bişey diyemiyorum" demem.
Bunu tam tersi yaşasalardı toplumumuz yavrum yuvanı yıkma belki gerçekten safça yapmıştır derdi.

Valla doğruysa doğru yanlışsa yanlış. Kadını ezdikleri yeter.
Kadın erkek eşitliğini savunmuyorum. Yaşasın pozitif ayrımcılık..

İçiniz rahatlayacaksa, o dediğiniz oluyor. Karısını affeden erkek çok fazla. Ama duymayız pek bunu.

Siz nerden duyuyorsunuz peki?
Ve yozlaşma benim içimi neden rahatlarsın?
Aldatan erkek sayısı kadar kadın sayısı olduğunu da biliyoruz. Eşimin '' Bedava ev verseler gitmem. '' dediği bir mahalle var yaşadığımız şehirde. Sadece o yetiyor. :)

pozitif ayrımcılığa bak ahaha. bence sizin kafanız baya bir karışmış.
o yuzden hiç arguman sunmıcam gerek yok.

Aldatan erkek sayısı kadar kadın sayısı olduğunu da biliyoruz. Eşimin '' Bedava ev verseler gitmem. '' dediği bir mahalle var yaşadığımız şehirde. Sadece o yetiyor. :)
Ben öyle sapkınlıklardan bahsetmedim..
İllaki varsa ilişkide bi mallık (afedersiniz) birazda affeden erkek olsun diyorum.

pozitif ayrımcılığa bak ahaha. bence sizin kafanız baya bir karışmış.
o yuzden hiç arguman sunmıcam gerek yok.
Sizden argüman istediğimi hatırlamıyorum.
Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir demiş İbn_i haldun.
Ve kafam hakkında mütevazi olamiciiim.
(Gelsin beğenmedimler ohh yandan yandan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…